חווית קניה מזעזעת בחנות א.ל.מ בכפר סבא! (עדכון המקרה)
עדכון :
קבלתי פיצוי ממנהל החנות על ההתנהלות MU800055 ב5600 שקל.
קניתי ביום רביעי בלילה שם MU8000 הייתי איזה שעה בחנות התלבטתי בן 55 ל 49 בסוף באתי ללכת מהחנות המוכר אמר לי מה החלטת אמרתי לו אני אחשוב על זה הוא בא אלי בטענות אומר לי אתה מתלבט פה כבר 10 שעות,יצאתי מהחנות ואז חזרתי והחלטתי לקחת את ה MU800049 התקשרתי אתמול לחנות ובקשתי לקחת במקום ה 49 את ה 55 , המוכר אמר לי כמה כסף צריך להוסיף ושהמנהל יחזור אלי המנהל צלצל פעם אחת אתמול ולא הייתי זמין ואתמול כל היום צלצלתי ולא ענו לבסוף הצלחתי להשיג אותם בטלפון וזה היה חלקראת הסגירה ומוכר ענה לי בחוסר סבלנות שידברו איתי מחר ושאולי אי אפשר לעשות החלפה ל 55 בטלפון אלא צריך להגיע לחנות והוא אמר שידברו איתי מחר שאלתי אותו למה אי אפשר, מוכר אחר בחנות אמר שאפשר, הוא היה חסר סבלנות וניתק לי את השיחה בפרצוף.
היום כל היום צלצלתי לחנות והם לא ענו לטלפון צלצלתי לשירות לקוחות בבוקר לא חזרו אלי.
ביטול עיסקה בגלל שירות כזה גרוע יעלה לי 100 שקל וכנראה עוד 2 אחוז על האשראי.
פשוט חוצפה! אי אפשר להשיג אותם בטלפון, מנתקים בפרצוף אומרים שאפשר לעשות החלפה ל 55 בטלפון ואחכ אי אפשר ובסוף הבטיחו שיחזרו אלי היום ולא חזרו וכל היום צלצלתי לחנות..
מה דעתכם עלי לעשות?
קבלתי פיצוי ממנהל החנות על ההתנהלות MU800055 ב5600 שקל.
קניתי ביום רביעי בלילה שם MU8000 הייתי איזה שעה בחנות התלבטתי בן 55 ל 49 בסוף באתי ללכת מהחנות המוכר אמר לי מה החלטת אמרתי לו אני אחשוב על זה הוא בא אלי בטענות אומר לי אתה מתלבט פה כבר 10 שעות,יצאתי מהחנות ואז חזרתי והחלטתי לקחת את ה MU800049 התקשרתי אתמול לחנות ובקשתי לקחת במקום ה 49 את ה 55 , המוכר אמר לי כמה כסף צריך להוסיף ושהמנהל יחזור אלי המנהל צלצל פעם אחת אתמול ולא הייתי זמין ואתמול כל היום צלצלתי ולא ענו לבסוף הצלחתי להשיג אותם בטלפון וזה היה חלקראת הסגירה ומוכר ענה לי בחוסר סבלנות שידברו איתי מחר ושאולי אי אפשר לעשות החלפה ל 55 בטלפון אלא צריך להגיע לחנות והוא אמר שידברו איתי מחר שאלתי אותו למה אי אפשר, מוכר אחר בחנות אמר שאפשר, הוא היה חסר סבלנות וניתק לי את השיחה בפרצוף.
היום כל היום צלצלתי לחנות והם לא ענו לטלפון צלצלתי לשירות לקוחות בבוקר לא חזרו אלי.
ביטול עיסקה בגלל שירות כזה גרוע יעלה לי 100 שקל וכנראה עוד 2 אחוז על האשראי.
פשוט חוצפה! אי אפשר להשיג אותם בטלפון, מנתקים בפרצוף אומרים שאפשר לעשות החלפה ל 55 בטלפון ואחכ אי אפשר ובסוף הבטיחו שיחזרו אלי היום ולא חזרו וכל היום צלצלתי לחנות..
מה דעתכם עלי לעשות?
נערך לאחרונה על ידי tomeryyy ב 26/11/2017 2:10, נערך 3 פעמים בסך הכל.
1. מי קונה ב א ל מ
2. נראה לי במקום להתעצבן כול היום הייתי פשוט מגיע פיזית לחנות וחוסך לך כאב ראש
לפי דעתי תגיע לחנות ותררה מה מציעים לך מבחינת מחיר
אם אני זוכר נכון ה 55mu8000 נמכרת ב5800 תוסיף עמלת ביטול
לשיקולך
לשיקולך
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
Re: חווית קניה מזעזעת בחנות א.ל.מ בכפר סבא!
