המלצה לאוזניות closed back למשרד

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
rubinio87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מעוניין לשמוע על אוזניות סגורות ראשונות למשרד בתקציב של עד 350$,אני מעדיף אוזניות בעלות התנגדות נמוכה כי קיים ברשותי MAGNI3+MODI2 ואני רוצה שיסחב לי את האוזניות בצורה טובה וחזקה,אני מעדיף אוזניה שתהיה בעלת באס "בועט" ואיכותי ויהיה לה Soundstage ככל שניתן באוזניה סגורה,שיהיו נוחות ולא אזיע איתם אחרי האזנה ממושכת חשוב שלא ישמעו את מה שאשמע כי אני נמצא במשרד שהוא OPEN SPACE ושומעים כאן הכל.

אשמח להצעות
תודה

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #2 

התקציב שלך נופל בין הכיסאות (או בין האוזניות). מצד אחד יש את הסוני MDR1A שזו אוזניה סגורה
נהדרת שלא דורשת כמעט כלום בשביל לעבוד נהדר, מצד שני היא נופלת הרבה מתחת לתקציב שלך
ונשמע כאילו אתה מכוון יותר בכל מקרה. מנגד אוזניות נוסח ה-THX00 מהגוני של מאסדרופ עולה 400
וקצת דולרים, וכן הסוני MDR-Z7 שזו ספינת הדגל הקודמת של סוני שעולה עכשיו "רק" 460 דולרים
במקום משהו כמו 700 דולרים. שניהן קלות למדי לדחיפה, אם כי הסט שיש ברשותך מזיז ממילא את
רוב האוזניות בשוק בלי הרבה בעיה.

יש עוד אופציות מעולות באיזור המחיר, כמו ה-B&O H6, או ה-B&W P7, והן באמת אוזניות ממש
טובות, אבל יותר קרובות לטעמי לסוני MDR1A מאשר לשני אלו שציינתי לפני, ונכנסות גם כן תחת
קטגוריית ה-Portable, שלא ממש יכולות להגיע לרזולוציות של אוזניות FULL SIZE שולחניות.

https://www.ebay.com/itm/Sony-MDR-Z7-Hi ... Sw7FRWWBhK

https://www.massdrop.com/buy/fostex-x-massdrop-th-x00
הדרופ הזה לא פעיל עכשיו, אבל זה בטח עניין של ימים עד שיחזור לדרופ חדש.

rubinio87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@Roy.T
·
שלום רועי,

כמה דברים,

* אין לי בעיה שתיפול הרבה מתחת לתקציב כל עוד היא תעמוד בדרישות שאני מחפש.
* אני קונה אוזניה שתהיה סוג של "חתול בשק" כלומר אני צריך את המקסימום האפשרי במינימום האפשרי אז חשוב לי לקלוע במה שהרוב לוקחים אז בחרתי תקציב שלדעתי הוא סביר.
* חשוב לי שישמעו חזק ככל הניתן באוזניות בGAIN נמוך ככל האפשר בMAGNI3 .
* מה אתה ממליץ כאוזניה ראשונה ?
* כרגע יש לי את הHD650 שהם לא פחות ממדהימות אבל מרגיש לי קצת שהMAGNI 3 לא דוחף אותם(בא לי יותר כוח) כראוי אז רציתי משהו סגור למשרד שיידחף לי יותר את האוזניות הבאות שלי ולא יפריע לאנשים מסביבי.

תודה

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

מוזר, כי ה-650 לא אוזניה שממש קשה לדחיפה. יכול להיות שאפשר לעשות איתן סקיילינג עם ציוד איכותי
יותר, אבל מבחינת עוצמת הגברה המגני 3 צריך להספיק די והותר.

תראה הסוני זו אוזניה שנותנת תמורה ממש טובה למחיר (כ-600 שקלים), יש לה באס איכותי וסאונד
כיפי, מהנה ועל הצד הסלחני. מעבר לזה הן לא יכולות להתחרות באלו שהזכרתי קודם, שפשוט עושות את אותו
הדבר אבל יותר "בגדול".

הסוני לא זקוקות לא למודי ולא למגני, סלולרי יספיק לדחוף אותן, או במקרה הקיצוני איזה קומבו כמו הדרגוןפליי
או SMSL IDEA שיהיה מעל ומעבר בשבילן בהרבה.

