מגבר לHD6XX
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני משתמש ב Apogee Groove על HD600. זה שילוב מאוד נוח של DAC ומגבר המסוגל להניע את האוזניותת ללא שום בעיה.
גם נשמע טוב מאוד.
גם נשמע טוב מאוד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
·ואז מה? ביקשת חוות דעת - קיבלת. לא חייב לרוץ לקנות, באמת שלא אעלב.asaf1517 כתב:·זה עולה פי 1.5 מהאוזניות עצמן............
אם אתה קונה אוזניה שיודעת לעשות סקיילינג טוב ודורשת קצת יותר מאיזה פיו, אז אל תתקמצן.
יש לך עוד חצי עשור עד שתקבל אותן ממילא, תחסוך עוד כמה מאות שקלים ותקנה משהו ראוי
אם חסר לך תקציה מיידית.
אני לא מאמין לרגע לאלו שטוענים שאיזה קומבו ב-6K שקל יהפוך אותך לאיזה אוזניה על - זה חרטה
מניסיון אישי, אבל לפחות לשלב איתן איזה AUNE X1S בכמה מאות שקלים..
יש כזה עכשיו במבצע BF במאסדרופ:
https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-3 ... 8-mini-dac
תוכל להשתמש בו כמעמד לעציץ למשך 4 חודשים עד שתקבל את הסנהייזר
יש לך עוד חצי עשור עד שתקבל אותן ממילא, תחסוך עוד כמה מאות שקלים ותקנה משהו ראוי
אם חסר לך תקציה מיידית.
אני לא מאמין לרגע לאלו שטוענים שאיזה קומבו ב-6K שקל יהפוך אותך לאיזה אוזניה על - זה חרטה
תוכל להשתמש בו כמעמד לעציץ למשך 4 חודשים עד שתקבל את הסנהייזר
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם אתה לא צריך משהו נייד אז שילוב של schiit modi+magni או VALI 2 זה סט של מגבר אוזניות וDAC מאוד טובים למחיר.
אם אתה רוצה משהו איכותי ויקר יותר אז הschiit Jotunheim מאוד מומלץ לטווח גדול מאוד של אוזניות ואמור להיות שילוב מעולה עם הסנהייזר שלך.
לא אמרת מה התקציב שלך..זה יהיה הרבה יותר קל לכוון אותך אחרי שנדע מה לחפש.
אם אתה רוצה משהו איכותי ויקר יותר אז הschiit Jotunheim מאוד מומלץ לטווח גדול מאוד של אוזניות ואמור להיות שילוב מעולה עם הסנהייזר שלך.
לא אמרת מה התקציב שלך..זה יהיה הרבה יותר קל לכוון אותך אחרי שנדע מה לחפש.
·נראה שהוא די סבבה.Roy.T כתב:אם אתה קונה אוזניה שיודעת לעשות סקיילינג טוב ודורשת קצת יותר מאיזה פיו, אז אל תתקמצן.
אם חסר לך תקציה מיידית.
תוכל להשתמש בו כמעמד לעציץ למשך 4 חודשים עד שתקבל את הסנהייזר...
מה אתה חוש על הFiio K5?
·משהו עד 130-150$, הVALI 2 מעניין..holyj כתב:אם אתה לא צריך משהו נייד אז שילוב של schiit modi+magni או VALI 2 זה סט של מגבר אוזניות וDAC מאוד טובים למחיר.
לא אמרת מה התקציב שלך..זה יהיה הרבה יותר קל לכוון אותך אחרי שנדע מה לחפש....
·asaf1517 כתב:·משהו עד 130-150$, הVALI 2 מעניין...........
הוואלי, המודי, המגני - כולם מכשירים נהדרים ברגע ששים אותם בדרגת המחיר שלהן, ז"א כ 100 דולר ליחידה. להביא סט שייט סטאק ארצה, עולה כמדומני 1200 ומשהו שקלים, במחיר הזה, שמעתי דברים טובים פי כמה, כולל הAUNE X1S שהייתי לוקח על פני כל שייט סטאק בסיסי. למעשה, אתה במחיר קצת יותר יקר, יכול לקחת AUNE סטאק עם AUNE X1S ובנוסף AUNE X7S שזה מגבר קלאס A מדהים למחירו שאפילו כולל חיבור באלאנסד שנותן משהו כמו 2W שזה המון.
אם אתה מוצא מודי מגני וואלי משומשים במחיר של כ300 שקלים ליחידה, זו אחלה אופציה, אם אתה מתכנן לקנות חדש מSCHIIT, חבל על הכסף.