bezzera matrix
נראה מאוד מאוד נחמד.....
לגבי המסך - אם זה מתקלקל זאת חתיכת הוצאה ויש לשקול זאת.
התאורה בצדדים מכוערת.
אהבתי את הגירסה עם הכפתורים שניתנים לתכנות.
בכללי - צריך לבחון מול DB אחרות ולהחליט, גם למחיר יש לדעתי משמעות גדולה פה, כמה היא עולה?
לגבי המסך - אם זה מתקלקל זאת חתיכת הוצאה ויש לשקול זאת.
התאורה בצדדים מכוערת.
אהבתי את הגירסה עם הכפתורים שניתנים לתכנות.
בכללי - צריך לבחון מול DB אחרות ולהחליט, גם למחיר יש לדעתי משמעות גדולה פה, כמה היא עולה?
מחירה
מחירה הוא 10000 ש"ח בקדמה רמת ישי.
הצעה נוספת שקיבלתי היא ECM - Synchronika, LA PAVONI Giotto Dual Boiler Pid ו profitec pro 700.
כולן סביב אותו המחיר.
תחילה הייתה התלהבות ראשונית מה matrix כמו מגאג'ט אבל נראה שאני יורד מזה ומתחיל להתכוונן על ה Synchronika.
הצעה נוספת שקיבלתי היא ECM - Synchronika, LA PAVONI Giotto Dual Boiler Pid ו profitec pro 700.
כולן סביב אותו המחיר.
תחילה הייתה התלהבות ראשונית מה matrix כמו מגאג'ט אבל נראה שאני יורד מזה ומתחיל להתכוונן על ה Synchronika.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Re: מחירה
@nati-ba
·לדעתי ECM db עדיפה על בצרה.
ואני אומר את זה בתור בעלים של בצרה
לא מאמין שאיכות הקפה תהיה שונה בהרבה בין הדגמים, השוני יהיה בעיקר קוסמטי ובאיכות ההרכבה.
אתה תהנה עם כל אחת מהן
·לדעתי ECM db עדיפה על בצרה.
ואני אומר את זה בתור בעלים של בצרה
לא מאמין שאיכות הקפה תהיה שונה בהרבה בין הדגמים, השוני יהיה בעיקר קוסמטי ובאיכות ההרכבה.
אתה תהנה עם כל אחת מהן
Re: מחירה
@nati-ba
·
כל המכונות שהעלתה הן בעלות דוד כפול ו-PID ברמה גבוהה מאוד ומחברות בעלות שם ומוניטין, באם אינני טועה גודל הדודים ומיכל המים דומה בכולן וגם המחירים שלהן צריכים להיות דומים.
אינני בעלים של אף אחת מהמכונות, אבל מעניין לגלות את הדקויות שבניהן - אני מניח שזה זניח.
לכן, לך על זו שמוצאת חן בעינך ביותר.
·
כל המכונות שהעלתה הן בעלות דוד כפול ו-PID ברמה גבוהה מאוד ומחברות בעלות שם ומוניטין, באם אינני טועה גודל הדודים ומיכל המים דומה בכולן וגם המחירים שלהן צריכים להיות דומים.
אינני בעלים של אף אחת מהמכונות, אבל מעניין לגלות את הדקויות שבניהן - אני מניח שזה זניח.
לכן, לך על זו שמוצאת חן בעינך ביותר.
דווקא מבחינת הבזרה, דוד ההקצפה דיי קטן, במיוחד ביחס למחיר [ליטר אחד, שזה אותו דבר כמו בקוויקמיל, זה מספיק לחלוטין, אך בסכום הזה ניתן לקבל דוד גדול יותר]. אני חושב שבמחיר הזה הייתי קונה r58. אבל זו העדפה אישית בלבד. תכלס הפרופיטק והecm נהדרות