רסיבר sony str-dn1080
בתקציב הזה כנראה יעמדו בפניך המון אפוציות. לדעתי ה sony str-dn1080 פורסום באמאזון ארהב ב 400 דולור (משלוח ומיסים עליך).
האמת, באתרים שונים ראיתי דעות שונות, וכנראה הוא סה"כ מתחרה ברמה של ה x2400 (למרות שמרגיש יותר פשוט).
נראה לי מה שיקבע את זה זה פונקציה של מחיר בעיקר, או פיצר מסויים שאין במתחרה.
גם מחיר משלוח עלה מאמאזון אירופה, אז אני לא יודע כמה הדנונים יעלו השנה.
שוב, הוא כנראה טוב בקלאס שלו. השאלה איזה פיצרים אתה מחפש.
האמת, באתרים שונים ראיתי דעות שונות, וכנראה הוא סה"כ מתחרה ברמה של ה x2400 (למרות שמרגיש יותר פשוט).
נראה לי מה שיקבע את זה זה פונקציה של מחיר בעיקר, או פיצר מסויים שאין במתחרה.
גם מחיר משלוח עלה מאמאזון אירופה, אז אני לא יודע כמה הדנונים יעלו השנה.
שוב, הוא כנראה טוב בקלאס שלו. השאלה איזה פיצרים אתה מחפש.
תודה על התגובות.
המחיר כולל מיסים ומשלוח עומד על כ 2400 ש"ח נכון לעכשיו.
מהשוואה בין ה sony 1080 ל denon x2400 נראה שהסוני עדיף. ראה כאן. יש לך מקור אחר להשוואה אמינה כמו whathifi?
לגבי השאלה המקורית שלי, כיצד יודעים איך ישמע הרסיבר שארכוש עם הרמקולים שלי בלי לשמוע אותם יחד לפני?
המחיר כולל מיסים ומשלוח עומד על כ 2400 ש"ח נכון לעכשיו.
מהשוואה בין ה sony 1080 ל denon x2400 נראה שהסוני עדיף. ראה כאן. יש לך מקור אחר להשוואה אמינה כמו whathifi?
לגבי השאלה המקורית שלי, כיצד יודעים איך ישמע הרסיבר שארכוש עם הרמקולים שלי בלי לשמוע אותם יחד לפני?
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
ממליץ לך לקנות את הסוני
https://www.whathifi.com/sony/str-dn1080/review
אולי אני משוחד ,יש לי את הדגם 1050 כבר כמה שנים ,פשוט מעולה !
https://www.whathifi.com/sony/str-dn1080/review
אולי אני משוחד ,יש לי את הדגם 1050 כבר כמה שנים ,פשוט מעולה !
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·הוא נשמע טוב יותר, לדעתי. חם יותר, עשיר יותר. הרבה נפח אבל עדיין שומר על ניטרליות. הדנונים הרבה יותר ניטרליים ממנו ואפילו ניתן להגיד שהם אנמיים קצת, לא בקטע רע. רק שהם חסר חמימות כמו שיש לסוני. זה כמון תלוי ברמקולים. תחבר רמקול חם מאוד לסוני ואולי לא תוהב את מה שאתה שומע. אבל רמקולים ניטרליים או קרים נשמעים טוב.eagle75 כתב:@עופרפולק
·נראה שיש קונצנסוס שמדובר ברסיבר איכותי, עדיין אני לא מבין איך קונים רסיבר בלי לשמוע...
באופן כללי, האם גוון הצליל של הסוני דומה לשל פיוניר, ימהה, דנון או משהו אחר?...
איך קונים בלי לשמוע? איך קונים עם לשמוע? יש עשרות דגמים מעשרות חברות, אתה אומר לי שאתה יכול לקחת את כולם היתה, או אפילו נגיד 3-5 רסיברים לבית שלך, לשבוע בערך, לשבת ולחבר את כולם, לשמוע, לפרק, לחבר, לשמוע, לפרק, לחבר לשמוע ,לפרק....או שיש לך מכשיר AB ואתה הולך לפסול מכשיר מול מכשיר ואז להחליט?
אחרת, בלי להקשיב לו בבית שלך עם הרמקולים שלך, זה חסר משמאות.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לי יש את הסוני 1040 שקיבל ביקורת טובה באתר שרשמתי לך היה לי באותו זמן את הימהה 650 שעשה לי בעיות אם הספק כוח מכרתי אותו לאחר תיקון וקניתי את הסוני בלי לשמוע רק על מה שכתוב ותאמין לי שהם לא כותבים סתם אין בעיה לקנות בלי לשמוע אתה מוזמן לשמוע אצלי
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
נראה לי שהסוני 1080 הוא "הימור" סביר מאוד לאור התגובות שלכם והביקורות הנלהבות שקראתי.
מבחינתי הוא עומד מול ה 1131 של פיוניר והימהה A660 שאותם כבר שמעתי עם הרמקולים שלי ואהבתי. (פחות אהבתי אותם עם דנון/מרנץ)
כרגע מחפש דיל סביר מאירופה (הרסיבר יהיה בתוך ארון סגור עם מאווררים ואני לא רוצה להוסיף שנאי שיחמם את האזור עוד יותר ולכן לא רוכש מארה"ב). פספסתי את הדילים הטובים של ה 2400/2700 שקל.
כרגע המחיר הנמוך ביותר בגרמניה הוא של 3200 ש"ח
מבחינתי הוא עומד מול ה 1131 של פיוניר והימהה A660 שאותם כבר שמעתי עם הרמקולים שלי ואהבתי. (פחות אהבתי אותם עם דנון/מרנץ)
כרגע מחפש דיל סביר מאירופה (הרסיבר יהיה בתוך ארון סגור עם מאווררים ואני לא רוצה להוסיף שנאי שיחמם את האזור עוד יותר ולכן לא רוכש מארה"ב). פספסתי את הדילים הטובים של ה 2400/2700 שקל.
כרגע המחיר הנמוך ביותר בגרמניה הוא של 3200 ש"ח
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אם כך, תמתין. אתה בלחץ?eagle75 כתב:נראה לי שהסוני 1080 הוא "הימור" סביר מאוד לאור התגובות שלכם והביקורות הנלהבות שקראתי.
כרגע המחיר הנמוך ביותר בגרמניה הוא של 3200 ש"ח...
יש סאיבר מונדי, יש תמיד ירידות מחיר אחרי כל ימים המבצעים. דגם חדש בדרך, הורדת מחירים לדגם הישן...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·תשמע, אנחנו חייבים "לדחוף" קצת מכירות לסוני כדי שהם יוצאיו רסיברים חדשים גם בעתיד. אני עדיין ממתין לרסיבר מהם שיתן לי אטמוס 5.4.2. במחיר סביר ובלי להוסיף הגברה חיצונית.עופרפולק כתב:בוגי אתה מתכוון לרנו אולי דווקא המזדה הלך פה כמו *** אבל עזוב בוא נשאר רק אני ואתה אם הסוני ונמשיך להנות ממנו...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·זאת שאלה שאני לא בטוח שיש לי תשובה. מה שכן, זה מאוד תלוי בשימוש. רובם לא מתחממים במצב המתנה. אבל אם אתה מפעיל אותו בעוצמה גבוה אז כן, הרסיבר יכול להגיע למפרטורות מאוד גבוה ולכן חייב אוויר.eagle75 כתב:
אגב, איך הוא מבחינת טמפרטורה יחסית לאחרים?...