מגבר לHD6XX

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
asaf1517 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

maoravni כתב:מפונקים. להמתין 3 חודשים.

אני הזמנתי ביוני ורק השבוע האזניות נשלחו...

לעניות דעתי, זה שווה את ההמתנה. אלו אזניות שאמורות להיות מצוינות. אם לשפוט לפי דגם אחר של סנהייזר שיש לי אותו כבר 25 שנה הן גם מחזיקות הרבה זמן מעמד, ויש להן חלפים זמינים.
ונכון שיצא דגם חדש, אבל זה לא טלפון שהדגם הישן מפסיק להיות רלוונטי. ברור גם שהם יעשו את המבצע הזה בMD כי מי יקנה את הדגם הישן אם יש דגם חדש, וכל מה שהמצקצקים אומרים.

זאת עסקה מצוינת, ושווה להמתין לה, ואני מאמין שאני לא אתאכזב.

אני דרך אגב רכשתי בשביל להשתדרג מהAKG K7XX.

ובינתיים אפשר להתארגן על המגבר המתאים.
...
·ברור לי שהאוזניות מעולות ואני לא מתבאס שקניתי אותם למרות שיצא ה660s, ההבדל די מזערי.
מה שביאס אותי זה לחכות 4 חודשים עכשיו. לא יודע גם מתי הם יגיעו שוב מארה״ב לארץ אז צריך לבדוק את זה...

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #42 

@asaf1517
·

https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_ ... experiment

אם אתה לא מסוגל להמתין אתה יכול להוסיף כסף ולקנות את ה650 שיש להם אותו צליל אבל תקרא מה זה אומר עליך

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #43 

offerbk1, לחכות 4 חודשים (!) למוצר שכבר שילמת עליו מעיד על חוסר בדחיית סיפוקים לדעתך? 4 חודשים+זמן משלוח כדי לחסוך בסביבות ה-100$ (אולי אפילו הרבה פחות עם ההנחות של קריסמס), זה כבר קרוב לחצי שנה... ואנחנו לא מדברים פה על משהו מקוסטם שנבנה ע"י איזה בילדר פרטי אלא על עודפים של מוצר בייצור המוני. לא על הכל משלמים בכסף, במקרה הזה אתה משלם גם בזמן שלך.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #44 

@Ilyan
·
חצי שנה זה הרבה זמן 😀. גם אני כנראה לא הייתי ממתין חצי שנה בשביל 100 דולר אבל כל אחד והשיקולים שלו. אפשר גם לחפש באותו תקציב אבל משהו אחר. רק אתה יכול להחליט מה טוב לך.

asaf1517 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #45 

אני אחכה.
בכל מקרה אולי בזמן הזה יהיה מבצע על אוזניות אחרות אז יהיה לי עם מה לשמוע עד אז (גם עכשיו יש לי אבל לא משהו מקצועי).

Danielp12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #46 

טוב במקום לפתוח נושא חדש אני פשוט אשאל כאן:

הזמנתי את ה6XX ואני מחפש לו מגבר ודאק, עכשיו ראיתי כמה דגמים ואשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם:

1. MAGNI 3 + MODI 2

2. NFB 11.28

3. R2R 11

4. https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-3 ... 8-mini-dac

5. iFi nano iDSD Black Label.

מה אתם חושבים עליהם?

האחרון גם תומך בפלאפון לפי מה שהבנתי והבנתי שהוא לא יורד ברמה מהMODI 2

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #47 

טוב אחרי יומיים עם HD6XX וO2 ODAC JDSLABS אני חייב לציין כמה אבחנות ראשוניות. אולי זה ישתנה אחרי burn-in או התרגלות שלי:

1. על פניו למגבר אין בעיה לדחוף את האזניות:
רוב הזמן אני על בין רבע לחצי ווליום בלי להפעיל גיין, כנראה מה שזכרתי עם נסיון קודם על HD650 לא מדויק. אחרי כמה דקות עם רבע ווליום אני לפעמים אפילו מרגיש צורך להנמיך.
שירי דמו בסגנון "אודיופילי" (Christian McBride - Gettin' To It שרה מקלאכלין וכו' ) נשמעים לא פחות ממדהים. פריטת אצבעות על קונטרבאס, הרבה רגש וגוונים בשירה ופיזור של כלים אקוסטיים במרחב. במה טיפה יותר קטנה מK7XX אבל משהו יותר משכנע בפרזנטציה ונעים לאורך זמן.

2. בהשוואה לAKG K242HD/K7XX משהו עדיין בסאונד טיפה עמום אבל בקושי מורגש במוזיקה אלקטרונית או אקוסטית.
בעיקר במטאל "קיצוני" (Carcass, Satyricon) - גיטרות חשמליות כאילו "מרחפות" מסביבי עם טיפה פחות "קראנץ'" שנותן בראש ממה שהייתי רוצה. אני אמנם לא חושב שאני מפספס משהו ממה שקורה, אפילו להיפך: שום דבר בסאונד לא מרוח, לא חסרה מהירות עוצמה או פירוט ועדיין משהו מרגיש נינוח.
תפקידי גיטרה שהכרתי בתור "חומת רעש" הופכים לאיזור סאונד ממוקד וטיפה יותר אוירתי.
אני לא חושב שהמגבר אשם כי דאבל-באס-תופים-שירה עוברים בצורה משכנעת מאד. מניח שככה זה אמור להישמע באזניה הזו, אלא אם כן אשמע דעה אחרת.

3. K7XX טיפה נוחות וקלילות יותר להאזנה ממושכת אבל לפעמים פירוט יתר מעיק, K242HD טיפה נוחות פחות בגלל שהן כמעט ON EAR.
כרגע אני לא רוצה למתוח את רצועת המתכת לצדדים . הן מספיק נוחות כדי להישאר איתן כמה שעות רצוף, אז אין בדיוק בעיה, אבל יכול להיות יותר טוב.

האם למישהו יש אבחנות דומות ותובנות?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #48 

אני עדיין בהתלבטות של איזה מגבר לקנות....
גם ככה יש עוד זמן עד שהאוזניות שלי יגיעו

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #49 

@maladjusted
·

האבחנות שלך דומות לשלי. שומע עם מגבר centrance dacport. (למה הכרתי את MD...)

בהתחלה הבאס נשמע לי קצת מרוח, אבל או שהתרגלתי או שהן נפתחו.

הן מרגישות פחות מבריקות מהk7xx אבל נשמעות יותר נכונות ופחות מעייפות.

למרות ששתיהן פתוחות, ה6xx פחות אוטמות מה7xx. מכיוון שאני שומע בעבודה איתן עוד לא החלטתי אם זה טוב או לא.

השלב הבא מבחינתי זה מגבר מנורות. שואף לValhalla.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”