רכשתי היום B7 55 להחליף את הסמסונג הקשישה שלנו (7200 ש״ח ב-p1000, למי שמתעניין).
אני רוצה להתקין את הטלויזיה על הקיר.
הטלויזיה הנוכחית יושבת על סטנד ומאחוריה שקע חשמל ושקע yes שאינו בשימוש (מחובר לפרטנר TV שעובד אלחוטית). ראו תמונה מצורפת.
כאשר ה-B7 תמוקם על הקיר בגובה הגיוני, נראה לי ששקע החשמל יהיה מאחורי החלק העבה שלה.
האם זה יפריע להצמיד את הטלויזיה לקיר?
האם אני צריך להזיז את מיקום השקע כך שיהיה מאחורי החלק הדק של ה-B7?
התקנת B7 על הקיר - זקוק לעצה
התקנתי היום לבד והיתה לי בעיה זהה
זה תלוי במרחק בין השקעים שלך.
עקרונית יש מרווח בין שני החלקים שמתחברים ל-VESA ויש גם עומק.
צמוד קיר זה ביטוי, בפועל יש מרווח של כ-2 ס"מ והשקע בולט כס"מ וקצת מהקיר.
לכן, יתכן ששני החלקים יצאו לך בדיוק משני צידי השקעים או אחד ביניהם ואחד בצידם ככה שלא יפריעו.
אם זה על השקע זה מפריע להצמיד לקיר ומה שעשיתי היה להוריד את מכסה השקע ככה שהההפרעה היא מינימלית.
אתה צריך גם לתכנן מאיפה תקבל חשמל לטלוויזיה.
המיקום הנוכחי שלי היה כמו אצלך וזה אילץ אותי להעביר כבל מאריך משקע מרוחק דרך תעלת ההכנה שיש אצלי.
עקרונית יש מרווח בין שני החלקים שמתחברים ל-VESA ויש גם עומק.
צמוד קיר זה ביטוי, בפועל יש מרווח של כ-2 ס"מ והשקע בולט כס"מ וקצת מהקיר.
לכן, יתכן ששני החלקים יצאו לך בדיוק משני צידי השקעים או אחד ביניהם ואחד בצידם ככה שלא יפריעו.
אם זה על השקע זה מפריע להצמיד לקיר ומה שעשיתי היה להוריד את מכסה השקע ככה שהההפרעה היא מינימלית.
אתה צריך גם לתכנן מאיפה תקבל חשמל לטלוויזיה.
המיקום הנוכחי שלי היה כמו אצלך וזה אילץ אותי להעביר כבל מאריך משקע מרוחק דרך תעלת ההכנה שיש אצלי.
אין לי בעיה לפרק את השקע של yes לחלוטין כך שהוא יהיה מיושר עם הקיר.
הבעיה היא שקע החשמל. בניתי עליו לחשמל של הטלויזיה וכל מה שבשידה שמתחת (סאונד בר, ממיר...).
אין לי בעיה לעשות שינויים. השאלה היא מה הסידור הנכון שיתן תוצאה הכי אסתטית.
הבעיה היא שקע החשמל. בניתי עליו לחשמל של הטלויזיה וכל מה שבשידה שמתחת (סאונד בר, ממיר...).
אין לי בעיה לעשות שינויים. השאלה היא מה הסידור הנכון שיתן תוצאה הכי אסתטית.
אפשרות אחת זה למדוד כמה המתקן מוציא לך את הטלוויזיה מהקיר אם זה עניין של כמה מילימטרים תשים שיבות במתקן שירחיק עוד קצת את הטלוויזיה.
אם זה עניין של יותר מכמה מילימטרים אז או להחליף את התקע לשטוח שבכיך הוא מוריד עוד כ חצי סנטימטר, או מלכתחילה ללכת על מתקן שמוציא את הטלוויזיה ביותר סנטימר, לדוגמה יש מתקנים שמוצאים את הטלוויזיה 2.8 3 סמ, ויש כאלה שמוצאים 5 6 סמ מהקיר.
ואם תוכל לסובב ב180 מעלות את גל הבית של השקע הפנימי כך שהארקה תפנה כלפי מעלה ולא יראו את הכבל.
בהצלחה.
אם זה עניין של יותר מכמה מילימטרים אז או להחליף את התקע לשטוח שבכיך הוא מוריד עוד כ חצי סנטימטר, או מלכתחילה ללכת על מתקן שמוציא את הטלוויזיה ביותר סנטימר, לדוגמה יש מתקנים שמוצאים את הטלוויזיה 2.8 3 סמ, ויש כאלה שמוצאים 5 6 סמ מהקיר.
ואם תוכל לסובב ב180 מעלות את גל הבית של השקע הפנימי כך שהארקה תפנה כלפי מעלה ולא יראו את הכבל.
בהצלחה.