iBeacon
מישהו (מבעלי האייפונים) ניסה לשים בבית iBeacon, כך שיהיה הרבה יותר קל ואמין לזהות הגעה / עזיבה של בני הבית?
http://www.veramate.com/faq/ibeacon
http://www.veramate.com/faq/ibeacon
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
כיצד ניסית שהמכשיר יזהה?חכם_חנוכה כתב:המכשיר לא זיהה אותו...
דרך VeraMate?
דרך הגדרות צימוד Bluetooth?
משהו אחר?
נערך לאחרונה על ידי cafri ב 01/12/2017 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
יצא לי לעשות מחקר קטן על ביקונים עבור לקוח.
אין לי תשובה חד משמעית לשאלה כי אצלי העניין היה סביב הפיתוח עבור הביקונים, אבל אני יכול להגיד לך שהביקונים של estimote עשו עבודה מצויינת
אם Vermate זו האפליקציה שאתה שואף להשתמש (לא בדקתי או ניסיתי) אז מאמין שאחרי קצת הגדרות זה יעבוד סבבה. אבל עקב האכילס בעניין הוא האפליקציה שאתה משתמש בה לכן כדאי שתברר בכל מיני פורומים מי ניסה איזה ביקון עם איזה אפליקציה
בגלל שבאייפונים מערכת ההפעלה מטפלת בכל האספקטים של זיהוי ביקונים אני אופטימי
אין לי תשובה חד משמעית לשאלה כי אצלי העניין היה סביב הפיתוח עבור הביקונים, אבל אני יכול להגיד לך שהביקונים של estimote עשו עבודה מצויינת
אם Vermate זו האפליקציה שאתה שואף להשתמש (לא בדקתי או ניסיתי) אז מאמין שאחרי קצת הגדרות זה יעבוד סבבה. אבל עקב האכילס בעניין הוא האפליקציה שאתה משתמש בה לכן כדאי שתברר בכל מיני פורומים מי ניסה איזה ביקון עם איזה אפליקציה
בגלל שבאייפונים מערכת ההפעלה מטפלת בכל האספקטים של זיהוי ביקונים אני אופטימי
@שבלול
תודה.
הזמנתי שלושה רכיבים מאתר סיני.
כשיגיעו אנסה ואדווח כאן.
תודה.
הזמנתי שלושה רכיבים מאתר סיני.
כשיגיעו אנסה ואדווח כאן.
@morgi23
לא להחליף - להוסיף.
הפתרון מבוסס פינג בעייתי מכיוון שהאייפונים מתנתקים מהרשת כאשר אין שימוש בטלפון (או אפליקציות ברקע).
כאשר הילדים לא משתמשים בטלפון, בדר״כ הטלפון לא מחובר לרשת במשך זמנים ארוכים (אפילו חצי שעה ויותר).
הפתרון מבוסס מיקום מיושם רק להורים.
ביה״ס של הילדים נמצא מול הבית - לא מספיק רחוק בשביל לייצר שלושה מעגלי בדיקה.....
לא להחליף - להוסיף.
הפתרון מבוסס פינג בעייתי מכיוון שהאייפונים מתנתקים מהרשת כאשר אין שימוש בטלפון (או אפליקציות ברקע).
כאשר הילדים לא משתמשים בטלפון, בדר״כ הטלפון לא מחובר לרשת במשך זמנים ארוכים (אפילו חצי שעה ויותר).
הפתרון מבוסס מיקום מיושם רק להורים.
ביה״ס של הילדים נמצא מול הבית - לא מספיק רחוק בשביל לייצר שלושה מעגלי בדיקה.....
@שבלול
לא הכרתי מה זה, אבל עכשיו קראתי.
המטרה שלי היא לא לעקוב / לדעת איפה כל אחד המצא, אלא רק לדעת מי בבית ומי את, לטובת ניהול הלוגיקות בבית לכם.
לא הכרתי מה זה, אבל עכשיו קראתי.
המטרה שלי היא לא לעקוב / לדעת איפה כל אחד המצא, אלא רק לדעת מי בבית ומי את, לטובת ניהול הלוגיקות בבית לכם.
את יכול גם לשים ring על הדלת ואז גם יש לך פעמון דלת חכם ואתה יכול פשוט לבדוק בוידאו מי האחרונים שנכנסו הביתה ולא יצאו .. למרות שהבדיקה תקח קצת זמן ותציק .. אבל גם אופציה
אתה יכול גם לאלתר איזה מתכון ב IFFFT שירשום לך מי התחבר ומי התנתק מהוויפי בראוטר וכו' .. ראיתי מתכונים כאלה אבל בטח אנדרויד, אז צריך משהו שיוציא את המידע מהראוטר
אתה יכול גם לאלתר איזה מתכון ב IFFFT שירשום לך מי התחבר ומי התנתק מהוויפי בראוטר וכו' .. ראיתי מתכונים כאלה אבל בטח אנדרויד, אז צריך משהו שיוציא את המידע מהראוטר
@שבלול
יש לי פלאגאין בבקר של הבית החכם שעושה פינג לטלפון של כל אחד מחברי הבית, בשביל לדעת מי נמצא ומי לא.
הבעיה, כפי שכתבתי, שהטלפונים מתנתקים מהרשת הביתית כשהם ללא שימוש.
כדי להתגבר על זה, הכנסתי השהייה לפני סימון אחד מבני הבית כ״עזב״, אבל לחלק מהטלפונים נדרשת השהייה די גדולה של חצי שעה ויותר.
יש לי פלאגאין בבקר של הבית החכם שעושה פינג לטלפון של כל אחד מחברי הבית, בשביל לדעת מי נמצא ומי לא.
הבעיה, כפי שכתבתי, שהטלפונים מתנתקים מהרשת הביתית כשהם ללא שימוש.
כדי להתגבר על זה, הכנסתי השהייה לפני סימון אחד מבני הבית כ״עזב״, אבל לחלק מהטלפונים נדרשת השהייה די גדולה של חצי שעה ויותר.