שלום,
יש לי בעיה קצת מוזרה עם הממיר אולטרה של יס וקיוויתי שמישהו אולי יוכל לעזור לי.
יש לנו בחדר השינה ממיר אולטרה של יס, המחובר לטלוויזית פיליפס דגם 40PFT4101.
החיבור לאינטרנט הוא דרך HPNA של יס. החיבור הוא מהממיר ל-HPNA בחדר השינה, מה-HPNA לשקע אנטנה בחדר השינה דרך כל הבית ל-HPNA בסלון שמחובר לממיר YesHD בסלון שמחובר ישירות לראוטר.
בסלון הכל פועל מצוין.
הבעיה היא בחדר השינה שכאשר אני מדליק את הטלוויזיה עם השלט של היס (השלט השחור הרגיל, לא ה-RF החדש), הטלוויזיה נדלקת אבל לא מקבלת שום אות מהממיר (רושם No signal כאילו שהממיר לא דלוק), כאשר הממיר כמובן דלוק.
אחרי משהו כמו 5-10 דקות מבלי שמישהו יגע במשהו הממיר כאילו נדלק לבד ועולה תמונה בטלוויזיה של "ברוך הבא ליס, הממיר נטען והשידור יתחיל בעוד רגע" ואז הצמונה נעלמת לעוד איזה 2 דקות ואז היס עולה ומתחיל לשדר.
בנוסף כשהיס עולה הוא צריך לטעון מחדש את כל לוח השידורים, והשירותים של ה-VOD, Multiroom ו-Startover לא עובדים ישר אלא לאחר זמן מה.
חשוב לציין שזה קורה ברוב הפעמים שמדליקים את הטלוויזיה אבל לא תמיד, קורה בערך אחד ל-5 פעמים שמדליקים את הטלוויזיה והכל עובד כמו שצריך.
עוד דבר, נדמה שכשהטלוויזיה כבויה הממיר עובד בסדר ומשהו בזה שמדליקים את הטלוויזיה מאפס אותו. מקרה להמחשה - אשתי ראתה טלוויזיה בסלון בממיר ה-YesHD הרגיל משהו שהיא הקליטה באולטרה דרך ה-Multiroom. אני הלכתי לחדר השינה והדלקתי את הטלוויזיה, באותו הרגע ההקלטה שלה נפסקה והממיר אולטרה בחדר שינה נכנס לתהליך ה"איפוס" הזה שתיארתי.
פנינו ליס וניסינו להסביר את הבעיה, הגיע טכנאי, בדק את הממיר ואמר שהוא תקין ורק לוקח לו הרבה זמן לעלות.
לי זה נשמע כמו זמן לא סביר לחכות כ-10 דקות מרגע הדלקת הטלוויזיה עד הרגע שאני אשכרה רואה משהו בטלוויזיה.
למישהו יש רעיון מה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
תקלה מוזרה עם ממיר אולטרה של יס
@Ramonilya
אם אני מבין נכון אז כשאתה מדליק את הממיר והטלויזיה זה גורם לממיר להיתקע וכשהממיר "מבין" שהוא תקוע אז הוא עושה ריבוטה לעצמו (יש לו watchdog)
אין לי פתרון לבעיה הזו אבל אם זה מנחם אותך גם אני סובל מהבעיה הזו. בדרך כלל כל יום-יומיים היא קורית.
הטלויזיה שלי היא פנסוניק ויש גם רסיבר אונקיו והממיר מחובר ישירות לראוטר אז כנראה שהבעיה היא לא בטלויזיה ולא בחיבור האינטרנט.
אם אני מבין נכון אז כשאתה מדליק את הממיר והטלויזיה זה גורם לממיר להיתקע וכשהממיר "מבין" שהוא תקוע אז הוא עושה ריבוטה לעצמו (יש לו watchdog)
אין לי פתרון לבעיה הזו אבל אם זה מנחם אותך גם אני סובל מהבעיה הזו. בדרך כלל כל יום-יומיים היא קורית.
הטלויזיה שלי היא פנסוניק ויש גם רסיבר אונקיו והממיר מחובר ישירות לראוטר אז כנראה שהבעיה היא לא בטלויזיה ולא בחיבור האינטרנט.