דחוף ביותר זקוק לכם! MU9000 55 VS OLED55B7Y ביטול רכישה?
שלום לכולם,
אני ממתין מחר למשלוח של ה - MU9000 55 ומאוד מאוד לא רגוע עם ההחלטה, מאחר וקראתי שזהו דגם מופחת של ה KS8000 או KS9000 מהשנה שעברה. ( נתון שלא הייתי ער לו טרם הרכישה ). נתקלתי בדגם ה OLED55B7Y באתר LAST PRICE ו P1000 ונראה שהוא הרבה יותר מוצלח ב RTINGS.COM ובסקירות נוספות באינטרנט.
מה אתם ממליצים לי לעשות?
האם יש לי סיבה לשדרג ולבטל אץ העסקה עם אתר P1000 ? האם בכלל יאפשרו לי? זה לא מאוחר מידי? ובכלל, מה הייתם עושים במקומי?
אני ממתין מחר למשלוח של ה - MU9000 55 ומאוד מאוד לא רגוע עם ההחלטה, מאחר וקראתי שזהו דגם מופחת של ה KS8000 או KS9000 מהשנה שעברה. ( נתון שלא הייתי ער לו טרם הרכישה ). נתקלתי בדגם ה OLED55B7Y באתר LAST PRICE ו P1000 ונראה שהוא הרבה יותר מוצלח ב RTINGS.COM ובסקירות נוספות באינטרנט.
מה אתם ממליצים לי לעשות?
האם יש לי סיבה לשדרג ולבטל אץ העסקה עם אתר P1000 ? האם בכלל יאפשרו לי? זה לא מאוחר מידי? ובכלל, מה הייתם עושים במקומי?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא דגם מופחת, זה דגם שונה לגמרי. ה-KS8000\8500 טובה יותר .
ה-OLED זאת ליגה אחרת לגמרי, במיוחד אם הייעוד הוא לצפייה בחדר חשוך או כזה שדורש זווית צפייה רחבה.
והפרש המחירים לא כזה גדול, הייתי מבטל ולוקח את ה-OLED בלי לחשוב יותר מדי אם יש לך תקציב לזה.
ה-OLED זאת ליגה אחרת לגמרי, במיוחד אם הייעוד הוא לצפייה בחדר חשוך או כזה שדורש זווית צפייה רחבה.
והפרש המחירים לא כזה גדול, הייתי מבטל ולוקח את ה-OLED בלי לחשוב יותר מדי אם יש לך תקציב לזה.
היי תודה עך התגובה.TheCoolest כתב:זה לא דגם מופחת, זה דגם שונה לגמרי. ה-KS8000\8500 טובה יותר .
והפרש המחירים לא כזה גדול, הייתי מבטל ולוקח את ה-OLED בלי לחשוב יותר מדי אם יש לך תקציב לזה....
אני לעיתים נדירות בלבד צופה בחדר חשוך. לכן השאלה היא, האם ה OLED מסוגלת להתמודד עם חדר מואר? כמו כן, מה הסדרה הטובה ביותר של סמסונג מהשנה שעברה? אני צופה בסרטונים ביוטיוב וקיימים סיקורים על סדרות KS9000 או KS9500. האם אלו " המקבילות " לדגם ה MU9000? הן נראות מבחינה עיצובית אותו הדבר. אבל אני לא מוצא אותן באתר P1000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני מציע לקרוא מה אומרים ב-RTINGS על ה-MU9000 בהשוואה עם ה-B7A.
לדעתי לא אמורה להיות בעיה ל-OLED, אבל ה-LED כנראה יהיה בהיר יותר.
לדעתי לא אמורה להיות בעיה ל-OLED, אבל ה-LED כנראה יהיה בהיר יותר.