בחירת קונסולה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום, אני מתלבט לגביי איזו קונסולה לקנות, אקס בוקס x או פלייסטיישן פרו. מניח שפה יגידו לי שעדיף אקס בוקס x אבל לא ידעתי איפה לשאול, אגב גם שאלתי את זה בפורום של פלייסטיישן 4 אז אם זה אסור תמחקו לי. טוב, אז לא משנה לי איפה החברים שלי משחקים יותר ומבחינת נוחות שלט הכל נוח לי. אני אוהב את האקסקלוסיביים של 2 הקונסולות אבל אולי ממש טיפה יותר של הסוני, והבנתי שאצל הסוני יש יותר אקסקלוסיביים. מה דעתכם? אגב, לא אכפת לי לוותר על משחקי אנצ'רטד ו last of us. מה שהכי ארגיש פיספוס וגם בזה אני לא סגור זה לגבי המשחקים street fighter ואולי הספיידרמן החדש שהבנתי שייצא רק לסוני, זה נכון?

zoyaniv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

מבחינת כוח עיבוד האיקס יותר חזקה, היא גם היחידה כרגע שבאמת תומכת ב 4k אם יש לך טלוויזיה תואמת. מצד שני, היא כמובן יקרה יותר. אם אין לך העדפה מבחינת משחקים ואין משמעות להפרש במחיר, אז לדעתי האיקס.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #3 

מצטט אותך:

pineboxerr כתב:אני אוהב את האקסקלוסיביים של 2 הקונסולות אבל אולי ממש טיפה יותר של הסוני, והבנתי שאצל הסוני יש יותר אקסקלוסיביים. מה דעתכם? אגב, לא אכפת לי לוותר על משחקי אנצ'רטד ו last of us.
...
* אז אתה אוהב טיפה יותר את הסוני
* אצל סוני יש יותר אקסקלוסיבים איכותיים
* UNCHARTED ו-LAST OF US הם משחקי חובה, שלא לדבר על אקסקלוסיבים אחרים דוגמת HORIZON שאתה לא רוצה להחמיץ אותם
* הסוני יותר זולה - במיוחד עכשיו במבצעים של בלאק פריידיי ואין כמעט הבדל מבחינה ויזואלית במשחקים בינה לבין ה-X שיצדיק את ההפרש במחיר
* חלק לא מבוטל מהמשחקים של ה-X יוצאים גם למחשב כך שאם יש לך מחשב גיימינג אין הגיון לקנות את ה-X.

לדעתי האישית ועל סמך מה שכתבת - לך על הסוני ותאמין לי שלא תצטער על זה.

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אין הבדל כזה גדול מבחינה גראפית בין השתיים אתה אומר? גם הפרו הוא 4k?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

המשחקים שאוהבים מכתיבים איזו קונסולה לקחת. אם אין ממש כאלו אז קח לפי מה שמדבר אליך - מחיר, נוחות (כמו שלט), מה יש לחברים/משפחה אם רוצים לשחק יחד וביצועים.

אבל שוב, לדעתי בראש ובראשונה אלו המשחקים. הרי בשבילם אנחנו שם בסופו של יום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #6 

pineboxerr כתב:אין הבדל כזה גדול מבחינה גראפית בין השתיים אתה אומר? גם הפרו הוא 4k?
...
הפרו תומך ב-4K בשיטת Checkerboard כלומר זה לא ממש 4K Native כמו ה-X אבל כמו שכתבתי אין כמעט הבדלים ביניהם מבחינה ויזואלית. אם יש לך טלויזיה תומכת 4K תבדוק ביוטיוב סרטונים שמשווים בין הגרפיקה שלהם (באיכות 4K כמובן).

