הרווח הנקי עלה ב-17% והסתכם ב-54 מיליון שקל. ההכנסות הסתכמו ב-826 מיליון שקל, עלייה קלה של 2%. המנכ"ל בנבנישתי: "נתוני גיוס הלקוחות לפרטנר TV גבוהים לעומת התחזיות"
כלומר 30 אלף מנויים חדשים לנטפליקס, שלהבנתי מהווה את רוב התוכן בשירות של פרטנר.
נראה כאילו זה סיכון שפרטנר גורמת ללקוחות להכיר את נטפליקס שהיא מתחרה שלה, מכיוון שחלק מהלקוחות עלולים לוותר על פרטנר ולהישאר עם נטפליקס.
נראה שפרטנר מכוונת כרגע לקהל פחות טכנולוגי (התקנה רק ע"י טכנאי ורק עם ממיר ייעודי, בדומה לחברות הישנות) כך שאולי הם לא דואגים שהלקוחות ינדדו לנטפליקס, שדורשת ידע טכני בסיסי בכדי להתחבר.
NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
שליחה
מה עם כל הבאגים והלאגים שיש בממיר של פרטנר והשירות המאכזב לפי מה שקראתי פה בפורום? לקוחות לא עוזבים? הבעיות נפתרו?
בנישוורץ
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
שליחה
@YanivPL
·
על פי הדיווח לבורסה של חברת הוט הם איבדו הרבעון רק 2,000 לקוחות
סלקום ויס עדיין לא דיווחו (סלקום ב24 לחודש, בזק ב-30) אבל סלקום הכניסה במהלך הרבעון הודעה על גיוס 150,000 לקוחות
ככה שמתוך 31,000 לקוחות של פרטנר רק 2,000 הגיעו מהוט
אז או שצפוי שחיטה במצבת הלקוחות של יס
או שרוב המתחברים לפרטנר הם לקוחות "מחיר" שלפני כן היו מחוברים לקודי/עידן+/נטפליקס בלבד
אם האופציה השניה היא הנכונה יהיה מעניין לראות מה קורה לאחר תום הטבת החצי שנה של נטפליקס
hagai147
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
שליחה
אתמול היתה תקלה בממיר פרטנר TV שלי - ה-EPG לא הראה תכניות יומיים אחורה וגם ה-CATCHUP לא עבד, או לפחות לא היה נגיש בגלל תקלת ה-EPG.
התקשרתי לתמיכה של פרטנר אתמול בשעה 19:30 השארתי מספר טלפון (כאילו שאתם לא יודעים אותו, למה צריך לתקתק אותו שוב?) והתקליט אמר שיחזרו תוך 3 שעות.
מתי חזרו? היום בצהריים!! 17 שעות!
כמובן שאני בעבודה לא ליד הממיר, והתקלה הסתדרה כשבדקתי הבוקר, אבל בכל מקרה קיבלתי את השיחה, אחרי עוד 5 דקות המתנה לנציג למרות שהרי מדובר בשיחה חוזרת.
הנציגה לא ידעה לעזור ובסוף עשתה ריסט מרחוק אחרי שהשאירה אותי על הקו כדי לבדוק מה האפשרויות שלה.
על הדרך שאלתי גם על איכות התמונה הנמוכה בערוצי הטלויזיה דרך הממיר (דרך האפליקציה לסמרטפונים האיכות נראית טובה יותר) והיא ענתה שמדובר בענייני הגדרות רזולוציה. הסברתי לה שהרזולוציה היא גלובלית לממיר ובנטפליקס הכל בסדר והיא המשיכה להתעקש.
בקיצור לא מבינה כלום.
התמיכה שלהם במצב ממש עצוב...