אם כי יש ברשותך אוזניה שהיא על תקן אוזניה "אודיופילית" בבית, יכול להיות שאוזניה כמו הסוני MDR1A תספק
אותך לשימושים במשרד.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

נסה לצוד Shure SRH1540 במבצעי BF, כרגע לא רחוקות מהתקציב שלך. הן די מזכירות באופי סאונד את הHD650 אאל"ט.

rubinio87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@Roy.T
·
תודה רבה על התייחסותך,

* אם אני משווה את הMAGNI 3 ל JOTUNHEIM עוצמת ההגברה תהיה זהה או ללא הבדל משמעותי?
* כולם רושמים שאם מכוונים את המגני לשעה 12 כבר אי אפשר לשמוע מרוב שזה חזק בדקתי את כל ההגדרות במחשב שלי מבחינת עוצמת הקול והכל נראה תקין בעוצמה המקסימלית - אולי יש משהו שאני לא שמתי לב אליו ואולי תוכל ליייעץ לי
* יש חנות ישראלית שמוכרת את האוזניות הללו MDR1A?
* אני חושב שמסכים איתך לגבי התמורה למחיר ולאור העובדה שזה משרד ואני צריך משהו טוב ואיכותי שיעשה את העבודה.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ברור שלא, יחידת המגבר של יוטנהיים חזקה בהרבה משל המגני, פי כמה וכמה מיציאת הבאלאנסד.

הגיוני, כמו שציינתי ה-650 היא אולי לא קלה מאוד לדחיפה, אבל גם לא מאוד קשה. שים לב שבהגדרות
הפלייבק בוינדוס ובפלייר עצמו העוצמה היא על מקסימום.

אולי אבל המחיר בחו"ל יהיה כנראה הרבה יותר זול.
http://soundforless.co.il/index.php/pro ... -1a-black/

מה שציינתי זה שבגלל שיש ברשותך כבר אוזניה איכותית, וסט דאק ומגבר לא רעים בכלל, אולי
לא צריך ללכת רחוק מידי בשביל שימושי המשרד, שלושת הדגמים הניידים שהזכרתי הן אוזניות
מעולות שלא ניתן לזלזל בהן, וחשוב כנראה לא פחות במקרה הזה - זה בגלל שהן נחשבות
ניידות הן שמות גם דגש על מראה אלגנטי יחסית, כך שאלא אם לא אכפת לך להתהלך במשרד
עם מפלצות מגושמות על הראש אז זו בהחלט אופציה יותר מתאימה.

rubinio87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@Roy.T
·
* אפרופו מגבר לHD650 מהו המגבר החזק ביותר מבחינת עוצמתיות ואיכות בGAIN נמוך ככל האפשר שנותן תמורה טובה למחיר שלו?
* תתפלא אבל המחיר שרשמת הוא פחות או יותר כמו EBAY עם משלוח לארץ יכול להיות שהBF יוריד אותם קצת.
*האם קיים סיכוי ששלושת האוזניות שרשמת יירדו משמעותית ב BF מחר ? כי הסוני שרשמת 200 דולר זה מחיר מאוד מפתה לקניה

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

תלוי מה התקציב. מצבי גיין קיימים בשביל שתשתמש בהם לפי הצורך, ברור שאם אתה מגיע למצב של סיבוב חוגת
העוצמה כמעט עד הסוף או עד הסוף בגיין מירבי אז זה לא המצב האידיאלי ביותר, אבל אין שום בעיה לעשות שימוש
בגיין גבוה במידה וזה נדרש..

EBAY זה גם נחשב חו"ל בפעם האחרונה שבדקתי, ועדיין מדובר ב-650 שקלים עד הבית כולל מיסים ומשלוח, לא חושב
שיש דיל כזה באיביי למוצר חדש-אטום-עם אחריות.

יש סיכוי סביר, ויש עוד יותר סיכוי שבזמן הזה אפשרות המשלוח לארץ יבוטל עד לאחר ה-BF.
אבל אולי לא, אם אתה לא ממהר חכה, במקרה הטוב תקנה בהנחה ותרוויח, במקרה הרע תחכה קצת עד שהאוזניה
תחזור למשלוח בינ"ל במחיר הנ"ל.

rubinio87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

@Roy.T
·
* שכחתי לציין שאני מעדיף dac וamp - עד 500 דולר(לא חייב להשתמש בכל התקציב) מעדיף לשמוע כמה דגמים מהנמוך לגבוה במחיר
* האם האוזניות mdr1a מסננות גם רעש בצורה פסיבית?
* אם אני משווה אותם ל650 האם הmdr1a יש צליל שונה בהרבה?