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

starrywolf כתב:
...
...
הפרו תומך ב-4K בשיטת Checkerboard כלומר זה לא ממש 4K Native כמו ה-X אבל כמו שכתבתי אין כמעט הבדלים ביניהם מבחינה ויזואלית. אם יש לך טלויזיה תומכת 4K תבדוק ביוטיוב סרטונים שמשווים בין הגרפיקה שלהם (באיכות 4K כמובן).
...
·
תאכלס המשחקים קובעים וזה לא שבאמת יש הבדל גדול בגראפיקה. מניח שזה בדיוק כמו ההבדל שהיה בדור הקודם בין ה ps4 ל xbox one הרגילים כשה ps4 היה קצת יותר טוב מבחינה גראפית, אך עדיין לא היה הבדל ניכר לעין.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #8 

בעיקרון שתי הקונסולות טובות מאוד. אני אתן לך נקודות למחשבה לגבי שתיהן -

- תנסה לחשוב מה תשחק יותר - משחקי בלעדיים או צד ג' ? אם זה צד ג' ל X יש יתרון מבחינת גרפיקה ושיפורים נוספים
- אם לא שיחקת דור קודם וזה מעניין אותך - ל X יש אפשרות להריץ גם משחקי 360, ואפילו יותר טוב מאיך שהם רצו במקור. ל PS4 אין אפשרות להריץ משחקי
דור פס3
- הפס4 יותר זול, והאמת היא שהפס4 ה "רגיל" מספיק טוב ואפשר לחסוך אפילו יותר. ההבדל בין הפרו לפס4 פחות דרסטי מההבדל בין ה X ל S.
- הפס4 מציע מבחר גדול יותר של משחקים יפניים ומשחקי סינגל פלייר בלעדיים. סטרייט פייטר 5 לא יגיע לאקס בוקס, אם זה "דיל בריקר", קח בחשבון.
- ההנחות השבועיות והמבצעים הרבעוניים באקס בוקס יותר מוצלחים לטעמי מבחינת ההנחות, וגם יותר קל לקנות גולד בזול לעומת פלוס.
- אם אתה מתעניין במשחקי ספורט או באופן כללי EA, לאקס בוקס יש בלעדיות על EA ACCESS במחיר מגוחך ומבחר גדול של משחקים.
- פס4 תומך ב VR, לאקס בוקס אין תמיכה כזו, וגם לא תהיה בקרוב (זו החלטה שלהם לחכות לראות לאן זה מתפתח, בינתיים הם מאפשרים את זה ב PC בלבד).
- לא כל, אבל רוב המשחקים הבלעדיים של אקס בוקס גם משוחררים לחלונות 10. אם יש לך מחשב מספיק חזק ושלט תוכל לשחק באופן שקוף כולל מולטי עם קונסולות, אצ'יוומנטס, צ'טים וכו'. זה קרוב מאוד לקונסולה עצמה, אז אפשר לוותר על רכישה במצב כזה. מבחינת מיקרוסופט זה לא משנה, ואם יש לך גם וגם אז במשחקים נתמכים השמירות אחידות (תתחיל באחד, תעבור לשני מאותה נקודה) והרכישה מאפשרת לשחק גם בקונסולה וגם במחשב.
- בישראל הפס4 יותר פופולרי, אז יותר קל למצוא חברים ויותר קל למכור ולקנות יד שניה, וגם את המכשיר עצמו אם רוצים למכור בהמשך.
- הקינקט מוצר בסוף חייו, זה לא צריך להוות שיקול ב 2017 לרכישה, במידה וזה כן שיקול שאתה לוקח.
- לאקס בוקס יש כונן בלו-רי 4K, לפס יש רק בלו-רי רגיל
- שירות ה "משחקים בהשכרה" באקס בוקס מתבסס על הורדה למכשיר ומשחק אוף ליין ובפס4 מתבסס על הזרמה לייב דרך האינטרנט. המחיר אאל"ט קרוב אחד לשני יחסית.

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

elangab כתב:בעיקרון שתי הקונסולות טובות מאוד. אני אתן לך נקודות למחשבה לגבי שתיהן -

