איטיות בפרטנר טיוי
שלום
לאחרונה שמתי לב שיש המון בעיות בהפעלת פונקציות בפרטנר טיוי -
תגובות איטיות ללחיצות על השלט לעיתים עד כדי שניה או שתיים במסך
לא מקבלים את האינפורמציה הנכונה לגבי מה משודר עכשיו ומה ישודר בהמשך לעיתים מקבלים
תוצאות של ימים אחרים בעיקר קדימה
האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם יש פתרון ?
תודה
לא מקבלים את האינפורמציה הנכונה לגבי מה משודר עכשיו ומה ישודר בהמשך לעיתים מקבלים
תודה
אני גם בפרטנר TV וגם אצלי אותן בעיות בדיוק. ופרטנר נשארים אדישים ולא עושים כלום בעיניין.danibibi כתב:שלום
תודה...
אם תשים לב שכבר רשמתי הרבה תגובות על הבעיות האלו. אם תשים לב יש גם בעיה עם האיטיות תמונה בכל הערוצי HD.danibibi כתב:מרגיז
דווקא קיוויתי שיתנו מכה אנושה לשאר החברות והם מפספסים בגדול...
איך שאומרים - הבעיות חוגגות והעולם שותק חחח.
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
העולם לא שותק הם פשוט לא מגיבים לתלונות
יצא עדכון גרסה היום מספר 34 - פותרת מספר באגים ותקלות ממשק - יותר מהיר.hagai147 כתב:גם לי יש את הבעיות שאתה מתאר: לפעמים רושם שהמידע לא זמין, לכל הערוצים! וכבר קרה לי פעמיים שהממיר חשב שהוא נמצא בזמן של מחר במקום בזמן הנוכחי....
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
נראה יותר טוב ממשחק קצר עם הממיר
תוקנו בעיות האיטיות תמונה
ממה שראיתי העדכון גרסה תיקן הכל!!!.
מה שלי הציק בעיקר זה האיטיות תמונה בערוצי HD וכמו שזה נראה זה תוקן לגמריי.
גם הבעיה שהיתה עם השעות של ההקלטות סדרה שלא היו נכונות - גם זה תוקן.
גם כשלוחצים על הפס מידע היתה בעית איטיות תמונה שהיתה מסתדרת אחרי שמורידים את הפס מידע - גם הבעיה הזאת תוקנה.
היו הרבה לאגים וקיטועים בסדרות מוקלטות וגם מ CATCH UP. גם זה תוקן.
בנוסף הם תיקנו את הדבר המציק שהממיר היה נכבה אוטומטית אחרי 4 שעות ללא מגע.
ספורט 5 פלוס ששם היתה בעית איטיות תמונה הכי רצינית גם תוקן ונראה שגם רואים יותר איכותי את הערוץ.
בקיצור. פרטנר TV עשו עדכון גרסה שבאמת מתקן את כל הבעיות שהיו ועכשיו אני בטוח בוודאות שאני עוד הרבה זמן לא יעזוב את החברה הזאת.
עכשיו פרטנר TV יכולים לתת קרב אמיתי להוט ו YES ולכל החברות הגרועות שמשדרות דרך האינטרנט.
מה שלי הציק בעיקר זה האיטיות תמונה בערוצי HD וכמו שזה נראה זה תוקן לגמריי.
גם הבעיה שהיתה עם השעות של ההקלטות סדרה שלא היו נכונות - גם זה תוקן.
גם כשלוחצים על הפס מידע היתה בעית איטיות תמונה שהיתה מסתדרת אחרי שמורידים את הפס מידע - גם הבעיה הזאת תוקנה.
היו הרבה לאגים וקיטועים בסדרות מוקלטות וגם מ CATCH UP. גם זה תוקן.
בנוסף הם תיקנו את הדבר המציק שהממיר היה נכבה אוטומטית אחרי 4 שעות ללא מגע.
ספורט 5 פלוס ששם היתה בעית איטיות תמונה הכי רצינית גם תוקן ונראה שגם רואים יותר איכותי את הערוץ.
בקיצור. פרטנר TV עשו עדכון גרסה שבאמת מתקן את כל הבעיות שהיו ועכשיו אני בטוח בוודאות שאני עוד הרבה זמן לא יעזוב את החברה הזאת.
עכשיו פרטנר TV יכולים לתת קרב אמיתי להוט ו YES ולכל החברות הגרועות שמשדרות דרך האינטרנט.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
וואו יפה מאוד...