תודה

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #11 

@Roy.T
·
אני קצת מתעלק ברשותכם :oops:
ה H6 מניסיונך בעלת בס מספיק ? היא נעימה וחמימה ?
אני מבין שהיא מפורטת מאד
אני חושב להזמינה על סמך ביקורות אוהדות וללא ששמעתי אותן כי בירושלים אין סיכוי בכלל לפגוש בהן

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

rubinio87 כתב:@Roy.T
·
* שכחתי לציין שאני מעדיף dac וamp - עד 500 דולר(לא חייב להשתמש בכל התקציב) מעדיף לשמוע כמה דגמים מהנמוך לגבוה במחיר
* האם האוזניות mdr1a מסננות גם רעש בצורה פסיבית?
* אם אני משווה אותם ל650 האם הmdr1a יש צליל שונה בהרבה?

תודה
...
·
IFI IDSD BLACK LABEL עומד בתקציב הזה בערך, ויהווה שידרוג מאוד משמעותי על פני השייט סטאק לדעתי.
הוא הרבה יותר וורסטילי, יש לו דאק מעולה שתומך בפורמט של DSD512, ומגבר של 4W לערוץ שכנראה
יכול לפוצץ לרסיסים את ה-HD650 שלך בגיין אמצעי. מכשיר מדהים.

כן בהחלט, יש להן אטימה טובה מאוד, ודליפת סאונד די מזערית. הן גם סופר נוחות שזה דבר מאוד חשוב.

זה משהו אחר לגמרי, תפוחים ותפוזים. שזה יכול להיות לא רע במידה ואתה רוצה קצת גיוון בסאונד.
אני באופן אישי מעדיף תפוחים ותפוזים ולא תפוחים ותפוחים.

@sagico

בהחלט.

bravs
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #13 

rubinio87 כתב:@Roy.T
·
תודה רבה על התייחסותך,

* אם אני משווה את הMAGNI 3 ל JOTUNHEIM עוצמת ההגברה תהיה זהה או ללא הבדל משמעותי?
* כולם רושמים שאם מכוונים את המגני לשעה 12 כבר אי אפשר לשמוע מרוב שזה חזק בדקתי את כל ההגדרות במחשב שלי מבחינת עוצמת הקול והכל נראה תקין בעוצמה המקסימלית - אולי יש משהו שאני לא שמתי לב אליו ואולי תוכל ליייעץ לי
...
לא נשמע לי הגיוני שאתה מחבר hd650 למגני והווליום לא מספיק חזק עבורך.
אני מחבר את ה hd600 שהם די מקבילים לhd650, לאח הקטן והמשולב של המגני והמודי, ל schiit fulla 2 והעוצמה מחרישת אוזניים! כשכפתור העוצמה באזור החצי.

rubinio87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

@bravs
·
אני ניסיתי להרים את כל ההגדרות במחשב למקסימים כפי שרועי אמר לי,הכרטיס קול שלי הוא הMODI הורדתי את כל האקולייזרים כדי שיהיה צליל נקי ככל האפשר,העלתי את הBITRATE ל32 ביט 192KHZ ושום דבר לא עוזר,אני שומע שירים בספוטיפיי פרימיום ככה שהאיכות הסאונד היא הגבוהה ביותר ואני עדיין מרגיש שחסר כוח .

@Roy.T
.
* רועי סליחה על הבורות אבל איך אתה מודד את עוצמת ההגברה במגבר אוזניות ואיך אתה מעיד שהמגבר יותר איכותי מאחר,מהו הפרמטר הטכני שאני צריך להסתכל?
* אני רואה בפורום שהרבה ממליצים על המגבר NFB-11 איך הוא בהשוואה אל IFI?
קראתי קצת על המתחרים של האוזניה הזאת כמו ,dt770 pro,m50x,vmoda crossfade,qc25/30 mdr 1000 לשימושי המשרד איך הסוני שהמלצת לעומתם?

תודה

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

הכל מופיע במפרט הטכני באתר הבית של המכשיר.

