נראה לי שפייסבוק חסמו אותי לחודש ככל הנראה על רקע לאומני או נקמה
-
Rekcuf
-
- טרול

- תגובות: 1098
שלום
לשרשור בעמוד הפייסבוק של DAILY MAIL על כתבה שחברת BARBIE הוציאה בובת ברבי מוסלמית עם ג'יהב, הגבתי כהרגלי בצורה הומוריסטית (רשמתי האם הבובה מגיעה גם עם חומר נפץ). התגובה גרהה כ 980 לייקים ועוד כ 20 תגובות.
מן הסתם היא לא מפרה שום נהל של פייסבוק ולא פוגעת באף אחד באופן אישי.
אחרי 3 ימים שמתי לב שאני לא מחובר לפייסבוק. בנסיון להתחבר קיבלתי הודעה שאני מורחק לחודש שלם בעקבות אותה תגובה שנמחקה עי המערכת. יש לציין שמעולם לא נחסמתי או הורחקתי מפייסבוק בעבר, למרות שרכשתי דברים הרבה יותר פרובוקטיביים מאותה תגובה.
מצרף צילום מסך. בעמוד ההגדרות בחרתי באפשרות לערער על החסימה (אם נראה לי שהיא נעשתה בטעות), אבל כבר עבר שבוע ואין תגובה ואני עדיין חסום.
יש לי הרגשה שככל הנראה עובד פייסבוק ממוצא מוסלמי החליט שרירותית לחסום אותי כי אני ישראלי\יהודי... האם יש מה לעשות בנידון? אין שום דרך לפנות לפייסבוק. האם יש כאן קייס לתביעה עי עורך דין? לבת שלי היה אתמול יום הולדת ולא יכולתי לרשום לה ברכה בפייסבוק או לעשות לייק לברוכות שקבלתי כי אני חסום ללא סיבה הגיונית.
נהנה צילום המסך של הודעת החסימה
לשרשור בעמוד הפייסבוק של DAILY MAIL על כתבה שחברת BARBIE הוציאה בובת ברבי מוסלמית עם ג'יהב, הגבתי כהרגלי בצורה הומוריסטית (רשמתי האם הבובה מגיעה גם עם חומר נפץ). התגובה גרהה כ 980 לייקים ועוד כ 20 תגובות.
מן הסתם היא לא מפרה שום נהל של פייסבוק ולא פוגעת באף אחד באופן אישי.
אחרי 3 ימים שמתי לב שאני לא מחובר לפייסבוק. בנסיון להתחבר קיבלתי הודעה שאני מורחק לחודש שלם בעקבות אותה תגובה שנמחקה עי המערכת. יש לציין שמעולם לא נחסמתי או הורחקתי מפייסבוק בעבר, למרות שרכשתי דברים הרבה יותר פרובוקטיביים מאותה תגובה.
מצרף צילום מסך. בעמוד ההגדרות בחרתי באפשרות לערער על החסימה (אם נראה לי שהיא נעשתה בטעות), אבל כבר עבר שבוע ואין תגובה ואני עדיין חסום.
יש לי הרגשה שככל הנראה עובד פייסבוק ממוצא מוסלמי החליט שרירותית לחסום אותי כי אני ישראלי\יהודי... האם יש מה לעשות בנידון? אין שום דרך לפנות לפייסבוק. האם יש כאן קייס לתביעה עי עורך דין? לבת שלי היה אתמול יום הולדת ולא יכולתי לרשום לה ברכה בפייסבוק או לעשות לייק לברוכות שקבלתי כי אני חסום ללא סיבה הגיונית.
נהנה צילום המסך של הודעת החסימה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Rekcuf
-
- טרול

עוד דבר, רשום בהודעה שאני ממשיך לעלות דברים אסורים לפייסבוק, אבל זה לא נכון כי מעולם לא נחסמתי בעבר, פרט לפעם אחת לפני שנתיים שרק מחקו תגובה שלי אך לא חסמו אותי. לי זה נראה כמו פעולה ממניע אישי של עובד פייסבוק. מה דעתכם?
- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
תעשה מה שעשו רבים לפניך שנטשו את פייסבוק המיושן(לטעמי) ועברו לאפליקציות מודרניות/מתקדמות יותר(שוב, לטעמי, למען לא יחרימו גם אותי...).
-
Rekcuf
-
- טרול

איזה תחליף יש לפייסבוק? אפילו גוגל לא הצליחה להתחרות בהם עם הגרסה החברתית שלהם. נכון שיש כל מיני חברות קטנות שמנסות כגון Diaspora אבל יש לפייסבוק קבוצות פרטיות עם יותר משתמשים מאשר כל מספר הרשומים ל Diaspora, שלא לדבר על כך שאני לא מכיר אף ישראלי ששמע על תחליף לפייסבוק או שרשום לאחד כזה...
- hit16
-
- טרול

