ספוטיפיי מגיעים לישראל
Deezer כבר זמן מה בארץ (השקה שקטה) והם נפלאים
לא התנסתי עם Spotify אבל ממה שבררתי הם לא מאפשרים לעלות אליהם את הקבצים שלך (Deezer מאפשרים עד 1000 שירים)
בגלל שחסרה המון מוזיקה ישראלית בכל השירותים (ודווקא יש לא מעט ב Deezer אבל לא מספיק, גם ב Apple Music לא מספיק) הפיצ'ר הזה חשוב לי
בכל אופן הגעה מבורך, אולי אתן להם סיכוי אחרי שיכנסו לארץ
לא התנסתי עם Spotify אבל ממה שבררתי הם לא מאפשרים לעלות אליהם את הקבצים שלך (Deezer מאפשרים עד 1000 שירים)
בגלל שחסרה המון מוזיקה ישראלית בכל השירותים (ודווקא יש לא מעט ב Deezer אבל לא מספיק, גם ב Apple Music לא מספיק) הפיצ'ר הזה חשוב לי
בכל אופן הגעה מבורך, אולי אתן להם סיכוי אחרי שיכנסו לארץ
@shemsha
·כמה שעולים לי לראש:
1. אפליקציית אנדרויד איכותית (עם תמיכה ב CASTING , אולי אפל הוסיפו מאז פעם אחרונה שבדקתי)
2. אפליקציית נייטיב קלילה למחשבים עם תמיכה ב HI-FI וכו' לעומת Itunes הענקית שאני לא סובל
3. הרבה פיצ'רים קטנים ונחמדים, אני לא זוכר מה היה חסר ב Apple Music כשניסיתי
4. אתה יכול לעהעלות עד 1000 שיריים משלך למערכת.. באפל זה אפשרי נראה לי אבל דורש iCloud שלא מסתדר כלכך למי שלא משתמש אפל
5. אתה לא בכלא של אפל.. תמיכה באלקסה בדרך ועוד כל מיני (גם תמיכה בגוגל הום)
ויש הרבה השוואות ברשת
·כמה שעולים לי לראש:
1. אפליקציית אנדרויד איכותית (עם תמיכה ב CASTING , אולי אפל הוסיפו מאז פעם אחרונה שבדקתי)
2. אפליקציית נייטיב קלילה למחשבים עם תמיכה ב HI-FI וכו' לעומת Itunes הענקית שאני לא סובל
4. אתה יכול לעהעלות עד 1000 שיריים משלך למערכת.. באפל זה אפשרי נראה לי אבל דורש iCloud שלא מסתדר כלכך למי שלא משתמש אפל
ויש הרבה השוואות ברשת
תרשם לחודש חינם ולקראת הסוף הם שלחו לי הצעה ל3 חודשים ראשונים ב 1$ לחודש ... בנתיים ספוטיפיי יכנסו ותוכל לקבל החלטה מושכלת יותר
למען האמת, אני מאוד אוהב את DEEZER אבל כשספוטיפי ייכנסו אולי אבדוק את הנושא מחדש ואתן שוב סיכוי ל apple music ..
חוץ מתמיכה ב casting ואפשרות לקנות רמקולים תומכים לאודיו בכל הבית חשוב לי שיהיה אפשרי להוסיף שירים חסרים בקלות ושיהיה מבחר ישראלי נאה .. יש לי הרגשה שבמבחר הישראלי אפל יהיו המובילים
למען האמת, אני מאוד אוהב את DEEZER אבל כשספוטיפי ייכנסו אולי אבדוק את הנושא מחדש ואתן שוב סיכוי ל apple music ..
חוץ מתמיכה ב casting ואפשרות לקנות רמקולים תומכים לאודיו בכל הבית חשוב לי שיהיה אפשרי להוסיף שירים חסרים בקלות ושיהיה מבחר ישראלי נאה .. יש לי הרגשה שבמבחר הישראלי אפל יהיו המובילים
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
·שבלול כתב:@shemsha
·כמה שעולים לי לראש:
ויש הרבה השוואות ברשת...
מסכים עם כל הנאמר למעלה.
