קניתי היום מסך MU800049 עשיתי טעות בגודל??
אני שוכר דירת חדר קטנה 35 מטר המרחק בן המיטה והקיר הוא 3.50 פחות או יותר, צריך לשים מוט לטלוויזיה שיסיט את הטלוויזיה לצד וגם יוציא אותה קדימה אז בסופו של דבר יהיה לי בערך פחות 40 סנטימטר מה 3.50 .
כשהייתי בחנות והסתכלתי במרחק של 3 מטר מהטלוויזיה 55 אינץ הרגשתי שאני מאבד את התמונה וזה גדול מידיי האם עשיתי בשכל?
אם אני מקבל את המסך ופותח מהקרטון וזה ייראה לי קטן מידיי האם ניתן להחזיר למרות שלא השתמשתי והדלקתי את הטלוויזיה אלא רק הוצאתי מהקרטון? האם הם יכולים לדעת שהוצאתי מהקרטון?
תודה.
כשהייתי בחנות והסתכלתי במרחק של 3 מטר מהטלוויזיה 55 אינץ הרגשתי שאני מאבד את התמונה וזה גדול מידיי האם עשיתי בשכל?
אם אני מקבל את המסך ופותח מהקרטון וזה ייראה לי קטן מידיי האם ניתן להחזיר למרות שלא השתמשתי והדלקתי את הטלוויזיה אלא רק הוצאתי מהקרטון? האם הם יכולים לדעת שהוצאתי מהקרטון?
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20181
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם הדירה קטנה, אולי יש הגיון במסך קטן יחסית, אבל מבחינה אובייקטיבית זה יהיה קטן מאד למרחק הצפייה שלך.
לדברים טובים מתרגלים מהר מאד, ולמרחק של 3.5 מטר בד"כ מומלץ מסך "65.
לדברים טובים מתרגלים מהר מאד, ולמרחק של 3.5 מטר בד"כ מומלץ מסך "65.
·65 אינץ יתפוס את כל הדירה זו דירת חדר לא סלון גדול.TheCoolest כתב:אם הדירה קטנה, אולי יש הגיון במסך קטן יחסית, אבל מבחינה אובייקטיבית זה יהיה קטן מאד למרחק הצפייה שלך.
לדברים טובים מתרגלים מהר מאד, ולמרחק של 3.5 מטר בד"כ מומלץ מסך "65....
בכל מקרה מה קורה אם פתחתי את הקרטון ואז מחזיר הם יכולים לדעת שפתחתי? כמובן שלא השתמשתי.
זו דירת חדר 35 מטר מרובע וגם המקום שבו זה יהיה תלוי זה קיר עם אורך של 1.30 החלון נעצר שם וגם השיפוע בקיר.TheCoolest כתב:אם הדירה קטנה, אולי יש הגיון במסך קטן יחסית, אבל מבחינה אובייקטיבית זה יהיה קטן מאד למרחק הצפייה שלך.
לדברים טובים מתרגלים מהר מאד, ולמרחק של 3.5 מטר בד"כ מומלץ מסך "65....
·אז מה עדיף לקחת 55 אינץ? אם לא אתלה על הקיר ואקנה שולחן אז זה יהיה 2.80 מהטלוויזיה
הנה תמונה שמראה תקיר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
"55 למרחק 2.8 יהיה טוב מאד.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
גם עם 49 תוכל לחיות ולא יקרא כלום
מרחק הצפיה הוא לא הפרמטר היחידי גם המרחב הכללי בו ממוקם המסך חשוב בבדירת חדר צפופה לא צריך מפלצת
אותי מאד מטריד החלון שלך- אלו תריסים שנכנסים לחלל בקיר? אם כן תוודא שיש לך איך לתלות על הקיר אם בכלל זו הכוונה
מרחק הצפיה הוא לא הפרמטר היחידי גם המרחב הכללי בו ממוקם המסך חשוב בבדירת חדר צפופה לא צריך מפלצת
אותי מאד מטריד החלון שלך- אלו תריסים שנכנסים לחלל בקיר? אם כן תוודא שיש לך איך לתלות על הקיר אם בכלל זו הכוונה
·לא הבנתי מה שרשמת :"אלו תריסים שנכנסים לחלל בקיר?"Borderline1 כתב:גם עם 49 תוכל לחיות ולא יקרא כלום
אותי מאד מטריד החלון שלך- אלו תריסים שנכנסים לחלל בקיר? אם כן תוודא שיש לך איך לתלות על הקיר אם בכלל זו הכוונה...
המסך יהיה תלוי איפה שרשמתי בצייר 1.30
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
כל עוד אתה לא חי על הקיר של הבית, מה אכפת לך כמה מקום המסך תופס? ב1.30 רוחב 65 ממילא לא תיכנס אז נשארת עם 55 או 49. ה49 לא יהיה קטן מדי וה55 לא יהיה גדול מדי ולכן עם שתיהן אתה יכול לחיות. החיסרון ב55 הוא המחיר אבל היתרון הוא הגודל. אם אתה מוכן לשלם את המחיר - לך על הגודל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם החלונות חלונות כיס שזזים לתוך הקיר ויש להם שם חלל שמאפסן אותם כשהם פתוחים - לא ניתן יהיה לתלות עם הברגים יחדרו לחלל האמור
·כי זו דירת חדר 3.50 עשיתי דגם לראות איך זה ייראה וככה זה יהיה:Alon_Solo כתב:כל עוד אתה לא חי על הקיר של הבית, מה אכפת לך כמה מקום המסך תופס? ב1.30 רוחב 65 ממילא לא תיכנס אז נשארת עם 55 או 49. ה49 לא יהיה קטן מדי וה55 לא יהיה גדול מדי ולכן עם שתיהן אתה יכול לחיות. החיסרון ב55 הוא המחיר אבל היתרון הוא הגודל. אם אתה מוכן לשלם את המחיר - לך על הגודל....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ומה רע בזה? מסך "55 אמור להיות בערך ברוחב של 120-125ס"מ.