ערב טוב,
יש לי תקציב סביב שנע סביב 3,000 שח לרכישת מגבר(עדיף עם בלוטות') ושני רמקולים.
בעיקר למטרת שמיעה של מוסיקה קלאסית בסלון ממוצע בדירה, ללא טלויזיה.
אשתף בכמה אפשרויות שקיבלתי במספר חנויות לאחרונה במרכז הארץ :
1) זוג רמקולים על סך של Morel Solan – 1,250 , בשילוב עם מגבר Sherwood RX 4508 ( 1,300 שח), או עם Marantz PM 5005 (2,100 שח), או Yamaha RN 402 (2,700 שח).
2) זוג רמקולים Q Acustic (2,000 שח)/ זוג של Monitor Audio (2,690 שח) עם מגבר של ATOLL מתצוגה (1,900 שח).
3) זוג רמקולים בני חמש Mordant Short Mezzo 1 בשילוב מגבר בן 20! של Harman Kardon HK3350 – בסך הכל 3,000 שח. אמר שהוא יוכל למצוא מגבר אחר חדש יותר אבל עדיין יש שנייה.
הראשון ששמעתי היה ה Morel Solan ואחרי המיני סטריאו הישן שיש לי כמה שנים הם נשמעו לי ממש מצוין. בסוף הגעתי לשמוע את ה Mordant Shorth ובהחלט התרשמתי. המוכר (מדובר באחת החנויות המוכרות בת"א) אמר שהוא מוכן לתת לי אחריות של שנה על הפריטים, אך אין לו מסמכים רשמיים על הפריטים.. הוא מוכן להוציא אותי עם חשבונית ושמות הפריטים.. אני לא בטוח מה לעשות..
אשמח לדעתכם..
בתודה רבה,
ניצן
התייעצות לפני קניה - מגבר ו 2 רמקולים
-
446Nitzan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
הרמקולים סבירים אבל המגרים שהציעו לך לא ממולצים. לדעתי או שתגדיל את התקציבבב ותביא מאמזון איזה רסביר סביר בכ1600 שקל או תחפש בארץ יד שניה בסביבות ה800-1000 שקל. גם אם אין לרסיבר BT, תמיד ניתן למצוא אחד.
בכל מקרה, אם אתה לא צריך את כל התכונות שיש לרסיבר, ולדעתי אין לך, אז אולי עדיף לך רמקולים מוגברים. גם זול יותר, גם איכותי מאוד וגם חוסך הרבה מקום.
הקלאסיים הם כמובן הJBL 305 המוגברים, זוג בכ1900 שקל. להם צצריך להוסיף כבלים וDAC שיתן לך שליטה על הווליאום ויכולת להתחבר לדברים אחרים. ב800 שקל אתה מביא DAC מדהים...
אבל לקנות הכל חדש מחנות בישראל זה לא משתלם.
בכל מקרה, אם אתה לא צריך את כל התכונות שיש לרסיבר, ולדעתי אין לך, אז אולי עדיף לך רמקולים מוגברים. גם זול יותר, גם איכותי מאוד וגם חוסך הרבה מקום.
הקלאסיים הם כמובן הJBL 305 המוגברים, זוג בכ1900 שקל. להם צצריך להוסיף כבלים וDAC שיתן לך שליטה על הווליאום ויכולת להתחבר לדברים אחרים. ב800 שקל אתה מביא DAC מדהים...
אבל לקנות הכל חדש מחנות בישראל זה לא משתלם.
-
446Nitzan
-
- חבר שרק התחיל

בוגי מודה לך מאד על התשובות..
יש חנות או אתר אינטרנט שאתה יכול להמליץ לי לרכוש ה JBL המוגברים והציוד הנלווה?
רוב תודות!
ניצן
רוב תודות!
ניצן
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·אתה יכול לקנות אותם 1400 השקל כולל הכל עד הבית פה, מאמזון ( שים לב, 99$ זה מחיר ליחיד, תוסיף שני יחידות לסל):446Nitzan כתב:בוגי מודה לך מאד על התשובות..
רוב תודות!
ניצן...
https://www.amazon.com/gp/buy/spc/handlers/display.html?hasWorkingJavascript=1
ואז אתה צריך DAC/יחידת שליטה. ופה יש לך מבחר גדול מאוד. אבל אתה צריך כזה שיש לו שליטה מלא על הווליאום.
בכל מקרה, אתה צריך לחשב איך להעביר לך כבלים וחשמל. ואז תזמין גם זוג כבלים. יש לך שני אפשריות, או XLR או PL. הPL עדיף כי הוא יותר נפוץ.
-
446Nitzan
-
- חבר שרק התחיל

מעולה תודה רבה.
- Tri-ToNe
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
אם אתה מתכוון ללכת על LSR305 יש מבצע בבלאק פריידי
http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=12340
749 ש"ח ליחידה.
אישית בשביל הפרש של 100 ש"ח אני הייתי קונה בארץ.
אחריות מחנות מוכרת בעלת סניפים הרמקולים האלה (מוגברים) עמוסים בטכנולוגיה.
ובדרך כלל שקונים מחו"ל הכבלים שמגיעים עם הרמקולים אז יש להם ראש שמתאים לשקע האנגלי או האמריקאי.
וזה או להחליף כבל או לקנות מתאם. לי אישית זה מציק הייתי מתפשר אם היה פער במחיר אשר היה מצדיק את זה.
http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=12340
749 ש"ח ליחידה.
אישית בשביל הפרש של 100 ש"ח אני הייתי קונה בארץ.
אחריות מחנות מוכרת בעלת סניפים הרמקולים האלה (מוגברים) עמוסים בטכנולוגיה.
ובדרך כלל שקונים מחו"ל הכבלים שמגיעים עם הרמקולים אז יש להם ראש שמתאים לשקע האנגלי או האמריקאי.
וזה או להחליף כבל או לקנות מתאם. לי אישית זה מציק הייתי מתפשר אם היה פער במחיר אשר היה מצדיק את זה.
נערך לאחרונה על ידי Tri-ToNe ב 27/11/2017 0:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
446Nitzan
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה
אבדוק איתם ..
אבדוק איתם ..