2 הצעות מחיר לטלוויזיות סמסונג במסגרת הבלאק פריידיי
נדמה לי שעל ה-Q7 אתה מקבל גם CASH BACK, תסתכל באתר של סוני.
בקשר לאיכות, תשווה ב-RTING.com
הדעה הרווחת היא דיי חד משמעית, אין סיבה להוסיף כסף בשביל ה-Q, אם עם ה-CASH BACK זה יוצא אותו מחיר אז זה דיון אחר (אתה תרוויח בבהירות ורווית צבע ותאבד קצת שחור)
הדעה הרווחת היא דיי חד משמעית, אין סיבה להוסיף כסף בשביל ה-Q, אם עם ה-CASH BACK זה יוצא אותו מחיר אז זה דיון אחר (אתה תרוויח בבהירות ורווית צבע ותאבד קצת שחור)
·yfital כתב:נדמה לי שעל ה-Q7 אתה מקבל גם CASH BACK, תסתכל באתר של סוני.
הדעה הרווחת היא דיי חד משמעית, אין סיבה להוסיף כסף בשביל ה-Q, אם עם ה-CASH BACK זה יוצא אותו מחיר אז זה דיון אחר (אתה תרוויח בבהירות ורווית צבע ותאבד קצת שחור)...
מה קשור האתר של סוני לרכישת Q7 של חברת סמסונג ?
·yfital כתב:נדמה לי שעל ה-Q7 אתה מקבל גם CASH BACK, תסתכל באתר של סוני.
הדעה הרווחת היא דיי חד משמעית, אין סיבה להוסיף כסף בשביל ה-Q, אם עם ה-CASH BACK זה יוצא אותו מחיר אז זה דיון אחר (אתה תרוויח בבהירות ורווית צבע ותאבד קצת שחור)...
קשבק של 1000 שח על ה 55 אינטש
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מחירים גבוהים מידי ביחס לתחרות.
איזה אינטרס יש לקחת MU9000 או Q7 כשאפשר לקחת OLED B7 או C7 ועוד להישאר עם עודף בכיס. על הדרך גם נמנעים מאלק' פרו.
(באמת אשמח לשמוע דעות וטיעונים לגיטימיים להעדפה כזו אולי אני מפספס משהו בגישה שלי)
איזה אינטרס יש לקחת MU9000 או Q7 כשאפשר לקחת OLED B7 או C7 ועוד להישאר עם עודף בכיס. על הדרך גם נמנעים מאלק' פרו.
(באמת אשמח לשמוע דעות וטיעונים לגיטימיים להעדפה כזו אולי אני מפספס משהו בגישה שלי)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
@eagle11
·
כן, או שתתקשר אליהם או שתתן הצעה והם יחזרו אליך
@jacko-il
·
אם הייתי יודע מראש שאפשר לקבל את הb7 ב7200 כמו שרשמו הייתי מוסיף ולא קונה את הסמסונג, לאחר בירור, הבנתי ש ח.י. חסמו את המחירים האלה ונותנים למכור רק ב8000 ובמקרה הזה לא היה משתלם מבחינתי להוסיף כל כך הרבה.
·
כן, או שתתקשר אליהם או שתתן הצעה והם יחזרו אליך
@jacko-il
·
אם הייתי יודע מראש שאפשר לקבל את הb7 ב7200 כמו שרשמו הייתי מוסיף ולא קונה את הסמסונג, לאחר בירור, הבנתי ש ח.י. חסמו את המחירים האלה ונותנים למכור רק ב8000 ובמקרה הזה לא היה משתלם מבחינתי להוסיף כל כך הרבה.
jacko-il כתב:מחירים גבוהים מידי ביחס לתחרות.
(באמת אשמח לשמוע דעות וטיעונים לגיטימיים להעדפה כזו אולי אני מפספס משהו בגישה שלי)...
קטונתי להבין את השיקולים
·