הוט חבילת עסקים 500/10 סיבים אופטים?
שלום מחר הוט באים להתקין לי חבילת עסקים בשביל מצלמות עקב צורך מוגבר של מהירות העלאה אני בבזק על 3 וממחר אני על 10 מגה העלאה השאלה שלי המבצע הזה של הוט עסקים של 500/10 זה סיבים אופטים? או שזה חיבור רגיל שיש למשתמש ביתי של הוט? כי בזק נתנו לי הצעה ב1300 שקל לחודש 10 מגה סימטרי בטענה שזה סיב אופטי טהור ולא כמו בהוט שזה בכלל לא סיב אופטי מה שתקבל...
·הבנתי.. אבל ה docsis 3.0 אמור לתמוך ב10 מגה העלאה נכון? שלא יהיה מצב שמחר אני אעשה בדיקה יאני אקבל פחות מ10 בגלל שזה לא נתמך או משהו דומהsys_admin כתב:לא זה לא סיבים אופטיים, זה DOCSIS , כמו שאר חבילות של לקוחות הפרטיים....
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·גם יותר מזה אך בארץ מתגאים על מהירות הורדהLior18 כתב:·הבנתי.. אבל ה docsis 3.0 אמור לתמוך ב10 מגה העלאה נכון? שלא יהיה מצב שמחר אני אעשה בדיקה יאני אקבל פחות מ10 בגלל שזה לא נתמך או משהו דומה.........
·אז זה בסדר כי כל המעבר הזה זה נטו בשביל מהירות העלאה מההורדה לא אכפת לי.. השאלה אם הוט מספקים לדוגמא גם 15 מדה העלאה על גבי docsis ולא סיבים כי על סיבים/סימטרי הם לוקחים מלא כסף והמבצע של 500/10 הוא נחמד רק 329 כולל ספק מישהו יודע אם יש חבילות יותר גדולות כמו 500/15 או 20 אפילו? כי אם אני אתכנן להחליף את ה dvr ומצלמות למשהו יותר מתקדם אני חושש שגם 10 לא יספיק בעתיד.uh99 כתב:·גם יותר מזה אך בארץ מתגאים על מהירות הורדה......אלא אם זה יושב על תשתית בזק
...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4310
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 904 פעמים
@Lior18
·
הנושא כבר נטחן עד דק בשירשור הקודם שפתחת בשבוע שעבר. החבילה הזו תומכת עד 10MBPS ואם אתה מקבל מהירות קטנה מזה, מבחינת הוט זה תקין לגמרי. במיוחד שמדובר על זה ש DOCSIS הוא תווך משותף לכל הלקוחות של אותו ענף כבלים שחולקים את אותו הרוחב פס מוגבל עד ל CMTS.
·
הנושא כבר נטחן עד דק בשירשור הקודם שפתחת בשבוע שעבר. החבילה הזו תומכת עד 10MBPS ואם אתה מקבל מהירות קטנה מזה, מבחינת הוט זה תקין לגמרי. במיוחד שמדובר על זה ש DOCSIS הוא תווך משותף לכל הלקוחות של אותו ענף כבלים שחולקים את אותו הרוחב פס מוגבל עד ל CMTS.
- uh99
- חבר מביא חבר

שבזק תתן ללקוחות הפרטיים יותר מהוט אז "נברך שהפטרנו מעונש של זה" לצערנו זה לא המצב כיום גם עם "הכבל הפרטי עד הארון תקשורת" אז עד שזה יקיים צריך רק לקוות לשינוי בקרובsys_admin כתב:@Lior18
·
הנושא כבר נטחן עד דק בשירשור הקודם שפתחת בשבוע שעבר. החבילה הזו תומכת עד 10MBPS ואם אתה מקבל מהירות קטנה מזה, מבחינת הוט זה תקין לגמרי. במיוחד שמדובר על זה ש DOCSIS הוא תווך משותף לכל הלקוחות של אותו ענף כבלים שחולקים את אותו הרוחב פס מוגבל עד ל CMTS....
