מסך 55"
הי.
ראשית אתחיל בזה שקראתי את כל השרשורים🙂 ועדיין אשמח להכוונה.
אני רוצה לקנות מסך 55" ומתכווננת על הlg. בהתחלה חשבתי על ה617 y, 620y. א 651 ואז ראיתי המלצות על הb7 וc7.
מעבר למסך הדקיק והפיקסלים, האם שווה לי להשקיע כפול כסף בהנחה שהכי חשוב לי זה העידן פלוס המובנה, הנטפליקס לילדה, ושאיכות השמע והתמונה תהיה טובה? ואם לא, אשמח להמלצה על דגם שעולה בין 3000-4000 ובהחלט שווה ( היום יש לי סמסונג סמארט טיוי 42" בת שלוש והכוונה להשתדרג.
המון תודה
ראשית אתחיל בזה שקראתי את כל השרשורים🙂 ועדיין אשמח להכוונה.
אני רוצה לקנות מסך 55" ומתכווננת על הlg. בהתחלה חשבתי על ה617 y, 620y. א 651 ואז ראיתי המלצות על הb7 וc7.
מעבר למסך הדקיק והפיקסלים, האם שווה לי להשקיע כפול כסף בהנחה שהכי חשוב לי זה העידן פלוס המובנה, הנטפליקס לילדה, ושאיכות השמע והתמונה תהיה טובה? ואם לא, אשמח להמלצה על דגם שעולה בין 3000-4000 ובהחלט שווה ( היום יש לי סמסונג סמארט טיוי 42" בת שלוש והכוונה להשתדרג.
המון תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ה-B7 זה מסך מדהים, ואי אפשר לטעות איתו, במיוחד אם מחשיכים את החדר. אבל היעוד העיקרי שלו, בו הוא מצטיין אלה תכנים איכותיים כמו בלוריי, 4K בלוריי, הזרמה של תכני 4K ו-HDR משירותים כגון נטפליקס ואמזון. אין שום דבר רע ב-B7 גם לשימושים שלך, ועדיין תוכלי להנות מהיתרונות שהמסך הזה מציע בצורה מסויימת, אבל נראה שמה שחשוב עבורך במסך הוא לא בהכרח הייעוד העיקרי שלו.
מקורות כמו עידן+ ונטפליקס לילדה ייראו טוב מספיק גם על מסך זול יותר, אם אין ברצונך להוציא 7000+ על טלוויזיה.
מקורות כמו עידן+ ונטפליקס לילדה ייראו טוב מספיק גם על מסך זול יותר, אם אין ברצונך להוציא 7000+ על טלוויזיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Re: יש לך את ה סמסונג MU7000 וההיסנס M7000
@arima
·
תודה על העדכון אחרי שבועיים
היא כבר רכשה B7.
נ.ב: למה לרשום את התגובה בכותרת ולא במקום מיועד לתגובה?
·
תודה על העדכון אחרי שבועיים
היא כבר רכשה B7.
נ.ב: למה לרשום את התגובה בכותרת ולא במקום מיועד לתגובה?