עזרה עם סאונד בר במקום מערכת אונקיו 875

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eyaltir פותח השרשור
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 183
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי ,
יש לי מערכת של אונקיו 875 + 2 רמקולים עומדים גדוליםcerwin vega
עקב "הזדקנות" (שלי ולא של המערכת) אני רוצה להחליף את הכל לסאונדבר
2 שאלות,
1. הכל היום מחובר לרסיבר ואז יציאה לטלויזיה.
כיצד עושים את זה עם הסאונד בר? האם צריך למכור את האיבר או שהסאונד בר הוא לא מגביר אלא רק סאונד ואז להשאיר את האיבר.
2. יש שוק יד 2 לרסיבר כזה עם רמקולים כאלה?
תודה אייל
יבוא ושיווק מוצרי ספורט וכושר במחירים מוזלים ביותר
www.z-zol.co.il

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #2 

1. זה תלוי בסאונד בר. יש כאלה שהכל מתחבר אליהם בHDMI ואז יוצא לטלוויזיה ויש כאלה שמתחברים ליציאת האודיו מהטלוויזיה או דרך בלוטות'. לדעתי (האישית) אין שום סיבה שמוצר זול כמו סאונד-בר יטפל גם בוידאו ולכן אני הייתי קונה סאונד בר פשוט ומחבר אותו עם כבל אופטי ליציאת האודיו מהטלוויזיה. בכל מקרה, כל הסאונד-ברים שאני מכיר מתחברים לחשמל ומבצעים את ההגברה בעצמם.

2. יש שוק רק קח בחשבון שרסיברים זה לא מוצר שמזדקן טוב. פורמטים חדשים כל הזמן יוצאים ורסיבר בן שנתיים-שלוש כבר לא תומך בדברים חדשים כמו 4K HDR או פענוח של Dolby Atmos אפילו אם הוא עדיין יכול להגביר XYZ רמקולים ופעם הוא היה נורא יקר.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

eyaltir פותח השרשור
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

שליחה #3 

נתחיל ב2. אם אין שוק אתרום לחיילים שיהנו.
1. לא הבנתי, אם אני מחבר לטלויזיה את הסאונד בר, איך מתחבר אליו כל שאר הדברים שיש לי? גם פטיפון.?
יש איזה מכשיר מומלץ שאפשר לחבר אותו אחרי המגבר שיש לי?
תודה
www.z-zol.co.il

ash_did
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

@eyaltir
·
שבוע טוב.
אני כרגע בחיפוש אחר רסיבר ישן וטוב, דבר איתי על מחיר בפרטי בבקשה.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

eyaltir כתב: גם פטיפון.?
...
·

זה לא עובד ככה לצערי. סאונד בר זה לא פתרון מלא, הוא לא מסתדר עם רכיבים כמו פטיפון. יכול להיות שתוכל לרכוש סאונד בר עם כניסות אנלוגיות ואז לחבר את הפטיפון לפונו סטייג' ומשם לתוך הסאונד בר עצמו אבל רק המחשבה על זה עושה לי צמרמורת....

כשאני חושב על זה עוד קצת, אתה יכול לקנות רמקול שנראה כמו סאונד בר אבל הוא בעצם שלושה רמקולים רגילים בקופסא אחת ואז לחבר אותו לרסיבר כאילו הוא היה שלישיית רמקולים רגילה. אם אני לא טועה זה נקרא רמקול LCR (שמאל, סנטר,ימין).

eyaltir פותח השרשור
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

שליחה #6 

RobotCop כתב:

·

זה לא עובד ככה לצערי. סאונד בר זה לא פתרון מלא, הוא לא מסתדר עם רכיבים כמו פטיפון. יכול להיות שתוכל לרכוש סאונד בר עם כניסות אנלוגיות ואז לחבר את הפטיפון לפונו סטייג' ומשם לתוך הסאונד בר עצמו אבל רק המחשבה על זה עושה לי צמרמורת....

כשאני חושב על זה עוד קצת, אתה יכול לקנות רמקול שנראה כמו סאונד בר אבל הוא בעצם שלושה רמקולים רגילים בקופסא אחת ואז לחבר אותו לרסיבר כאילו הוא היה שלישיית רמקולים רגילה. אם אני לא טועה זה נקרא רמקול LCR (שמאל, סנטר,ימין).
...
·...ראיתי את הרמקול באמזון, יש משהו מומלץ? מה בודקים בזה? איך מחליטים מה האיכות המומלצת?

יש המלצה לדגם מומלץ?
תודה
www.z-zol.co.il

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

תכל'ס אני לא ממש מכיר סאונד-ברים אז אנ'לא בטוח שאני הבנאדם הנכון להמליץ אבל:

1. אתה יכול לקנות סאונד בר של אותו יצרן שיצר את הטלוויזיה שלך. סיכוי טוב שיש דגם שיחמיא למסך מבחינת התאמת גודל / צבע וכו'
2. לרכוש "מקרן קול", זה כמו סאונד בר אבל משוכלל - אמור לדמות סראונד מלא מרמקול יחיד. קשה לומר שזה מדמה סראונד אמיתי אבל הרמקול עצמו איכותי למדי יחסית לסאונדברים של סוני/LG/סמסונג.
3. 2. לקנות LCR של יצרן מוכר, חשוב כמובן לוודא שהוא מתאים במידות ובנראות למסך שיש לך. אל תשכח שבשביל רמקול כזה אתה צריך רסיבר.

סורי שאין לי דגמים מומלצים, אני איש שלא מסוגל להחייב לרמקול אחד :wink:
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

eyaltir פותח השרשור
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

שליחה #8 

לא סאונד בר, קיבלתי את המלצתך LCR. משאיר את הרסיבר שלי
www.z-zol.co.il

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”