חיבור ללא חייגן ip חיצוני קבוע

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323

שליחה

שלום אני נמצא בחיבור של בזק שזה עם חייגן ואני שוקל לעבור להוט עח מנת לקבל חבילה יותר טובה אבל אני צריך את ה ip החיצוני הקבוע שקיבלתי מהספק והבנתי שאם אני מצטרף להוט זה חיבור ללא חיגן והספק לא יכול לעשות לי ip חיצוני קבוע מה אפשר לעשות? אולי לבקש מהתשתית הוט שהם יעשו את זה ולא מהספק?

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259

שליחה

תפעיל חייגן על החיבור ותקבל את הכתובת הקבועה

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sushay כתב:תפעיל חייגן על החיבור ותקבל את הכתובת הקבועה
...
·אצל הוט זה אפשרי לעשות חיבור עם חייגן? לא נראה לי אני יודע שבמהירות מעל 30 מגה הם לא משתמשים בחייגן.

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259

שליחה

הם לא אבל זה עובד

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

@Lior18
·

אין לי ניסיון אישי אבל ממה ששמעתי הם כן מפעילים חייגן במיוחד בשביל צרכים כגון כתובת קבועה.

כמובן שבחבילות היותר מהירות (100 ו-200 מגה) לא תקבל את מלוא מהירות ההורדה בגלל החייגן. ממה ששמעתי הפינגים יותר טובים דווקא עם חייגן.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sushay כתב:הם לא אבל זה עובד
...
·אני חייב עזרה אני צריך מהירות העלאה גבוהה ובזק יכולים לספק לי רק 5 מגה העלאה הוט יכולים לספק לי 10 מגה העלאה עכשיו אני נמצא אצח בזקה במהירות העלאה של 3 ואני צריך יותר בשביל מצלמות אבל אני חייב ip חיצוני קבוע אז מה אני אמור לעשות? בזק לא יכולים לספק לי יותר מ5 והוט זה בלי חייגן ואני חייב ip חיצוני קבוע אפשר שהוט יעשו לי את זה בתור תשתית? הבנתי יש אפשרות לעשות dns אבל זה נראה לי מסורבל ולא נוח

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4316

שליחה

Lior18 כתב:
...
...
·אני חייב עזרה אני צריך מהירות העלאה גבוהה ובזק יכולים לספק לי רק 5 מגה העלאה הוט יכולים לספק לי 10 מגה העלאה עכשיו אני נמצא אצח בזקה במהירות העלאה של 3 ואני צריך יותר בשביל מצלמות אבל אני חייב ip חיצוני קבוע אז מה אני אמור לעשות? בזק לא יכולים לספק לי יותר מ5 והוט זה בלי חייגן ואני חייב ip חיצוני קבוע אפשר שהוט יעשו לי את זה בתור תשתית? הבנתי יש אפשרות לעשות dns אבל זה נראה לי מסורבל ולא נוח
...
·

אנסה לעשות קצת סדר בבלגן שיש לך. בזק בקו ביתי מוכנה לתת עד 3Mbps של שליחה. הוט בקווים ביתיים מוכנה לתת עד 5Mbps בחבילה של 200M וללא חייגן וללא IP קבוע. בשני המקרים מדובר על זה שההתחייבות היא עד ל 100Kbps בלבד, כל מהירות שתקבל מעל 0.1M מהם עד למהירות מקסימלית שפורסמה בחבילה להלעה, מבחינתם הרווחת.

עכשיו, אם אתה צריך את הקו אינטרנט לא למשחקים, אלה לדברים רציניים, אז לכל החברות תשתית יש גם קווים רציניים במחירים רציניים ביותר. את הקווים האלה מכנים בכינוי קווי תמסירת. ובשירותי תמסורת אתה יכול לקבל גם כמה GBPS סימטרי, רק תשלם.