@tomeryyy
·
בשלב מסוים כשהפרסומות של א.ל.מ. ברדיו כבר עלו לי על העצבים, החלטתי שאם חברה מפרסמת את עצמה בכזו אינטנסיביות, כנראה שאין לה שום אטרקטיביות בתחום של מחיר ו/או שירות לקוחות והחלטתי לזכור את השם א.ל.מ ולעולם לא לקנות שם.
והנה אתה בא עם הסיפור הזה ומוכיח שההחלטה שלי היתה מוצדקת.
תודה לך,
ג'יימס
·
בשלב מסוים כשהפרסומות של א.ל.מ. ברדיו כבר עלו לי על העצבים, החלטתי שאם חברה מפרסמת את עצמה בכזו אינטנסיביות, כנראה שאין לה שום אטרקטיביות בתחום של מחיר ו/או שירות לקוחות והחלטתי לזכור את השם א.ל.מ ולעולם לא לקנות שם.
והנה אתה בא עם הסיפור הזה ומוכיח שההחלטה שלי היתה מוצדקת.
תודה לך,
ג'יימס
·יש לך להראות לי את ההצעת המחיר הזו באיזו חנות של ה 5800?BENNY66 כתב:1. מי קונה ב א ל מ
לשיקולך...
·איינשטיין כתב:בלי קשר לגודל המסך, קח בחשבון שאת השירות והאחריות לסמסונג תקבל מאלקטרוניקס פרו. תעשה חיפוש בפורום ותבין למה חשוב לקחת את זה בחשבון....
השילוב של שירות של אלקטרוניקס פרו + החנות המוזכרת יכולה להיות הרסנית לבריאות...
·tomeryyy כתב:·יש לך להראות לי את ההצעת המחיר הזו באיזו חנות של ה 5800?.........
https://www.hometheater.co.il/vt288074.html
tomeryyy
הסיפור הארוך שלך הוא לצערי לא רציני בכלל.
אף אחד לא יתייחס ברצינות לבקשה לביטול עיסקה בטלפון בעיקר עם זוכרים שבילית שם והתלבטת הרבה.
הרי מבחינתם אתה עלול שוב להתחרט ולבטל.
אין ספק שאתה יכול לבטל את העיסקה (בעיקר אם המוצר לא הגיע עדיין).
אם אתה רציני שלח להם מיד בפקס או במייל הודעה כתובה שאתה מבטל את העיסקה.
גש גם פיזית לחנות ותודיע להם.
הם חייבים להחזיר לך את הכסף באם שילמת במזומן או דרך חברת האשראי.
כדאי לפנות אז גם לחברת האשראי.
ברגע שהם מבינים שאתה באמת מתכוון לבטל הם יציעו לך מיד את הגודל שאתה רוצה.
(יתכן גם שהם מנסים להפתר מדגם וגודל פחות מבוקש).
אתה גם יכול כמובן לשנות דעתך ולקנות מסך אחר ומחנות אחרת שתשמח להחזיר לך את 100 הש"ח
שהם רשאים לגבות על ביטול עיסקה.
("...גובה דמי הביטול יהיה 5% משווי העסקה או 100 ש"ח, לפי הנמוך מביניהם. כלומר, בביטול עסקה בשווי של למעלה מ-2,000 ש"ח לא ייגבו יותר מ-100 ש"ח כדמי ביטול...")
אף אחד לא יתייחס ברצינות לבקשה לביטול עיסקה בטלפון בעיקר עם זוכרים שבילית שם והתלבטת הרבה.
אתה גם יכול כמובן לשנות דעתך ולקנות מסך אחר ומחנות אחרת שתשמח להחזיר לך את 100 הש"ח
("...גובה דמי הביטול יהיה 5% משווי העסקה או 100 ש"ח, לפי הנמוך מביניהם. כלומר, בביטול עסקה בשווי של למעלה מ-2,000 ש"ח לא ייגבו יותר מ-100 ש"ח כדמי ביטול...")
לא דובר על בקשת ביטול עסקה בטלפון, תקרא את ההודעה הראשונה שוב ואני אפרט: התקשרתי לחנות בשעות אחרי צהריים ואמרתי להם שאני רוצה את ה 55 במקום ה 49 אינץ ובטלפון המוכר אמר שאין בעיה ויחזרו אלי ובסוף חזרו אלי פעם אחת ולא הייתי זמין באותה שעה שהם חזרו 17:00 וצלצלתי אליהם עד שעת הסגירה שלהם 21:30 ורק אז מישהו ענה ואמר לי בחוסר סבלנות שכנראה אי אפשר לשנות את העסקה בטלפון ל 55 אינץ במקום 49 ואני צריך לבוא לחנות ואז אמרתי לו למה מוכר אחרי לפני מספר שעות אמר לי בטלפון שכן אפשר לשנות בטלפון הוא שמע את זה וניתק לי בפרצוף, מאז אתמול בערב ועד היום בשעה 14:30 צלצלתי לחנות ואף אחד לא ענה לי.se1 כתב:tomeryyy
("...גובה דמי הביטול יהיה 5% משווי העסקה או 100 ש"ח, לפי הנמוך מביניהם. כלומר, בביטול עסקה בשווי של למעלה מ-2,000 ש"ח לא ייגבו יותר מ-100 ש"ח כדמי ביטול...")...
