צריך עזרה לגבי קניית מסך LCD
שלום, אחרי בחינה של חודש בערך החלטתי שאני הולך על הטלווזייה הזו Samsung LA40R71B lcd
יש לי שתי שאלות..
1) מה אתם אומרים עליה?עולה בערך 10,500.. האם תמליצו על משהו אחר במחיר הזה? אני כמעט ולא יכול לחרוג מהתקציב..
2)יש לי HOT בבית, אני לא ממש בקיא בנושא והבנתי שאין בטלוויזיה הזו תמיכה באות rgb ולכן צריך לקנות ממיר SCART TO COMPONENT או משהו כזה וכבל קומפוננט כדי לקבל איכות צפייה טובה יותר כי לרוב אנחנו צופים בשידורי טלווזייה של HOT .. מישהו יכול לתת לי הסבר על זה? כמה זה עולה? מאיפה אפשר לקנות ?
תודה מראש לכל העוזרים
יש לי שתי שאלות..
1) מה אתם אומרים עליה?עולה בערך 10,500.. האם תמליצו על משהו אחר במחיר הזה? אני כמעט ולא יכול לחרוג מהתקציב..
2)יש לי HOT בבית, אני לא ממש בקיא בנושא והבנתי שאין בטלוויזיה הזו תמיכה באות rgb ולכן צריך לקנות ממיר SCART TO COMPONENT או משהו כזה וכבל קומפוננט כדי לקבל איכות צפייה טובה יותר כי לרוב אנחנו צופים בשידורי טלווזייה של HOT .. מישהו יכול לתת לי הסבר על זה? כמה זה עולה? מאיפה אפשר לקנות ?
תודה מראש לכל העוזרים
נערך לאחרונה על ידי primo ב 11/04/2007 15:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הי.
לגבי המסך הספציפי הזה אני לא מכיר, אבל לגבי הטרנסקודר - יש מבצע דרך האתר, נדמה לי ש-400 ש"ח. אבל תחשוב אם אתה בכלל צריך את זה, כי הרבה מסתפקים בחיבור SCART TO SVIDEO. השידורים בארץ הם ממילא באיכות נמוכה, וקומפוננט לא ישפר אותם בהרבה.
לגבי המסך הספציפי הזה אני לא מכיר, אבל לגבי הטרנסקודר - יש מבצע דרך האתר, נדמה לי ש-400 ש"ח. אבל תחשוב אם אתה בכלל צריך את זה, כי הרבה מסתפקים בחיבור SCART TO SVIDEO. השידורים בארץ הם ממילא באיכות נמוכה, וקומפוננט לא ישפר אותם בהרבה.
Silence speaks louder than words
ובחיבור scart to svideo זה רק כבל? לא רציך טרנסקודר? ואיפה ניתן לקנות את הכבל?MetalliJoe כתב:הי.
לגבי המסך הספציפי הזה אני לא מכיר, אבל לגבי הטרנסקודר - יש מבצע דרך האתר, נדמה לי ש-400 ש"ח. אבל תחשוב אם אתה בכלל צריך את זה, כי הרבה מסתפקים בחיבור SCART TO SVIDEO. השידורים בארץ הם ממילא באיכות נמוכה, וקומפוננט לא ישפר אותם בהרבה....
ואם אפשר תגובות גם על השאלה ה- 1 שלי
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

בחיבור הזה לא צריך שום טרנסקודר, רק להגדיר את הממיר להוציא SVIDEO או SVHS דרך ה-SCART (תבדוק שהוא מסוגל).
אפשר לקנות בחנויות שנמצאות באינדקס הקישורים, למשל אצל אבי יפה.
אפשר לקנות בחנויות שנמצאות באינדקס הקישורים, למשל אצל אבי יפה.
MetalliJoe כתב:בחיבור הזה לא צריך שום טרנסקודר, רק להגדיר את הממיר להוציא SVIDEO או SVHS דרך ה-SCART (תבדוק שהוא מסוגל).
אפשר לקנות בחנויות שנמצאות באינדקס הקישורים, למשל אצל אבי יפה....
בקיצור לפי מה שהבנתי ממך לא צריך טרנסקודר כי חבל על הכסף... אבל לא כל כך הבנתי מה שרשמת.. מה זאת אומרת להגדיר את הממיר? כאילו של HOT? וצריך בשביל זה ממיר מיוחד של HOT או לא משנה?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

זה לא מה שאמרתי... שאלת לגבי חיבור SVIDEO, ואמרתי שבחיבור הזה לא צריך טרנסקודר. אבל --- אם אתה שואל לדעתי, אז לדעתי באמת לא צריך טרנסקודר, כי עם איכות השידור של הוט זה ברכה לבטלה. אני אישית לא ראיתי הבדל באיכויות, לפחות לא כזה שמצדיק את ההוצאה.
לגבי ההגדרה - אז כן, ההגדרה היא בממיר. כנס להגדרות המערכת בממיר שלך דרך כפתור HELP, כנס לתפריט "מאפייני מערכת", אחר כך "הגדרות וידאו וטלויזיה", וב-"TV OUTPUT SIGNAL" שים אותו על SVIDEO או על SVHS. עכשיו, קח בחשבון שהמסך שלי משמש גם למחשב וגם לטלויזיה, ותבין איזה שלטוט בין ערוצים הייתי צריך לעשות כדי לבדוק את זה בשבילך תוך כדי כתיבת ההודעה...
לגבי ההגדרה - אז כן, ההגדרה היא בממיר. כנס להגדרות המערכת בממיר שלך דרך כפתור HELP, כנס לתפריט "מאפייני מערכת", אחר כך "הגדרות וידאו וטלויזיה", וב-"TV OUTPUT SIGNAL" שים אותו על SVIDEO או על SVHS. עכשיו, קח בחשבון שהמסך שלי משמש גם למחשב וגם לטלויזיה, ותבין איזה שלטוט בין ערוצים הייתי צריך לעשות כדי לבדוק את זה בשבילך תוך כדי כתיבת ההודעה...