מצורף מפרט של השירות של הוט למשל:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sys_admin כתב:
...
...
·

אנסה לעשות קצת סדר בבלגן שיש לך. בזק בקו ביתי מוכנה לתת עד 3Mbps של שליחה. הוט בקווים ביתיים מוכנה לתת עד 5Mbps בחבילה של 200M וללא חייגן וללא IP קבוע. בשני המקרים מדובר על זה שההתחייבות היא עד ל 100Kbps בלבד, כל מהירות שתקבל מעל 0.1M מהם עד למהירות מקסימלית שפורסמה בחבילה להלעה, מבחינתם הרווחת.

עכשיו, אם אתה צריך את הקו אינטרנט לא למשחקים, אלה לדברים רציניים, אז לכל החברות תשתית יש גם קווים רציניים במחירים רציניים ביותר. את הקווים האלה מכנים בכינוי קווי תמסירת. ובשירותי תמסורת אתה יכול לקבל גם כמה GBPS סימטרי, רק תשלם.

מצורף מפרט של השירות של הוט למשל:
...
·כן אני יודע. אני דיברתי אתמול עם בזק זה בעסקי אמרתי להם אני רוצה אבל יותר מ5 מגה העלאב זה לא מספיק לי אני צריך למצלמות הם אמרו לי שזה המהירות המקסימלית שלהם אמרתי להם כסף לא הבעיה תגידו לי אני אוסיף עוד בשביל לקבל 10 נניח אמרו לי שאין להם יותר מזה אבל שהאינטרנט העסקי יותר טוב כי זה רוחב פס יותר רחב ואינטרנט יותר איכותי ו5 אמור להספיק... להוט אני יודע שיכולים לספק לי 10 מגה העלאה אז אני שוקל לעבור אליהם אבל ה ip החיצוני הקבוע תוקע אותי...

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לכל לקוח עסקי בבזק יש מנהל תיק לקוח ויועץ תקשורת, בפגישה איתם הם יכולים לתת לך את החבילת תקשורת הנדרשת, גם 10GBPS סימטרי, אם אתה מוכן לשלם.
גם בהוט, אין שום מגבלה בשירותי תמסורת מבחינת רוחב פס לקבל גם 10GBPS וכמובן ללא חייגן ועם טווח כתובות IP לפי כמות הנדרשת שאתה יכול להשתמש בהן.

מצד שני, כל החבילות הביתיות כבר הסברתי שהמגבלה של שליחה בהם היא קבועה.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sys_admin כתב:לכל לקוח עסקי בבזק יש מנהל תיק לקוח ויועץ תקשורת, בפגישה איתם הם יכולים לתת לך את החבילת תקשורת הנדרשת, גם 10GBPS סימטרי, אם אתה מוכן לשלם.
גם בהוט, אין שום מגבלה בשירותי תמסורת מבחינת רוחב פס לקבל גם 10GBPS וכמובן ללא חייגן ועם טווח כתובות IP לפי כמות הנדרשת שאתה יכול להשתמש בהן.

מצד שני, כל החבילות הביתיות כבר הסברתי שהמגבלה של שליחה בהם היא קבועה.
...
·שניה אז למה שדיברתי עם 2 נציגים של בזק עסקי הם אמרו לי שהמקסימום שאני אקבל זה 5 מגה העלאה? אפילו שהתלוננתי שזה קצת מדי ואני מוכן לשלם יותר? מה אני צריך לעשות להתקשר לבזק עסקי ולאמר להם שיביאו לי יועץ תקשורת? תקשיב תנסה לא לסבך אותי ולתת תשובה פשוטה.

אני סך הכל רוצה מהירות העלאה של 10 מגה העלאה בבזק עסקי מה אני אמור לעשות בשביל זה 2 נציגים אמרו לי 5 זה המקסימום שלהם לעסקים

