מחפש המלצה לטלוויזית LCD...
שלום אנשים,
אני מחפש LCD שיעבוד על ה XBOX 360 ב HD
שתיהיה לכניסת HDMI
ושאני יראה בו טוב(יחסית) שידורי לווין של YES
יש לי ממיר רגיל, כדאי לקנות YES MAX?(באמת רואים הבדל בביצועים?)
יש כוונה לחבר בעתיד מחשב מדיה סנטר...
תקציב, עד 10,000
תודה מראש,
אני מחפש LCD שיעבוד על ה XBOX 360 ב HD
שתיהיה לכניסת HDMI
ושאני יראה בו טוב(יחסית) שידורי לווין של YES
יש לי ממיר רגיל, כדאי לקנות YES MAX?(באמת רואים הבדל בביצועים?)
יש כוונה לחבר בעתיד מחשב מדיה סנטר...
תקציב, עד 10,000
תודה מראש,
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
וגם נחמד לפרט את הגודל הרצוי...
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

FHD בגודל 37?... קטן מדי.
בכלל, לדעתי עדיין אין טעם לקנות FHD. מספיק 1366x768.
בקיצור, SharonSx, אתה צריך 37 או 42. לך לחנות, שב במרחק 3.5 מטר מטלויזיות בגדלים האלה, ותחליט מה מתאים לך.
לגבי הדגמים - יש את הטושיבה 37WL66 או 42WL66 (לא חושב שה-68 תיכנס בתקציב הזה).
יש כמה דגמים טובים ל-LG, שמה שטוב בה זה native rate, שאין בטושיבה.
מה עוד נכנס בתקציב הזה?
בכלל, לדעתי עדיין אין טעם לקנות FHD. מספיק 1366x768.
בקיצור, SharonSx, אתה צריך 37 או 42. לך לחנות, שב במרחק 3.5 מטר מטלויזיות בגדלים האלה, ותחליט מה מתאים לך.
לגבי הדגמים - יש את הטושיבה 37WL66 או 42WL66 (לא חושב שה-68 תיכנס בתקציב הזה).
יש כמה דגמים טובים ל-LG, שמה שטוב בה זה native rate, שאין בטושיבה.
מה עוד נכנס בתקציב הזה?
תודה רבה,
37 זה לא גדול מידי?
היום יש 29 בסלון...
לרוב אני יראה בה טלוויזיה ודיודי
אבל אני רוצה לחבר אליו את ה 360
ובעתיד לעבור למדיה סנטר!
אהה ועדיף שיהיה בלי רמקולים,
יש לי רסיבר עם רמקולים אחלה
וקראתי שרוב הרמקולים של הLCD היום הם על הפנים.
אז לקחת LCD?
37 זה לא גדול מידי?
היום יש 29 בסלון...
לרוב אני יראה בה טלוויזיה ודיודי
אבל אני רוצה לחבר אליו את ה 360
ובעתיד לעבור למדיה סנטר!
אהה ועדיף שיהיה בלי רמקולים,
יש לי רסיבר עם רמקולים אחלה
וקראתי שרוב הרמקולים של הLCD היום הם על הפנים.
אז לקחת LCD?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

למשחקי מחשב עדיף LCD.
לגבי הגודל - אל תשכח שמסך רחב קטן יותר בשטח שלו ממסך 4:3. חוץ מזה, מה שבהתחלה נראה גדול, אפילו גדול מדי, מהר מאד הופך לקטן מדי ואתה מחפש כבר את המסך הבא. אני במקומך הייתי קונה 42.
לגבי הגודל - אל תשכח שמסך רחב קטן יותר בשטח שלו ממסך 4:3. חוץ מזה, מה שבהתחלה נראה גדול, אפילו גדול מדי, מהר מאד הופך לקטן מדי ואתה מחפש כבר את המסך הבא. אני במקומך הייתי קונה 42.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

