בא לכם להתחדש, הטכנולוגיה מתחדשת (4K) אבל ה-TV הישנה עובדת. מה אתם עושים?
כשאתם משתדרגים, מה אתם עושים עם הטלויזיה הישנה?
אחרי הכל, אם אתם גולשים פה, אני מאמין שהיא לא סתם טלויזיות מדבקה שעלתה לכם 1-1.5K
אלא סכום נחמד (נכון למועד הרכישה) קצת מבאס בשדרוג שצריך לזרוק אותה (מי יקנה? אני מדבר על גדלים 32-47, פחות הענקיות שלדעתי תמיד תהיה להן סחירות ותמיד יקנו).
תרומה כמובן עדיפה על פני זריקה, אבל זה ממש מבאס שהכסף כאילו סתם הולך לפח (הכוונה מוצר עובד, פשוט בגלל שהוא כבר ישן, נגיד LCD שכבר ענתיקה, בא לך ליהנות עם4K או LED שנחשב כבר מיושן ועם המחירים של היום בא לך לקנות, אבל מה תעשה עם המכשיר הישן שעובד?
מעניין איך אתם נוהגים מה אתם עושים?
מאמין שרובכם תגידו מעבירים לבא בתור בבית/במשפחה
שזה אחלה כשיש למי להעביר (סוגר לך ת'פינה)
אחרי הכל, אם אתם גולשים פה, אני מאמין שהיא לא סתם טלויזיות מדבקה שעלתה לכם 1-1.5K
אלא סכום נחמד (נכון למועד הרכישה) קצת מבאס בשדרוג שצריך לזרוק אותה (מי יקנה? אני מדבר על גדלים 32-47, פחות הענקיות שלדעתי תמיד תהיה להן סחירות ותמיד יקנו).
תרומה כמובן עדיפה על פני זריקה, אבל זה ממש מבאס שהכסף כאילו סתם הולך לפח (הכוונה מוצר עובד, פשוט בגלל שהוא כבר ישן, נגיד LCD שכבר ענתיקה, בא לך ליהנות עם4K או LED שנחשב כבר מיושן ועם המחירים של היום בא לך לקנות, אבל מה תעשה עם המכשיר הישן שעובד?
מעניין איך אתם נוהגים מה אתם עושים?
מאמין שרובכם תגידו מעבירים לבא בתור בבית/במשפחה
שזה אחלה כשיש למי להעביר (סוגר לך ת'פינה)
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אם זו LCD בת 7-8 אז אין מנוס מלשדרג, ההבדל תהומי, תתרכז בשדרוג הגודל.
אם זאת LED עד 6 שנים שהיא FHD, והיתה מאיכות טובה, אני לא מוצא סיבה לשדרג מלבד שדרוג לגודל אחר.
סמארט זה סתם שטויות שכל אמזון סטיק יתן לך והרבה יותר טוב ב 25 דולר (קנית בבלק פרידי את הרביעי שלי - מוצר מדהים)
כל ה 4K וה HDR, אם לא היה כתוב בתצוגה 4K או HDR.... לא הייתי מרגיש בהבדל, חמור מזה ה HDR מיצר תמונה לא טבעית בחלק מהמקרים.
אם זאת LED עד 6 שנים שהיא FHD, והיתה מאיכות טובה, אני לא מוצא סיבה לשדרג מלבד שדרוג לגודל אחר.
סמארט זה סתם שטויות שכל אמזון סטיק יתן לך והרבה יותר טוב ב 25 דולר (קנית בבלק פרידי את הרביעי שלי - מוצר מדהים)
כל ה 4K וה HDR, אם לא היה כתוב בתצוגה 4K או HDR.... לא הייתי מרגיש בהבדל, חמור מזה ה HDR מיצר תמונה לא טבעית בחלק מהמקרים.
@Ben-nadav
נסה לפרסם את המכשיר הישן ביד2.
מחיר של מאות שקלים למכשיר led בן שנים ספורות הוא מחיר שאני *מנחש* שאפשר למכור.
נגיד לסטודנטים או שוכרי דירות צעירים בת"א.
המתחרה מבחינתם הוא מסך 32 חדש ללא מותג בפחות מאלף שקלים.
אם אתה תהיה יותר זול (שים לב שאין אחריות) אז יש סיכוי למכור.
ב 100-200 שקלים המכשיר יחטף. ב 800-900 ייקח זמן.
ב 100-200 שקלים המכשיר יחטף. ב 800-900 ייקח זמן.
·weda כתב:@Ben-nadav
ב 100-200 שקלים המכשיר יחטף. ב 800-900 ייקח זמן....
ב700-800 ש"ח יש היום מסכי סמסונג חדשים עם בקרטון עם אחריות 3 שנים.
ב900 ש"ח הוא יכול אולי לנסות עד מחר למכור מסך קטן בן 7..... מוסרים או לוקחים סכום סמלי של 50-100 ש"ח זה לא מניות בבורסה או זהב.