ואצל הוט אם אני הולך על העסקי ולוקח חבילה של 500/10 אני אוכל לקבל תמהירות הזאת וגם ip חיצוני קבוע? בגלל שאני אהיה לקוח עסקי?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מה תפקידם בכח של הנציגים של בזק שדיברת? האם זה היו מהנדסי פריסייל? האם זה הייה מנהל תיק לקוח שלך? האם זה הייה יועץ תקשורת שלך בבזק? כי אם זה היו ילדים מהמוקד הטלפוני, אז באותה מידה של הצלחה היית יכול לנהל איתם שיחה קולחת על מצב גידול החסה בשטחים.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sys_admin כתב:מה תפקידם בכח של הנציגים של בזק שדיברת? האם זה היו מהנדסי פריסייל? האם זה הייה מנהל תיק לקוח שלך? האם זה הייה יועץ תקשורת שלך בבזק? כי אם זה היו ילדים מהמוקד הטלפוני, אז באותה מידה של הצלחה היית יכול לנהל איתם שיחה קולחת על מצב גידול החסה בשטחים.
...
·כן נציגים ילדים.

איך אני מגיע למשהו יותר בכיר? קבעתי להתקנה ביום ראשון של 5 מגה העלאה ואני רוצה לבטל כי זה לא נראה לי יספיק לי.

מה אני אמור לעשות? אני לא רוצה פרוצידורה סך הכל להתקשר למקום של בזק להגיד להם אני רוצה 10 מגה העלאה קבעו טכנאי וזהו בלי מהנדסים ובלאגנים מה אני אמור לעשות ולאיפה להתקשר אשמח לכיוון דרך ממך

עד עכשיו העסק זה היה על אינטרנט ביתי של בזק ופשוט בגלל הצורך המוגבר של המהירות העלאה אני רוצה לשדרג אז אני חדש בקטע הקטע של "בזק עסקי" אז תדריך אותי איך מגיעים לאנשים הנכונים
תודה רבה על העזרה!

נ.ב להתקשר פשוט לבזק עסקי ושהנציגים יענו לי להגיד להם שיעבירו אותי למישהו יותר בכיר?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כמו שכבר הסברתי, לכל לקוח עסקי, קיים מנהל תיק לקוח, שאיתו הוא נפגש והם כבר מגבשים את מפרט לפתרון תקשורת שחברת תקשורת מספקת ללקוח.
אתה אמור להכיר את המנהל תיק לקוח שלך וליצור איתו קשר, לקבוע את הפגישה ולסכם את כל הפרטים הנדרשים בישיבה זו.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sys_admin כתב:כמו שכבר הסברתי, לכל לקוח עסקי, קיים מנהל תיק לקוח, שאיתו הוא נפגש והם כבר מגבשים את מפרט לפתרון תקשורת שחברת תקשורת מספקת ללקוח.
אתה אמור להכיר את המנהל תיק לקוח שלך וליצור איתו קשר, לקבוע את הפגישה ולסכם את כל הפרטים הנדרשים בישיבה זו.
...
·באמת שאין לי זמן להתעסק בדברים כאלה. חשבתי זה כמו באינטרנט ביתח רגיל להרים טלפון לחייג לאמר להם שדרגו אותי לעדכן תספק וזהו למה פה אני צריך לקבוע פגישות ודברים? אני לא תאגיד של intel כולה עסק קטן שצריך יותר העלאה. לא חשוב אני אתקשר לבזק אבדוק אם יש מישהו בכיר לדבר איתו שינסה להביא לי 10 מגה העלאה במקום 5

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אם אין לך זמן להפגש עם מנהל תיק לקוח שלך, אתה יכול לעשות את השיחה איתו דרך טלפון וגם לצרף בוואידה לשיחה זו גם את יועץ תקשורת במקרה הצורך. רק בגלל שלא מדובר כאן על משחקים של חיבור ביתי שמוגדר כחבילה סגורה לכל הלקוחות הביתיים, אלה על נושא רציני שצריך לסגור את כל הפרטים שלו, כך שאחרי זה אל תתפלא, אם בשיחה טלפונית התפספס מרכיב מהותי שנדרש לך. בכל מקרה את ההתחלה אתה יוזם בכל מקרה בצורה של שיחה טלפונית מול המנהל תיק לקוח שלך.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sys_admin כתב:אם אין לך זמן להפגש עם מנהל תיק לקוח שלך, אתה יכול לעשות את השיחה איתו דרך טלפון וגם לצרף בוואידה לשיחה זו גם את יועץ תקשורת במקרה הצורך. רק בגלל שלא מדובר כאן על משחקים של חיבור ביתי שמוגדר כחבילה סגורה לכל הלקוחות הביתיים, אלה על נושא רציני שצריך לסגור את כל הפרטים שלו, כך שאחרי זה אל תתפלא, אם בשיחה טלפונית התפספס מרכיב מהותי שנדרש לך. בכל מקרה את ההתחלה אתה יוזם בכל מקרה בצורה של שיחה טלפונית מול המנהל תיק לקוח שלך.
...
·כן כבר עשיתי את זה עכשיו.