איזה FHD נורמלית נכנסת בתקציב הזה?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אוקיי, אז איזה FHD נורמלית נכנסת בתקציב הזה עם גלישה קטנה?
- Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=E- ... erby=price
המחירים של הטלויזיות הטובות של FHD יקרים לתקציב שלך...
או שתתפשר או שתחרוג
המחירים של הטלויזיות הטובות של FHD יקרים לתקציב שלך...
או שתתפשר או שתחרוג
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בחייכם, מי צריך היום FULL HD ??
מה אנחנו בארה"ב פה ? קראתי עמוד קודם תגובה ש"עוד שנה שנתיים הוא יתבאס.."
אתה אופטימי מידי. ייקח לפחות שלוש שנים כדי שיהיו פה שידורי HD וגם כשיהיו תהייה בטוח שזה לא יהיה FULL HD . חוץ מזה שעד אז דברים רבים יישתנו בעולם וסביר להניח שכבר יוצעו למכירה מסכים בטכנולוגיית OLED ו LASER שיוזילו משמעותית ייצור המסכים..
אז זה יהיה קצת מבאס להוציא יותר מ 10K שקל רק בשביל שיהיה לייתר בטחון האפשרות ואז כשהאפשרות לשידורים אכן תגיע המסכים יעלו פחות מחצי ממה שהוא שילם..
* וחזרה לשאלת פותח הדיון - אני מציא לך ללכת לחנות ולראות בעניים שלך.
שבוע שעבר הלכתי לרכוש לי LCD לחדר במחשבה שאני הולך על 37" . הייתי די מקובע על ה TOSHIBA 37WL66 (שעולה 7500 ש"ח) אבל כשהגעתי לחנות פתאום הבנתי שזה ענק לחדר כמו שלי.. אז רדתי בדרישה ל32.. אז נשארה לי ההתלבטות בין TOSHIBA , SAMSUNG או LG שנראו לי הכי טוב בחנות.. לבסוף הלכתי על ה LG 32LC2R . היא אולי לא הציגה את התמונה הכי טובה מבין שלושתם.. אבל היא עולה 1200 שקל פחות מהטושיבה ולא רחוקה ממנה לפי דעתי באיכות תמונה..
שורה תחתונה, סע לחנות בשעה רגועה ותסתכל בעצמך עד שתחליט..
מה אנחנו בארה"ב פה ? קראתי עמוד קודם תגובה ש"עוד שנה שנתיים הוא יתבאס.."
אתה אופטימי מידי. ייקח לפחות שלוש שנים כדי שיהיו פה שידורי HD וגם כשיהיו תהייה בטוח שזה לא יהיה FULL HD . חוץ מזה שעד אז דברים רבים יישתנו בעולם וסביר להניח שכבר יוצעו למכירה מסכים בטכנולוגיית OLED ו LASER שיוזילו משמעותית ייצור המסכים..
אז זה יהיה קצת מבאס להוציא יותר מ 10K שקל רק בשביל שיהיה לייתר בטחון האפשרות ואז כשהאפשרות לשידורים אכן תגיע המסכים יעלו פחות מחצי ממה שהוא שילם..
* וחזרה לשאלת פותח הדיון - אני מציא לך ללכת לחנות ולראות בעניים שלך.
שבוע שעבר הלכתי לרכוש לי LCD לחדר במחשבה שאני הולך על 37" . הייתי די מקובע על ה TOSHIBA 37WL66 (שעולה 7500 ש"ח) אבל כשהגעתי לחנות פתאום הבנתי שזה ענק לחדר כמו שלי.. אז רדתי בדרישה ל32.. אז נשארה לי ההתלבטות בין TOSHIBA , SAMSUNG או LG שנראו לי הכי טוב בחנות.. לבסוף הלכתי על ה LG 32LC2R . היא אולי לא הציגה את התמונה הכי טובה מבין שלושתם.. אבל היא עולה 1200 שקל פחות מהטושיבה ולא רחוקה ממנה לפי דעתי באיכות תמונה..
שורה תחתונה, סע לחנות בשעה רגועה ותסתכל בעצמך עד שתחליט..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני קניתי בחנות של BEST-BUY , נראה לי שזאת רשמת קטנה ארצית כזאת או משהו..
בכל אופן, היה להם שם תצוגה של איזה 10-15 מסכים שונים וחברות שונות והם הציגו רק תמונות קבועות מדיסק הדגמה של היטאצ'י או משהו.. לא היתה ההדגמה הכי מקצועית בעולם אבל לא היו לקוחות בחנות ומוכרן הביא לי שלט של כל מסך שבקשתי ממנו ונתן לי לשחק עם מה שבא לי כמה זמן שאני רוצה עד שאני אחליט מה נראה לי טוב ומה לא..
יש לך תצוגות כמעט בכל חנות .. רק עצה אישית - אל תלך בשעות העומס כי לא ממש יהיה להם סבלנות לבקשות מיוחדות ואתה סתם תתעצבן שלא עוזרים לך שם..
* עכשיו בקשה ממנהלי הפורומים כאן - חבל שאתם לא מסדרים את הפורום בצורה יותר ברורה ונוחה.. מאד מאד חסר לי סימון בכותרת של הפוסטים על נושאים שבהם הגבתי.. לפעמים שוכחים איפה כתבתי מה ואחרי זה שוכחים פשוט מהת'רדים.. היה מאד נחמד עם הפורום כאן היה פשוט ויעיל כמו הפורומים של HWZONE.CO.IL ..
בכל אופן, היה להם שם תצוגה של איזה 10-15 מסכים שונים וחברות שונות והם הציגו רק תמונות קבועות מדיסק הדגמה של היטאצ'י או משהו.. לא היתה ההדגמה הכי מקצועית בעולם אבל לא היו לקוחות בחנות ומוכרן הביא לי שלט של כל מסך שבקשתי ממנו ונתן לי לשחק עם מה שבא לי כמה זמן שאני רוצה עד שאני אחליט מה נראה לי טוב ומה לא..
יש לך תצוגות כמעט בכל חנות .. רק עצה אישית - אל תלך בשעות העומס כי לא ממש יהיה להם סבלנות לבקשות מיוחדות ואתה סתם תתעצבן שלא עוזרים לך שם..
* עכשיו בקשה ממנהלי הפורומים כאן - חבל שאתם לא מסדרים את הפורום בצורה יותר ברורה ונוחה.. מאד מאד חסר לי סימון בכותרת של הפוסטים על נושאים שבהם הגבתי.. לפעמים שוכחים איפה כתבתי מה ואחרי זה שוכחים פשוט מהת'רדים.. היה מאד נחמד עם הפורום כאן היה פשוט ויעיל כמו הפורומים של HWZONE.CO.IL ..
השרשורים שלי לא מספיק?jacko-il כתב: * עכשיו בקשה ממנהלי הפורומים כאן - חבל שאתם לא מסדרים את הפורום בצורה יותר ברורה ונוחה.. מאד מאד חסר לי סימון בכותרת של הפוסטים על נושאים שבהם הגבתי.. לפעמים שוכחים איפה כתבתי מה ואחרי זה שוכחים פשוט מהת'רדים.. היה מאד נחמד עם הפורום כאן היה פשוט ויעיל כמו הפורומים של HWZONE.CO.IL .....