הצעת מחיר שקיבלתי מ HOT - יש מחיר יותר טוב?
שלום,
קיבלתי הצעת מחיר מהוט במחיר 189 ל3 חודשים ראשונים(לאחר מכן אני מתקשר לעדכן חבילה, לפני שהמחיר יעלה) כל הערוצים פתוחים חוץ מהספורט המורחב ואירוטיקה ( כולל תשתית אינטרנט וקו טלפון אך אין לי צורך בהם)
התקנה 79
2 ממירים HD מקליטים (אני צריך רק 2)
VOD פתוח לחודשיים מתנה
אני יודע שיש היום חברות אחרות, היום אפילו התחברתי לפרטנר, אבל אני מאוד מעוניין בערוצים ייחודיים שיש להוט, ובתוכן ייחודי שלהם, ככה שאין צורך לנסות לשכנע אותי לא להצטרף אליהם
השאלה שלי אם אפשר להוציא מהם משהו יותר טוב במחיר יותר טוב.
תודה רבה
קיבלתי הצעת מחיר מהוט במחיר 189 ל3 חודשים ראשונים(לאחר מכן אני מתקשר לעדכן חבילה, לפני שהמחיר יעלה) כל הערוצים פתוחים חוץ מהספורט המורחב ואירוטיקה ( כולל תשתית אינטרנט וקו טלפון אך אין לי צורך בהם)
התקנה 79
2 ממירים HD מקליטים (אני צריך רק 2)
VOD פתוח לחודשיים מתנה
אני יודע שיש היום חברות אחרות, היום אפילו התחברתי לפרטנר, אבל אני מאוד מעוניין בערוצים ייחודיים שיש להוט, ובתוכן ייחודי שלהם, ככה שאין צורך לנסות לשכנע אותי לא להצטרף אליהם
השאלה שלי אם אפשר להוציא מהם משהו יותר טוב במחיר יותר טוב.
תודה רבה
- EyalRonen
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- שם מלא: Eyal Ronen
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ההצעה אחלה, גם אני בתכנית הזו
רק שאני לא בטוח בכל מה שקשור לעדכון החבילה לאחר 3 חודשים, לפי מה שאני יודע אין אופציה חהעשאר במחיר הזה.
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
קשה לומר אם ההצעה שקיבלת היא משתלמת מאחר ובחרת להסתיר מאיתנו את המחיר.
בכל מקרה, את ההצעות הבאמת משתלמות מהוט לא מקבלים הלקוחות החדשים (מפתיע, אני יודע)
כולם יודעים שאת ההצעות הבאמת שוות מקבלים משימור לקוחות, כי מה לעשות, הוט יעשו הכל כדי שלא תתנתק, אבל אם מישהו רוצה להצטרף הוא כבר יצטרף. לא צריך לרדוף אחרי לקוחות חדשים, הם באים בעצמם.
בכל מקרה, את ההצעות הבאמת משתלמות מהוט לא מקבלים הלקוחות החדשים (מפתיע, אני יודע)
כולם יודעים שאת ההצעות הבאמת שוות מקבלים משימור לקוחות, כי מה לעשות, הוט יעשו הכל כדי שלא תתנתק, אבל אם מישהו רוצה להצטרף הוא כבר יצטרף. לא צריך לרדוף אחרי לקוחות חדשים, הם באים בעצמם.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
@tig3r
·החבילה בלי שימור תעלה לך אחרי זה 359 ש"ח. טריפל עם כל הערוצים כולל VOD שנה חינם ניתן להוציא ב 279 ש"ח כולל ממיר מג'יק HD ואפילו פייבר בוקס אם תרצה
·החבילה בלי שימור תעלה לך אחרי זה 359 ש"ח. טריפל עם כל הערוצים כולל VOD שנה חינם ניתן להוציא ב 279 ש"ח כולל ממיר מג'יק HD ואפילו פייבר בוקס אם תרצה