דיברתי עם בזק מלמטה והתחלתי לעלות אמרו לי בזק עסקים מספק מהירו הכי גבוהה של 50/5 ואמרתי להם שאני צריך משהו ברמה יותר גבוהה ואז היא צייצה משהו על יועץ תקשורת ואמרתי לה שתפתח פנייה שיתקשר אליי אז זה בסוף מה שאמרת תודה בכל זאת על העזרה ועל הידע! מקווה שיחזור אליי בהקדם ושהמחיר לא יעלה על 500 שקל...

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כל חבילת תמסורת הכי זולה עוברת פי כמה וכמה בתמחור את המחיר שרשמת, כך שתצטרך להסתפק רק בשירותים שנועדו למשחקים ביתיים ושלא ניתן בהם להשתמש לשום דבר אחר. גם לא ברור עם מי דיברת, כי בסך הכל הית צריך להתחיל לדבר עם מת''ל שלך בבזק.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sys_admin כתב:כל חבילת תמסורת הכי זולה עוברת פי כמה וכמה בתמחור את המחיר שרשמת, כך שתצטרך להסתפק רק בשירותים שנועדו למשחקים ביתיים ושלא ניתן בהם להשתמש לשום דבר אחר. גם לא ברור עם מי דיברת, כי בסך הכל הית צריך להתחיל לדבר עם מת''ל שלך בבזק.
...
·היא אמרה לי שהיא פותחת פנייה שיועץ תקשורת יחזור אליי בשביל לתאם איתי ולדעת כמה מהירות אני צריך ומה הצרכים בעסק וכאלה...

ומה אם אני אקח מהירות של 50 הורדה ו10 העלאה זה יעבור ת500 שקל? בהוט יש חבילה ב 329 שזה 500 הורדה ו10 העלאה אז עדיף אצל הוט לא?

אם אני אעבור להוט בחבילה של עסקים 500/10 יהיה להם דרך לעשות לי ip קבוע? אם כן אני כבר אצטרף אליהם

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בשני המקרים שהזכרת מדובר על חבילות SOHO\SMB שהן זהות לחבילות הביתיות במהותן וגם בהן אין שום מהירות מובטחת. זאת אומרת, שאם אתה מקבל בפועל נגיד רוחב פס של רבע מגה בערוץ העולה, מבחינת ספק תקשורת זה תקין לגמרי.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sys_admin כתב:בשני המקרים שהזכרת מדובר על חבילות SOHO\SMB שהן זהות לחבילות הביתיות במהותן וגם בהן אין שום מהירות מובטחת. זאת אומרת, שאם אתה מקבל בפועל נגיד רוחב פס של רבע מגה בערוץ העולה, מבחינת ספק תקשורת זה תקין לגמרי.
...
·כן אני יודע זה לא משנה לי כל כך בעקרון אחכה שהנציג יחזיר אליי וייתן לי חוות דעת על הכל

אבל אשמח לדעת אם אני עובר להוט עסקים ולוקח חבילה של 500/10 אני אקבל מהם אפשרות ל ip חיצוני קבוע בתור לקוח עסקי? כי במהירות הזאת זה חיבור ללא חייגן אבל אולי בגלל שאני אהיה לקוח עסקי הם יעשו איזה משהו זה יכול להיות?

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”