היה לי מנוי ל Apple Music Family מהזמן שנכנסו לארץ. אחרי כמה שעות של משחקים עם DEEZER ביטלתי את המנוי ב Apple ועשיתי ב DEEZER (באותו מחיר).
ב Apple היתה גם "תופעת לוואי" מרגיזה למנוי ה Music - לא יכולתי לעבור במכשיר בין חנות האפליקציות הישראלית לאמריקאית מאחר ומנוי ה Music היה מקושר לחשבון הישראלי. עכשיו הבעיה נעלמה
- MisterMe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני התחלתי להתנסות ב DEEZER ומאוד אהבתי את הממשק (למרות שאני מנוי גם לספוטיפיי)
בנייד רק מפריע לי שאחרי X זמן של ניגון שירים לעיתים נעצר הניגון ללא סיבה נראת (בספוטיפיי לא קורה לי) קצת מציק אבל נראה
לגבי
"לא התנסתי עם Spotify אבל ממה שבררתי הם לא מאפשרים לעלות אליהם את הקבצים שלך (Deezer מאפשרים עד 1000 שירים)"
בספוטיפי יש מעקף שמאפשר להעלות קבצים מהמחשב שלך בדוק בפורומים שלהם יש הסבר.
בנייד רק מפריע לי שאחרי X זמן של ניגון שירים לעיתים נעצר הניגון ללא סיבה נראת (בספוטיפיי לא קורה לי) קצת מציק אבל נראה
לגבי
"לא התנסתי עם Spotify אבל ממה שבררתי הם לא מאפשרים לעלות אליהם את הקבצים שלך (Deezer מאפשרים עד 1000 שירים)"
בספוטיפי יש מעקף שמאפשר להעלות קבצים מהמחשב שלך בדוק בפורומים שלהם יש הסבר.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
מבחינתי היתרון הכי גדול של ספוטיפיי על פני המתחרים הוא Spotify Connect, שמאפשר לרמקול/רסיבר להתחבר ישירות, במקום שטלפון/מחשב ישדר אליו ב BT או Airplay. יש עוד מתחרה שיש לו משהו כזה?
Deezer אותו דבר: https://www.deezer.com/en/devices/soundsystems
ואמנם לא פתוח בארץ בנתיים אבל גם google gome וגם alexa אמורים לתמוך אז אפשר לדלג על הפלאפון במשוואה
@MisterMe
"מעקפים" להעלאת קבצים פחות מעניינים אותי , אם אני משלם על שירות אני רוצה לקבל את הדברים בצורה ברור ולא לעקוף ולהתחכם.. אם אני רוצה לעקוף גם ככה בyoutube יש הכל
ואמנם לא פתוח בארץ בנתיים אבל גם google gome וגם alexa אמורים לתמוך אז אפשר לדלג על הפלאפון במשוואה
@MisterMe
"מעקפים" להעלאת קבצים פחות מעניינים אותי , אם אני משלם על שירות אני רוצה לקבל את הדברים בצורה ברור ולא לעקוף ולהתחכם.. אם אני רוצה לעקוף גם ככה בyoutube יש הכל
@שבלול
·יש מצב שהשתמשתי במושגים לא נכונים, אנסה להסביר את עצמי.
אני אוהב את Deezer, במיוחד שהם נותנים איכות FLAC בחצי מחיר מספוטיפי.
אבל אני לא מצליח להעביר את המוזיקה מהנגן אנדרואיד\DESKTOP לנגן DLNA כלשהו.
גם לא מצאתי כפתור כזה באפליקציה.
בכל מקרה אני מעונין להעביר את המוזיקה למערכת ולא מצליח
·יש מצב שהשתמשתי במושגים לא נכונים, אנסה להסביר את עצמי.
אני אוהב את Deezer, במיוחד שהם נותנים איכות FLAC בחצי מחיר מספוטיפי.
אבל אני לא מצליח להעביר את המוזיקה מהנגן אנדרואיד\DESKTOP לנגן DLNA כלשהו.
גם לא מצאתי כפתור כזה באפליקציה.
בכל מקרה אני מעונין להעביר את המוזיקה למערכת ולא מצליח