אין לי בעיה לנסוע אליהם , זו לא הבעיה, הבעיה זו ההתנהלות שלהם המידע השגוי , זה שניתקו לי בפרצוף וגם לא חזרו אלי עד היום שהם הבטיחו שיחזרו כדי לשנות את המוצר למוצר אחר.
·אפשר לחשוב שחשמל נטו בכפס יותר טובים, המוכר שם היה לחוץ עלי שאני אתן לו כסף בשביל הטלוויזיה למרות שהיתה בעיה עם התקנת הטלוויזיה והוא אמר לי תשלם כבר כסף לטלוויזיה ואז נראה מה נעשה עם התלייה של הטלוויזיה.tesla כתב:·......
השילוב של שירות של אלקטרוניקס פרו + החנות המוזכרת יכולה להיות הרסנית לבריאות......
היחידים שהייתי מרוצה זה ביג בוקס ברעננה לצערי הם סגרו את הסניף.
אין דבר כזה סמליין יותר, בדיוק כמו שאין דבר כזה ישפאר (יבואני סוני) יותר. המון יבואנים הקפלו, פתרו את כל העובדים וטכנאי השירות, והעבירו הכל לחברת ערסטרוניק-פרו... לרכוש היום סמסונג או סוני ממשווק "מורשה" זה להמר על הכסף ובעיקר על הבריאות אם חלילה תהיה תקלה ותזדקק לשירות...
הצעה שלי, תבטל את העסקה בכל מחיר! או שתלך לחנות מתמחה כדי שתקבל גיבוי במקרה של תקלה בעתיד כדי שמשהו יגן עליך מאלקטרוניקס פרו, או שתרכוש טלויזיה מיבוא פרללי. השירות שלהם לא משהו, אבל עדיף על שירות יבואן רשמי של חברות כמו סמסונג או סוני (אם כבר עדיף סוני, כי אחוז התקלות נמוך מהרבה מאצל סמסונג).
הצעה שלי, תבטל את העסקה בכל מחיר! או שתלך לחנות מתמחה כדי שתקבל גיבוי במקרה של תקלה בעתיד כדי שמשהו יגן עליך מאלקטרוניקס פרו, או שתרכוש טלויזיה מיבוא פרללי. השירות שלהם לא משהו, אבל עדיף על שירות יבואן רשמי של חברות כמו סמסונג או סוני (אם כבר עדיף סוני, כי אחוז התקלות נמוך מהרבה מאצל סמסונג).
·כנל לטלפון סמסונג ממשוק מורשה סאני?Rekcuf כתב:אין דבר כזה סמליין יותר, בדיוק כמו שאין דבר כזה ישפאר (יבואני סוני) יותר. המון יבואנים הקפלו, פתרו את כל העובדים וטכנאי השירות, והעבירו הכל לחברת ערסטרוניק-פרו... לרכוש היום סמסונג או סוני ממשווק "מורשה" זה להמר על הכסף ובעיקר על הבריאות אם חלילה תהיה תקלה ותזדקק לשירות...
הצעה שלי, תבטל את העסקה בכל מחיר! או שתלך לחנות מתמחה כדי שתקבל גיבוי במקרה של תקלה בעתיד כדי שמשהו יגן עליך מאלקטרוניקס פרו, או שתרכוש טלויזיה מיבוא פרללי. השירות שלהם לא משהו, אבל עדיף על שירות יבואן רשמי של חברות כמו סמסונג או סוני (אם כבר עדיף סוני, כי אחוז התקלות נמוך מהרבה מאצל סמסונג)....
חשבתי לקנות טלפון בבאג כי משווק מורשה..
·tomeryyy כתב:·כנל לטלפון סמסונג ממשוק מורשה סאני?......
חשבתי לקנות טלפון בבאג כי משווק מורשה.....
זה כבר לא אותו היבואן, אבל גם כאן מן הסתם עדיף לרכוש סמסונג זול לא ממשווק המורשה. אין שום הבדל באיכות המוצר, אתה רק חוסף מאות שקלים (בכלל, אם עמידות נגד מים ואפק לא חשובה לך, אז לך על XIAOMI NOTE 4X שעדיף מכל בחינה אחרת על גלאקסי 8. הבדלי הביצועים לא מורגשים בשימוש רגיל, ול XIAOMI יש הרבה יותר פיצ'רים מה G8)