תראה, לרוב מי שמבקש המלצה ספציפית נאמר לאוזניה מסויימת, לא מעניין אותו כל "הסלט הזה",
הוא פשוט רוצה לקבל את ההמלצה הכי נכונה עבורו ולסגור עניין. אם אתה יותר פדנט בקבלת ההחלטות
שלך, ואם אתה רוצה ללמוד את ה-"מה ולמה", ולהתחיל להשוות את ההמלצות שקיבלת לכל אוזניה סגורה
ומגבר בשוק, אז תפשיל שרוולים ותתחיל לקרוא ביקורות, מאמרים, הסברים, ואני בטוח שתגיע לתשובות
בלי בעיה. אולי זה יחזיר אותך בדיוק להמלצות שקיבלת, ואולי זה יקח אותך למקום אחר לגמרי.

אני נתתי את דעתי לגבי מה שלדעתי יתאים לך, אם הייתי חושב שאחת מהאופציות שהזכרת לעיל היא
עדיפה יותר, מן הסתם שהייתי מציין זאת על פני ההמלצה שקיבלת.

בהצלחה..

bravs
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #16 

rubinio87 כתב:@bravs
·
אני ניסיתי להרים את כל ההגדרות במחשב למקסימים כפי שרועי אמר לי,הכרטיס קול שלי הוא הMODI הורדתי את כל האקולייזרים כדי שיהיה צליל נקי ככל האפשר,העלתי את הBITRATE ל32 ביט 192KHZ ושום דבר לא עוזר,אני שומע שירים בספוטיפיי פרימיום ככה שהאיכות הסאונד היא הגבוהה ביותר ואני עדיין מרגיש שחסר כוח .
...
אם אתה מתכוון שעוצמת הווליום לא מספיק חזקה עם המגני והמודי, כנראה משהו לא מחובר כמו שצריך כי הפולה 2 שלי אמור להיות פחות חזק מהמגני והמודי שלך והפולה2 שלי מביא את הhd600 לעוצמות ווליום מטורפות!
שלי לי מייל ל
barakqaz בג'ימייל
וננסה לעזור לך

ZABAL
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #17 

@Roy.T
אני הרבה זמן שוקל לקנות את ה-Massdrop x Fostex TH-X00
מה דעתך על השילוב שלהן עם ה-SMSL IDEA ?

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

לא מבריק משני סיבות:

1. ל-IDEA יש שבב SEBRA שהוא נחשב מעולה ויקר באופן כללי, אבל יחסית בהיר, ובשילוב עם ה-TH-XOO
שהן נחשבות מאוד U בחתימה שלהן (שזה אומר דגש על באס וטרבל = חתימת סאונד כיפית), וזה יכול להישמע
מעט חד מידי.

2.הפוסטקס מגיעות עם חיבור 6.3MM וכבל ומאוד עבה, ל-SMSL יש רק חיבור 3.5MM ובנוסף זה מכשיר מאוד
זעיר, ככה שגם תאלץ להשתמש במתאם, וכשזה מתאם מ-3.5 ל-6.3 זה בסדר יחסית, אבל שזה הפוך מ-6.3
ל-3.5 זה מוסיף אורך משמעותי וזה די נורא לשימוש.

זו ממילא אוזניה בייתית, אז מכשיר שולחני גדול יותר ויציב, שמאפשר חיבור ישיר של מחבר 6.3, יהיה שילוב
יותר הגיוני עם האוזניות הללא לפי דעתי.

משהו כזה יעשה את העבודה בקלות:

https://www.aliexpress.com/item/Top-Dea ... eLevelAB=5

ZABAL
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #19 

יש שילוב אחר של DAC+AMP שהיית ממליץ בדרגת מחיר של עד 200$?

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

אם זה רק\בעיקר לפוסטקס אז אין צורך, זו אוזניה קלה לדחיפה וגם לא ממש משתפרת משמעותית
עם ציוד יקר עד כמה שזכור לי.

אם אתה רוצה את המקסימום עד 200 דולר פלוס מינוס, חכה לדרופ של AUNE X1S במאסדרופ, ממש
בימים האחרונים הסתיים איזה דרופ (או שזה היה מבצע ל-BF) ב-180 דולר. מחיר רגיל הוא בסביבות ה-300 דולר.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”