שאלה לגבי דגמים ספציפיים עקב תקציב
-
Rinor_Zidran
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום חברים,
אני מחפש לרכוש טלוויזיה "75 לסלון שכן מרחק הצפיה הינו 5 מטרים ואני מאמין שזה יהיה גודל מתאים.
התכנון היה סוני X900E אך המחיר טיפונת יקר לי.
הציעו לי או לרדת ל-"65 אך להשאר ברמה גבוהה של טלוויזיות, או טלוויזיות "75 הנ"ל:
1. OLED של LG
2. Sony 9005 - טלוויזיה "65
3. Sony 75XE8596
אשמח לשמוע דעתכם מה עלי לעשות ומה דעתכם על הדגמים האלו.
אם יש לכם קישורים לביקורות של הטלוויזיות, זה גם יתקבל בברכה.
תודה רבה לכולכם!!
אני מחפש לרכוש טלוויזיה "75 לסלון שכן מרחק הצפיה הינו 5 מטרים ואני מאמין שזה יהיה גודל מתאים.
התכנון היה סוני X900E אך המחיר טיפונת יקר לי.
הציעו לי או לרדת ל-"65 אך להשאר ברמה גבוהה של טלוויזיות, או טלוויזיות "75 הנ"ל:
1. OLED של LG
2. Sony 9005 - טלוויזיה "65
3. Sony 75XE8596
אשמח לשמוע דעתכם מה עלי לעשות ומה דעתכם על הדגמים האלו.
אם יש לכם קישורים לביקורות של הטלוויזיות, זה גם יתקבל בברכה.
תודה רבה לכולכם!!
-
Rinor_Zidran
-
- חבר פעיל

·מקרן לא רלבנטי לסלון הזה.PazAris כתב:הייתי מציע לשקול את הMU8000 75", לראות בעיניים ולהשוות מול הסוני 75 שהצעת. לסלון 5 מ' הייתי כנראה הולך על מקרן אם אפשר להחשיך אותו בקלות.
65" בסביבות 10 אלף שקל לא הייתי קונה לסלון 5 מ'....
השאלה האם ה-MU באמת טלוויזיה מספיק טובה ששווה את הכסף שלה? האם היא מצליחה להגיע לרמה של סוני?
אצטרך לבדוק, תודה רבה.
·Rinor_Zidran כתב:·מקרן לא רלבנטי לסלון הזה.......
השאלה האם ה-MU באמת טלוויזיה מספיק טובה ששווה את הכסף שלה? האם היא מצליחה להגיע לרמה של סוני?
אצטרך לבדוק, תודה רבה....
אם תשווה בין 2 הדגמים יהיה לך קשה מאוד לראות הבדל בעין. החלטה שלך... בRTINGS הציונים שלהם מאוד מאוד דומים ככה שלמסך שתמצא מחיר יותר טוב יותר כדאי. אם יהיה לך מזל אולי ביבוא מקביל תמצא מחיר טוב לMU9000, מה שאמור להתקרב ברמה לSony X900E וכנראה יותר יתאים לך מהסוני לסלון גדול בגלל הזוויות צפייה של המסך ומניעת השתקפות באור שמש (כנראה שהסלון מואר אם אתה לא רוצה לשים מקרן)
-
Rinor_Zidran
-
- חבר פעיל

·כן, מדובר בסלון מואר עם הרבה חלונות וויטרינות ובכלל, עיצוב הסלון לא הולך עם מקרן.PazAris כתב:·......
אם תשווה בין 2 הדגמים יהיה לך קשה מאוד לראות הבדל בעין. החלטה שלך... בRTINGS הציונים שלהם מאוד מאוד דומים ככה שלמסך שתמצא מחיר יותר טוב יותר כדאי. אם יהיה לך מזל אולי ביבוא מקביל תמצא מחיר טוב לMU9000, מה שאמור להתקרב ברמה לSony X900E וכנראה יותר יתאים לך מהסוני לסלון גדול בגלל הזוויות צפייה של המסך ומניעת השתקפות באור שמש (כנראה שהסלון מואר אם אתה לא רוצה לשים מקרן)...
אני אדם שמעדיף יבואן רשמי כי חשובה לי האחריות המורחבת והמלאה...אז יהיה יותר יקר מיבואן מקביל.
@Rinor_Zidran
·
מקובל ומובן, במיוחד בכאלה סכומים. אני חושב שכדאי לך ללכת על ה הMU9000 שלא יורדת בהרבה מהסוני ברמה אבל מעולה לחדרים מוארים ולדעתי זאת האופציה המובילה שלך כרגע למרות המחירים הגבוהים. הMU8000 והסוני 850E פחות טובות משמעותית במניעת השתקפויות אבל אולי זה יספיק, תצטרך לבחון איזה באולם תצוגה. בתור אחד שגר בדירה עם סלון מאוד מואר, אם הטלוויזיה לא מתאימה (ועוד בביקורת של RTINGS כתבו על המסך שלי שהוא מעולה לחדרים מוארים) אתה לא תוכל להשתמש בה במהלך היום בכלל...
·
מקובל ומובן, במיוחד בכאלה סכומים. אני חושב שכדאי לך ללכת על ה הMU9000 שלא יורדת בהרבה מהסוני ברמה אבל מעולה לחדרים מוארים ולדעתי זאת האופציה המובילה שלך כרגע למרות המחירים הגבוהים. הMU8000 והסוני 850E פחות טובות משמעותית במניעת השתקפויות אבל אולי זה יספיק, תצטרך לבחון איזה באולם תצוגה. בתור אחד שגר בדירה עם סלון מאוד מואר, אם הטלוויזיה לא מתאימה (ועוד בביקורת של RTINGS כתבו על המסך שלי שהוא מעולה לחדרים מוארים) אתה לא תוכל להשתמש בה במהלך היום בכלל...
-
Rinor_Zidran
-
- חבר פעיל

·תודה רבה על התגובה!PazAris כתב:@Rinor_Zidran
·
מקובל ומובן, במיוחד בכאלה סכומים. אני חושב שכדאי לך ללכת על ה הMU9000 שלא יורדת בהרבה מהסוני ברמה אבל מעולה לחדרים מוארים ולדעתי זאת האופציה המובילה שלך כרגע למרות המחירים הגבוהים. הMU8000 והסוני 850E פחות טובות משמעותית במניעת השתקפויות אבל אולי זה יספיק, תצטרך לבחון איזה באולם תצוגה. בתור אחד שגר בדירה עם סלון מאוד מואר, אם הטלוויזיה לא מתאימה (ועוד בביקורת של RTINGS כתבו על המסך שלי שהוא מעולה לחדרים מוארים) אתה לא תוכל להשתמש בה במהלך היום בכלל......
לצערי הכי זול שראיתי זה באיזור 18+ שזה מאוד קרוב כבר למחיר של הסוני X900E
האם כדאי לקנות "75 במחיר זול יותר, כלומר טלוויזיות בדגמים שעולים באיזור 15 ככה, או שאני "אשלם" על זה בחוויה מאוחר יותר ועדיף לחסוך ולקנות ברמות 18-20 אלף?
תודה!