במשרד אצלי הבוס משלם סביבות 2000 ש"ח למטרו של נטויז'ן 50/50.Lior18 כתב:שלום מחר הוט באים להתקין לי חבילת עסקים בשביל מצלמות עקב צורך מוגבר של מהירות העלאה אני בבזק על 3 וממחר אני על 10 מגה העלאה השאלה שלי המבצע הזה של הוט עסקים של 500/10 זה סיבים אופטים? או שזה חיבור רגיל שיש למשתמש ביתי של הוט? כי בזק נתנו לי הצעה ב1300 שקל לחודש 10 מגה סימטרי בטענה שזה סיב אופטי טהור ולא כמו בהוט שזה בכלל לא סיב אופטי מה שתקבל......
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4310
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 904 פעמים
@uh99
·
בזק לא הולכת לתת ללקוחות הפרטיים שום דבר חדש בזמן הקרוב, וזה מהסיבה הפשוטה, שאין לה ולא יהיה בזמן הקרוב שום מתחרה. בגלל זה, בזק רגועה לגמרי ולא מתכוונת לבצע שום שידרוגים או שינוי חבילה, אפילו כאלה שמצריכות רק שינוי הגדרות מרחוק. כך שהלקוחות הפרטיים בישראל ימשיכו ליהנות מהחיבוריות לאינטרנט שמתאים לצרכים של שנות התשעים של האלף הקודם.
·
בזק לא הולכת לתת ללקוחות הפרטיים שום דבר חדש בזמן הקרוב, וזה מהסיבה הפשוטה, שאין לה ולא יהיה בזמן הקרוב שום מתחרה. בגלל זה, בזק רגועה לגמרי ולא מתכוונת לבצע שום שידרוגים או שינוי חבילה, אפילו כאלה שמצריכות רק שינוי הגדרות מרחוק. כך שהלקוחות הפרטיים בישראל ימשיכו ליהנות מהחיבוריות לאינטרנט שמתאים לצרכים של שנות התשעים של האלף הקודם.
- uh99
- חבר מביא חבר

הכל באשמת המשרד התקשורת שלא מפקח לא דואג לציבור הרחב אלא בעלי ענייןsys_admin כתב:@uh99
·
בזק לא הולכת לתת ללקוחות הפרטיים שום דבר חדש בזמן הקרוב, וזה מהסיבה הפשוטה, שאין לה ולא יהיה בזמן הקרוב שום מתחרה. בגלל זה, בזק רגועה לגמרי ולא מתכוונת לבצע שום שידרוגים או שינוי חבילה, אפילו כאלה שמצריכות רק שינוי הגדרות מרחוק. כך שהלקוחות הפרטיים בישראל ימשיכו ליהנות מהחיבוליות לאינטרנט שמתאים לצרכים של שנות התשעים....
וכל הכאוס שקיים כיום התבהר ונברך על התחרות אמיתית
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
לפי דעתי 10 אמור להספיק לך לסטרים איכותי השאלה אם הספק יתן לך את מלוא התעבורה לשרתים בחו"ל
חתימה חתימתית !
האמת זה רעיון לא רעamdr1 כתב:·שני קווים 200/5.........
שני חיבורים 200/5 לקחת מחשב אם שלוש כרטיסי רשת
להגדיר load balance אם pfsense ויש לך 10 העלאה
400 הורדה
אבל אם לתסכל על מחיר זה יוצא יותר יקר מאשר 500/10
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@rbh3
·לפחות מ 1% מתושבי המדינה יש זמינות לזה ...
(n)
הלוואי והיו עושים משהו עם התשתית הזאת ... (כמו לחבר אנשים ...)
*200 הורדה ו 5 העלאה* , פשוט עצוב
·לפחות מ 1% מתושבי המדינה יש זמינות לזה ...
הלוואי והיו עושים משהו עם התשתית הזאת ... (כמו לחבר אנשים ...)
*200 הורדה ו 5 העלאה* , פשוט עצוב