מה ההבדל בין ה-B7 ל-C7?
האם הבנתי נכון שמדובר בהבדל עיצובי + סאונד בר שונה + פיענוח של דולבי אטמוס?
אם כן, הסעיף היחיד שמדאיג אותי זה הפענוח של הדולבי אטמוס.
אני מתכוון לקנות רסיבר חיצוני של דנון 3400. האם הדולבי אטמוס יעבוד לי גם ב-eArc?
אני מתכוון לקנות רסיבר חיצוני של דנון 3400. האם הדולבי אטמוס יעבוד לי גם ב-eArc?
@Spook
·
כולם דיברו כי זה הדגם שיובא לארץ עד עכשיו. השבוע פורסם שנמכר הדגם המקביל שלו ה B7
הסטנד בעיקר שונה וזול יותר כי הוא מפלסטיק ולא מתכת, בנוסף הרמקולים שלו שונים. הבדל קוסמטי נוסף זה המסגרת הדקה.
אלו ההבדלים. ולכן מחירו נמוך יותר בכמה מאות שח.
ובאמת דובר על זה בשרשורים המקבילים פה
·
כולם דיברו כי זה הדגם שיובא לארץ עד עכשיו. השבוע פורסם שנמכר הדגם המקביל שלו ה B7
הסטנד בעיקר שונה וזול יותר כי הוא מפלסטיק ולא מתכת, בנוסף הרמקולים שלו שונים. הבדל קוסמטי נוסף זה המסגרת הדקה.
אלו ההבדלים. ולכן מחירו נמוך יותר בכמה מאות שח.
ובאמת דובר על זה בשרשורים המקבילים פה
·האמת שהסתכלתי בעמוד הראשון ועשיתי חיפוש. אולי פספסתי את השרשור התואם לשאלה. מתנצל אם הפרעתי.ocsi כתב:B7 זה "שפן" של ח.י לבלאק פריידי....לא ניראה לי שימשיכו להביא אחרי שהמלאי ייגמר,אין הגיון ....אבל ימים יגידו.
נ.ב. האנשים ממש לא עושים חיפוש.כל כמה דקות מישהו פותח שירשור עם אותה שאלה !!!!...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מישהו או אתר מסוים באמת בחן את ה- b7 שהביאו לארץ? הרי בחנו באתר rtings את הדגם שלא הביאו לישראל והציון שלה מעט נמוך יותר מה-c7. אולי גם בדגם שהביאו לארץ יש הבדלים מלבד הרמקולים והעיצוב?בכל זאת, מדובר על כמה אלפי ש"ח הבדל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המשתמש שענה כנראה סומן כטרול באתר ונמחק (יש מכה בפורום בעניין הזה בתקופה האחרונה)
לגבי השאלה עצמה,
על הנייר אין הבדלים בין B7 ל C7 למעט עיצוב, מסגרת, סטנד ואולי רמקולים. זו גם הצהרה של LG עצמה (בראיונות שנעשו איתם בחו"ל בתערוכות) וגם אומת בכמה סקירות.
מה זה בכלל דגם B7?
זהו דגם ש LG מיצבו (בכל העולם) כדגם לאתרי מסחר ורשתות שיווק גדולות, סוג של דגם כניסה לעולם ה OLED. זה דגם הדיסקאונט שאיתו הם נלחמים בבעיות של מחיר, בדיוק כמו במבצעי הבלאק פראיידיי, למשל.
לגבי הביצועים/צבירות, מי שעקב וקרא ב Rtings גם ראה שנאמר שם בהערות שזה מה שהם מדדו בפועל אבל בהחלט ייתכן שאם יקחו מסך C7 ו B7 אחרים הם יכולים גם לקבל תוצאה הפוכה, כלומר זה משהו שלא חד משמעי לכאן או לכאן וזה יכול גם להיות תלוי במסך ספציפי. (וחשוב גם להבין שהם מדדו צבירה ולא צריבה).
אני לא יודע לומר כלום, אבל נוטה לקבל את הטענה הזו שכן כל יתר המדידות והביצועים יצאו להם זהה. ומי שעדיין רוצה להרגיש שלם לגמרי ומאושר - תמיד אפשר לקנות את ה C7 ולהירדם בשקט, ההפרש במחיר בינהם הוא לא כזה גדול.
לגבי השאלה עצמה,
על הנייר אין הבדלים בין B7 ל C7 למעט עיצוב, מסגרת, סטנד ואולי רמקולים. זו גם הצהרה של LG עצמה (בראיונות שנעשו איתם בחו"ל בתערוכות) וגם אומת בכמה סקירות.
מה זה בכלל דגם B7?
זהו דגם ש LG מיצבו (בכל העולם) כדגם לאתרי מסחר ורשתות שיווק גדולות, סוג של דגם כניסה לעולם ה OLED. זה דגם הדיסקאונט שאיתו הם נלחמים בבעיות של מחיר, בדיוק כמו במבצעי הבלאק פראיידיי, למשל.