בשביל ממש לתת פייט הם חייבים לשחרר את האפליקציה לאנדרואיד טיוי, ולא לחייב לקחת ממיר שלהם והתקנת טכנאי
בשביל ממש לתת פייט הם חייבים לשחרר את האפליקציה לאנדרואיד טיוי, ולא לחייב לקחת ממיר שלהם והתקנת טכנאי
מה אני יגיד לך. להוט ו YES יש אחלה אפליקציות חחח.tomer953 כתב:וואו יפה מאוד...
בשביל ממש לתת פייט הם חייבים לשחרר את האפליקציה לאנדרואיד טיוי, ולא לחייב לקחת ממיר שלהם והתקנת טכנאי...
אפליקציה זה החלק הכי לא שימושי שיש. לפחות מבחינתי. אין בזה בכלל צורך.
זה דבר נחמד וטוב שיש אבל לא יותר מזה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

חחחח ידידי לא לזה התכוונתי,
אפליקציה לאנדרואיד-טיוי כלומר אפליקציה שרצה על הטלויזיה החכמה שלך ללא צורך בממיר.
לצורך העניין אני מנוי לסטינג טיוי ב39 שח לחודש ומשתמש ב-3 מכשירים (טלויזיות) מבלי שיהיה לי אפילו ממיר אחד שלהם...
בפרטנר אני אצטרך לשכור עוד 2 ממירים, במקום שהם ישחררו את האפליקציה לחנות פשוט... מבין? הם רוצים לעשות כסף ממכירת הממירים שלהם
אפליקציה לאנדרואיד-טיוי כלומר אפליקציה שרצה על הטלויזיה החכמה שלך ללא צורך בממיר.
לצורך העניין אני מנוי לסטינג טיוי ב39 שח לחודש ומשתמש ב-3 מכשירים (טלויזיות) מבלי שיהיה לי אפילו ממיר אחד שלהם...
בפרטנר אני אצטרך לשכור עוד 2 ממירים, במקום שהם ישחררו את האפליקציה לחנות פשוט... מבין? הם רוצים לעשות כסף ממכירת הממירים שלהם
מכיר את השטות הזאת. זה בכלל לא איכותי ולא מהיר כמו בממיר של פרטנר TV ובכלל לא נוח. הכל מתבצע כאילו אתה באתר אינטרנט. זה בכלל לא דומה לממירים.tomer953 כתב:חחחח ידידי לא לזה התכוונתי,
בפרטנר אני אצטרך לשכור עוד 2 ממירים, במקום שהם ישחררו את האפליקציה לחנות פשוט... מבין? הם רוצים לעשות כסף ממכירת הממירים שלהם...
- tomer953
- חבר מכור קשה

בדיוק כמו nvidia shield למשל, רק הרבה יותר חלש והרבה פחות מתקדם,
אז אין שום סיבה שכאשר יריצו את האפליקציה שלהם על מכשירי אנדרואיד-טיוי אחרים אתה תחווה ירידה באיכות.
בכל מקרה עדיף לך להכיר טיפה יותר את התחום של אנדרואיד-טיוי והמכשירים שמריצים אותו כדי להבין על מה דיברתי מקודם...
וגם אם זה כזה טוב. יש לי רק 2 ממירים. מה אני אחסוך בזה ?? 30 שח ?? וחוץ מזה ב STING TV אין את ערוצי ספורט 5 למיניהם.tomer953 כתב:אין בסיס לדבריך, כי הממיר של פרטנר הוא אנדרואיד-טיוי
בדיוק כמו nvidia shield למשל, רק הרבה יותר חלש והרבה פחות מתקדם,
אז אין שום סיבה שכאשר יריצו את האפליקציה שלהם על מכשירי אנדרואיד-טיוי אחרים אתה תחווה ירידה באיכות.
בכל מקרה עדיף לך להכיר טיפה יותר את התחום של אנדרואיד-טיוי והמכשירים שמריצים אותו כדי להבין על מה דיברתי מקודם......
מה שלא משאיר סיכוי אני בכלל אסתכל לכיוונם.
ואגב בשביל האפליקציה הזאת אתה צריך סטרימר כלשהוא. והוא לא עולה כסף והרבה ???
מה זה שווה כל הקישקוש הזה ??
- tomer953
- חבר מכור קשה