- תנסה לחשוב מה תשחק יותר - משחקי בלעדיים או צד ג' ? אם זה צד ג' ל X יש יתרון מבחינת גרפיקה ושיפורים נוספים
- אם לא שיחקת דור קודם וזה מעניין אותך - ל X יש אפשרות להריץ גם משחקי 360, ואפילו יותר טוב מאיך שהם רצו במקור. ל PS4 אין אפשרות להריץ משחקי
דור פס3
- הפס4 יותר זול, והאמת היא שהפס4 ה "רגיל" מספיק טוב ואפשר לחסוך אפילו יותר. ההבדל בין הפרו לפס4 פחות דרסטי מההבדל בין ה X ל S.
- הפס4 מציע מבחר גדול יותר של משחקים יפניים ומשחקי סינגל פלייר בלעדיים. סטרייט פייטר 5 לא יגיע לאקס בוקס, אם זה "דיל בריקר", קח בחשבון.
- ההנחות השבועיות והמבצעים הרבעוניים באקס בוקס יותר מוצלחים לטעמי מבחינת ההנחות, וגם יותר קל לקנות גולד בזול לעומת פלוס.
- אם אתה מתעניין במשחקי ספורט או באופן כללי EA, לאקס בוקס יש בלעדיות על EA ACCESS במחיר מגוחך ומבחר גדול של משחקים.
- פס4 תומך ב VR, לאקס בוקס אין תמיכה כזו, וגם לא תהיה בקרוב (זו החלטה שלהם לחכות לראות לאן זה מתפתח, בינתיים הם מאפשרים את זה ב PC בלבד).
- לא כל, אבל רוב המשחקים הבלעדיים של אקס בוקס גם משוחררים לחלונות 10. אם יש לך מחשב מספיק חזק ושלט תוכל לשחק באופן שקוף כולל מולטי עם קונסולות, אצ'יוומנטס, צ'טים וכו'. זה קרוב מאוד לקונסולה עצמה, אז אפשר לוותר על רכישה במצב כזה. מבחינת מיקרוסופט זה לא משנה, ואם יש לך גם וגם אז במשחקים נתמכים השמירות אחידות (תתחיל באחד, תעבור לשני מאותה נקודה) והרכישה מאפשרת לשחק גם בקונסולה וגם במחשב.
- בישראל הפס4 יותר פופולרי, אז יותר קל למצוא חברים ויותר קל למכור ולקנות יד שניה, וגם את המכשיר עצמו אם רוצים למכור בהמשך.
- הקינקט מוצר בסוף חייו, זה לא צריך להוות שיקול ב 2017 לרכישה, במידה וזה כן שיקול שאתה לוקח.
- לאקס בוקס יש כונן בלו-רי 4K, לפס יש רק בלו-רי רגיל
- שירות ה "משחקים בהשכרה" באקס בוקס מתבסס על הורדה למכשיר ומשחק אוף ליין ובפס4 מתבסס על הזרמה לייב דרך האינטרנט. המחיר אאל"ט קרוב אחד לשני יחסית.
...
כן למען האמת כבר ידעתי את כל זה אבל תודה ☺. האמת היא שמשחקי ספורט לא ממש מעניינים אותי אז לגבי ea eccess אין לי בעיה לוותר. ומבחינת בלעדיים ומשחקי צד שלישי, אפשר לומר שאני אוהב לשחק בכולם, אם כי מאוד אהבתי את אלו של סוני.

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

תודה רבה על העזרה חבר'ה, הסתדרתי 🙂

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

ככה אתה משאיר אותנו במתח ?

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

elangab כתב:ככה אתה משאיר אותנו במתח ?
...
כן...חח סתם, האמת שדיי ירדתי מהאקס בוקס ויש מצב שארכוש את הפלייסטיישן 4 פרו

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #13 

elangab כתב:בעיקרון שתי הקונסולות טובות מאוד. אני אתן לך נקודות למחשבה לגבי שתיהן -
...
...

התגובה הזאת צריכה להינעץ כאן..

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

IASDA כתב:
...
...
התגובה הזאת צריכה להינעץ כאן..
...
חח זהו, רכשתי את ה ps4 pro היום!!

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #15 

pineboxerr כתב:
...
...
...
GREATNESS AWAITS

galushy
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

איפה וכמה

שליחה #16 

איפה וכמה

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

pineboxerr כתב:
...
...
...
·

תתחדש ותהנה!

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: איפה וכמה

שליחה #18 

galushy כתב:איפה וכמה
...
רכשתי מקרביץ את הקונסולה עצמה לבד ב 1,900 ש"ח.

pineboxerr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

elangab כתב:
...
...
·

תתחדש ותהנה!