לגבי הביצועים/צבירות, מי שעקב וקרא ב Rtings גם ראה שנאמר שם בהערות שזה מה שהם מדדו בפועל אבל בהחלט ייתכן שאם יקחו מסך C7 ו B7 אחרים הם יכולים גם לקבל תוצאה הפוכה, כלומר זה משהו שלא חד משמעי לכאן או לכאן וזה יכול גם להיות תלוי במסך ספציפי. (וחשוב גם להבין שהם מדדו צבירה ולא צריבה).
אני לא יודע לומר כלום, אבל נוטה לקבל את הטענה הזו שכן כל יתר המדידות והביצועים יצאו להם זהה. ומי שעדיין רוצה להרגיש שלם לגמרי ומאושר - תמיד אפשר לקנות את ה C7 ולהירדם בשקט, ההפרש במחיר בינהם הוא לא כזה גדול.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@jacko-il
·
כשאתה נכנס לאתר של LG העולמית (http://www.lg.com/hk_en/tv/lg-OLED55B7P) אתה רואה נתונים טכניים זהים, בדקתי עכשיו - אפילו הרמקולים זהים.
ההבדל היחידי שניתן להבחין בו הוא הבדל במשקל של 100 גרם.
המסגרת הכסופה.
והמעמד.
הדגמים שם הם B7P ו C7P
הם גם מתומחרים באופן שווה.
נשגב מבינתי מה גורם לתמחור השונה בארץ (והגם שהוא לא שולי) - אבל הסבר הגיוני הוא שמדובר באקט שיווקי של היצרן והיבואן, כדי לתת מענה למבצע..
אציין רק שמעמד שמגיע בדגם ה B בחו"ל הוא מעמד מתכתי יוקרתי עדיין.
הדגם המגיע לארץ "שודך" עם מעמד הפלסטיק ה"זול" יותר, חלק מפקטור הוזלת המחיר של הדגם.
·
כשאתה נכנס לאתר של LG העולמית (http://www.lg.com/hk_en/tv/lg-OLED55B7P) אתה רואה נתונים טכניים זהים, בדקתי עכשיו - אפילו הרמקולים זהים.
ההבדל היחידי שניתן להבחין בו הוא הבדל במשקל של 100 גרם.
המסגרת הכסופה.
והמעמד.
הדגמים שם הם B7P ו C7P
הם גם מתומחרים באופן שווה.
נשגב מבינתי מה גורם לתמחור השונה בארץ (והגם שהוא לא שולי) - אבל הסבר הגיוני הוא שמדובר באקט שיווקי של היצרן והיבואן, כדי לתת מענה למבצע..
אציין רק שמעמד שמגיע בדגם ה B בחו"ל הוא מעמד מתכתי יוקרתי עדיין.
הדגם המגיע לארץ "שודך" עם מעמד הפלסטיק ה"זול" יותר, חלק מפקטור הוזלת המחיר של הדגם.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 22/11/2017 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@sagico
·
עד כמה שידוע לי ועל פי התמונות נראה שלארץ מגיע מסך בעיצוב זהה למה שנמכר בצפון אמריקה (כלומר ה- B7Y וה- B7P). באירופה מופץ ה- B7V ורק הוא לדעתי מגיע עם הסטנד המתכתי המעוגל. אין לי מושג למה, אבל בגדול זה לא סוד שאירופה זה שוק ש"יותר רגיש לעיצוב ואיכות" וצריך לפעמים להשקיע שם מעט יותר כדי להתחרות. (זה נכון בכלל במוצרים ולא רק במסכים).
אך אם אני טועה, אשמח אם תתקן אותי ותפנה אותי לקישור שמראה הבדלים אחרים כדי שלא אטעה את עצמי ואחרים בהמשך.
·
עד כמה שידוע לי ועל פי התמונות נראה שלארץ מגיע מסך בעיצוב זהה למה שנמכר בצפון אמריקה (כלומר ה- B7Y וה- B7P). באירופה מופץ ה- B7V ורק הוא לדעתי מגיע עם הסטנד המתכתי המעוגל. אין לי מושג למה, אבל בגדול זה לא סוד שאירופה זה שוק ש"יותר רגיש לעיצוב ואיכות" וצריך לפעמים להשקיע שם מעט יותר כדי להתחרות. (זה נכון בכלל במוצרים ולא רק במסכים).
אך אם אני טועה, אשמח אם תתקן אותי ותפנה אותי לקישור שמראה הבדלים אחרים כדי שלא אטעה את עצמי ואחרים בהמשך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·איפה יש לך eArc?Spook כתב:האם הבנתי נכון שמדובר בהבדל עיצובי + סאונד בר שונה + פיענוח של דולבי אטמוס?
אני מתכוון לקנות רסיבר חיצוני של דנון 3400. האם הדולבי אטמוס יעבוד לי גם ב-eArc?...
אתה גם הולך לשים רמקולים בתקרה?