מישהו יודע איפה בצפון אפשר לראות בתצוגה את הסוני 900E ו 930E ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508

שליחה

אני מאזור נהריה.

user20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה

אם ההתלבטות ביניהן קח את ה900.

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655

שליחה

שיהיה בהצלחה למצוא, באזור חיפה-קריות עברתי ביותר מ-10 חנויות ואין באף חנות את ה-900/9005.
הכי קרוב שראיתי זה ה-800/850.
וגם אם תמצא בדרך נס, זה לא יעזור לך במאום מאחר ולא יהיה לך דרך נורמאלית להשוות למסך אחר.
לא מצאתי אף חנות נורמאלית שכל המסכים היו מחוברים לאותו המקור בכדי שניתן יהיה להשוות.
במקסימום יש חיבור כבלים (באיכות פח אשפה) למסכי הכניסה ושם כולם נראים אותו הדבר, ומסכי הפרימיום (OLED, QLED או סוני 850) מנגנים את סירטוני הדמו שלהם.
בדר״כ הם גם לא נמצאים על אותו הקיר ומכוונים שונה.
כך למשל מסכי ה-QLED של סמסונג נראים פצצה בסרטוני הדמו שלהם, וגם ה-LG OLED נראים טוב.
זאת מאחר והם מתמקדים בצבעים חזקים מאוד על קרע שחור ותמונות אשר דורשות ניגודיות גבוהה מאוד.
האם זה יורגש בתכנים רגילים, לך תדע..

בקיצור, וותר על הניסיון אפילו ופשוט תקרא ותצפה בהשוואות האתרים המתמחים או ביוטיוב.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

@tzahi
·
נסה להתקשר לשאול חנויות מתמחות באזור,
יש את לגאסי אודיו בצומת קרית אתא. 50 מטר ממנו יש את הסטיראו של צביקה (אם כי אני לא יודע אם הוא עוד מחזיק תצוגת מסכים במקום). חצי ק"מ משם יש את סטריאו שופ בחוצות המפרץ. ויש את אניגמה באזור צ'ק פוסט נשר. תעשה קצת טלפונים ושאל.
בנוסף, אפשר לנסות לברר מול ישפאר או טרקלין חשמל (אותם בעלים) האם הם מציגים את המסכים הללו בחנות מסויימת של הרשת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אחסוך ממך.
בלגאסי אין, יש את ה-850 וזו בדיוק סוג החנויות שדיברתי עליהן שלא נין לערוך השוואה אמיתית אלה רק להתרשם מאיכות סרטוני הדמו של החברות...
הסטריאו של צביקה נסגר.
בטרקלין חשמל לא ראיתי בכלל סוני (הייתי בשתי חנויות), אך אני מניח שגם אם תמצא לא תוכל להשוות למסך אחר.
בגדול המסכים שכן תוכל למצוא בתצוגה, הדבר היחידי שתוכל להתרשם ממנו זה עיצוב המסך, שום דבר מעבר לזה..
לפחות זה המצב בחנויות שאני ביקרתי בהן.
הבנתי שבמרכז יש חנויות קצת יותר נורמאליות.

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508

שליחה

תודה על התגובות.
הדילמה קשה, מתלבט בין ה 900E, 930E ו LG OLED B7/C7.
את ה OLED ראיתי בכל חנות שאפשר, ברור שזו העדפה שלי אבל יקרה.
מחכה לתוצאות קבוצת הרכישה של הסוני.
הייתם לוקחים את ה 900E בלי לראות אותה ?

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 706

שליחה

אכן,אין בלגאסי את הסוני המדוברת אבל יש את האולד סוני ו lge7

כשקפצתי לשם,הסוני היתה כבויה והLG ניצנצה באור יקרות כמו שלט ניאון בחוצות רובע עוני שכוח אל שעדיף היה להשאירה באריזה.

המרכז משופע יחסית בחנויות מתמחות שמחזיקות במסכים המדוברים שכולנו בעצם מחפשים. עדיף לחפש שם ולרוב,לפי הכתוב בפורום כאן,השרות מקצועי ומצוין.

צחי-מציע לטרוח ולראות במו עיניך.אולי דווקא מסגרת המסך לא תמצא חן בעיניך? :wink:

ליאור

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

tzahi כתב:הייתם לוקחים את ה 900E בלי לראות אותה ?
...
.
לא. וזה נכון לגבי כל מסך.
סקירות בכבודן מונח, אבל הכי בריא זה לבחון את המוצר בעצמך ולראות שהוא תואם את הציפיות.

והערת אגב,
ה- 55 B7 נמכר בצפון אמריקה ב- 1500 דולר. בארץ מחיר לבלאק פראיידיי הוא 8K ש"ח.
ה- SONY 65XE90 נמכר בצפון אמריקה אותו מחיר, 1500 דולר. מעניין לראות מה יהיה מחירו עבור קבוצת הרכישה.

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tzahi כתב:תודה על התגובות.
הדילמה קשה, מתלבט בין ה 900E, 930E ו LG OLED B7/C7.
את ה OLED ראיתי בכל חנות שאפשר, ברור שזו העדפה שלי אבל יקרה.
מחכה לתוצאות קבוצת הרכישה של הסוני.
הייתם לוקחים את ה 900E בלי לראות אותה ?
...
·
נתחיל מהסוף, כן הייתי לוקח מסך מבלי לראות אותו, אך לא לפני שהייתי עושה מחקר רציני באתרי הסיקורות וסרטוני השוואה ביוטיוב.
זאת מהסיבה הפשוטה שגם אם תראה אותו זה לא יתן לך כלום כי:
א. בדר״כ הוא ינגן ת סרטוני הדמו או במקרה הטוב כבלים /לווין באיכות ירודה.
ב. גם אם תמצא את הדגם שאתה מחפש והוא יחובר למקור שהוא לא סירטוני דמו, רוב הסיכויים שלא תמצא את המסך המתחרה לידו ומחובר לאותו המקור.
ג. אם בדרך נס תמצא את כל הדגמים שאתה מתעניין בהם מחוברים לאותו המקור ובאותה האיכות שמעניינת אותך (ולא MTV או VH1), הם יהיו מכויילים כל כך שונה שזה יכול להטעות לגמרי, ואני בספק שאתה תתחיל לכייל כל מסך בנפרד..

יש ערוצי יוטיוב שמציגים מספר מסכים מתחרים אחד ליד השני עם תכנים איכותיים שניתן להשוות בניהם.
זה לא מושלם אבל אני מצאתי את זה עדיף על האופציות שיש בחנויות לצערי.

לגבי ה-oled של LG, אני התרשמתי בעיקר שלא ניתן להתרשם ממנה וזאת בגלל שבכל חנות שראיתי אותן (ויש אותן בכל חנות, כמו גם את ה-qled) הן מנגנות אך ורק את סירטוני הדמו ללא שום נכונות של בעלי החנויות לחבר אותן למקור אחר (יכול להיות שזו הוראה מהיבואנים?)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

זה תלוי בחנות עצמה.
הייתי כבר בכמה חנויות מתמחות, כולל באזור חיפה, ובכולן נתנו לי לחבר DOK עם התכנים שהבאתי מהבית.
חנות מתמחה שלא מאפשרת לבדוק תכנים בתנאים של הלקוח לא ראויה להגדיר עצמה כחנות מתמחה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”