שלום לפני תקופה שדרגתי לאבא שלי תאינטרנט אצלו ל100 מגה אני לא זוכר כמה היה לו לפני היום ראיתי בבדיקת מהירות קווית שהמהירות שאני מקבל זה 30 מגה אני לא זוכר אם לפני השדרוג זה היה 30 מגה.
עד כמה שידוע לי אני קיבלתי מהוט את הפייבר בוקס אז זה אומר שהם מעודכנים ל100 מגה מחר אני נוסע אליו לבדוק אם יש חשבונית של פרטנר שכתוב שם גם 100 מגה השאלה שלי נניח שפרטנר לא עדכנו
אם אני אעשה בדיקת מהירות אצל הוט אני אקבל לדוגמא 100 מגה כי אצלם זה מעודכן
ולדוגמא בדיקת מהירות אצל פרטנר אני אקבל רק 30 וא אני אדע שזה בעיה אצלם? כאילו זה ככה עובד בבדיקה מהירות בין הספק לתשתית?
(וגם להפך שאם נניח פרטנר מספקת לי 100 מגה אבל הוט לא יכולה בגלל התשתית לספק לי יותר מ30 אז ככה אני אדע שזה נכון??)
שודרג המהירות אבל היא לא 100 מגה.
-
Lior18
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 323
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
לא הבנתי כלום. תמחוק הכל ותתחיל מחדש. עשית פה סלט כלום לא ברור. לא מבין מה ערבבת את מה שיש לך ומה שיש לאבא שלך
וחוץ מזה עידכנת גם את הספק שלך ששדרגת למאה מגה?
וחוץ מזה עידכנת גם את הספק שלך ששדרגת למאה מגה?
-
Lior18
-
- חבר פעיל מאוד

אני אערוך עכשיו אולי ליותר ברור בכל מה שכתבתי לא דיברתי עליי. נטו על אבא שלי ואני לא זוכר אם עדכנו שם תמהירות אצל פרטנר אולי כן אולי לא אני אבדוק אבל שוב בוא אני אקצר את זה1OrenBen-Moshe כתב:לא הבנתי כלום. תמחוק הכל ותתחיל מחדש. עשית פה סלט כלום לא ברור. לא מבין מה ערבבת את מה שיש לך ומה שיש לאבא שלך
וחוץ מזה עידכנת גם את הספק שלך ששדרגת למאה מגה?...
בדיקת מהירות אצל פרטנר אני אקבל רק 30 וא אני אדע שזה בעיה אצלם? כאילו זה ככה עובד בבדיקה מהירות בין הספק לתשתית?
(וגם להפך שאם נניח פרטנר מספקת לי 100 מגה אבל הוט לא יכולה בגלל התשתית לספק לי יותר מ30 אז ככה אני אדע שזה נכון??)
- yehudaa
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
צריך לבדוק את זה בתמיכה הטכנית , תתחיל מספק ואם יהיה צורך תברר אצל תשתית
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
אתה בודק את המהירות קווית כן? לא בוייפיי
ותתקשר לתמיכה טכנית של הספקית שלך הם פתוחים 24/7 גם בשבת, יעזרו לך שם
ותתקשר לתמיכה טכנית של הספקית שלך הם פתוחים 24/7 גם בשבת, יעזרו לך שם
-
Lior18
-
- חבר פעיל מאוד

·עוד מעט אני נוסע אליו אני אתחיל לבדוק תעניינים שם רק אתה יודע1OrenBen-Moshe כתב:אתה בודק את המהירות קווית כן? לא בוייפיי
ותתקשר לתמיכה טכנית של הספקית שלך הם פתוחים 24/7 גם בשבת, יעזרו לך שם...
אם גם התמיכה והשירות לקוחות עובדים היום? וגם של הוט אני צריך בשביל לבדוק איתם
- Peadar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
שירות הלקוחות לא עובד היום, רק התמיכה.
אבל הם יוכלו לומר לך מה המהירות שלך.
אבל הם יוכלו לומר לך מה המהירות שלך.