- תגובות: 23
אסור בשום אופן לפרסם בפייסבוק משהו בגנות הערבים/מוסלמים/מחבלים/קופים כי ברגע שאתה עושה זאת קבוצה של שמאלנים קיצוניים יפי נפש ובעיקר אנטישמיים דואגת להריץ עליך מספר רב מאוד של דיווחים שגורמת לפייסבוק שכמובן אוטומטית בצד שלהם לחסום אותך.
במידה ותעשה זאת שוב הם יחסמו אותך לצמיתות.
במידה ותעשה זאת שוב הם יחסמו אותך לצמיתות.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
אולי פשוט תפסיק להיות גזען?
הרי אם מישהו היה כותב תגובה "הומוריסטית" על יהודים, היית מתבכיין על אנטישמיות, או מוסלמים או הילד המקובל שהרביץ לך כשהיית קטן.
הרי אם מישהו היה כותב תגובה "הומוריסטית" על יהודים, היית מתבכיין על אנטישמיות, או מוסלמים או הילד המקובל שהרביץ לך כשהיית קטן.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
@Rekcuf
·לא יודע מה איתך, אבל רוב האנשים בעולם מתחייחסים לפיגועי תופת, מטענים ומחבלים מתאבדים בצורה רצינית מאוד ולא מביני בתחום הזה בדיחות. אז לא מבין מה אתה רוצה, אתה עובר בצורה ברורה על חוקים, ולא פעם אחת וכנראה כמה אנשים פנו נגד הפוסטים שלך וזה גרר חסימה שלך.
תפסיק להיות טרוטל והחיים יהיו הרבה יותר טובים.
"יש לי הרגשה שככל הנראה עובד פייסבוק ממוצא מוסלמי החליט שרירותית לחסום אותי כי אני ישראלי\יהודי."
המשפט הזה די מסכם את הפרנויה שאתה חי בה ואיזה סוג תגובות אתה רושם בפיסבוק.
בלי קשר, אם אין לך עסק מבוסס בפיסבוק או אתה חייב אותו כדי לעבוד או פפרסם דברים חשובים, אז אפשר לחיות בלי זה. אפשר להרים טלפון ולהגיד מזל טוב. אבל לתבוע אותם? על מה? כבר פעם שניה שאתה כותב על איך לתבוע אותם השבוע...אולי מארק צוקרברג ראה את התגובה שלך ולקח אותה אישית ולכן אתה חסום.
·לא יודע מה איתך, אבל רוב האנשים בעולם מתחייחסים לפיגועי תופת, מטענים ומחבלים מתאבדים בצורה רצינית מאוד ולא מביני בתחום הזה בדיחות. אז לא מבין מה אתה רוצה, אתה עובר בצורה ברורה על חוקים, ולא פעם אחת וכנראה כמה אנשים פנו נגד הפוסטים שלך וזה גרר חסימה שלך.
תפסיק להיות טרוטל והחיים יהיו הרבה יותר טובים.
"יש לי הרגשה שככל הנראה עובד פייסבוק ממוצא מוסלמי החליט שרירותית לחסום אותי כי אני ישראלי\יהודי."
המשפט הזה די מסכם את הפרנויה שאתה חי בה ואיזה סוג תגובות אתה רושם בפיסבוק.
בלי קשר, אם אין לך עסק מבוסס בפיסבוק או אתה חייב אותו כדי לעבוד או פפרסם דברים חשובים, אז אפשר לחיות בלי זה. אפשר להרים טלפון ולהגיד מזל טוב. אבל לתבוע אותם? על מה? כבר פעם שניה שאתה כותב על איך לתבוע אותם השבוע...אולי מארק צוקרברג ראה את התגובה שלך ולקח אותה אישית ולכן אתה חסום.
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
·Rekcuf כתב: רשמתי האם הבובה מגיעה גם עם חומר נפץ.
מן הסתם[...]לא פוגעת באף אחד באופן אישי.
רכשתי [רשמתי] דברים הרבה יותר פרובוקטיביים מאותה תגובה.
יש לי הרגשה שככל הנראה עובד פייסבוק ממוצא מוסלמי החליט שרירותית לחסום אותי כי אני ישראלי\יהודי
[.....]
אני חסום ללא סיבה הגיונית
...
אז יש המון ילדות מוסלמיות שאחרי הרבה זמן קיבלו הכרה מאחת מחברות הבובות המפורסמות בעולם ויכולות לשחק עם מישהי בדמותן, וכל מה שיש לך לומר להן זה שצריך לשים שם חומר נפץ ? זה קצת עצוב, ולדעתי אתה חסום מסיבה מאוד הגיונית.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
מדהים! 980 לייקים והחוצפנים האלה מעיזים לחסום אותך? בושה.
אלעד
-
Rekcuf
-
- טרול

·elangab כתב:·......
אז יש המון ילדות מוסלמיות שאחרי הרבה זמן קיבלו הכרה מאחת מחברות הבובות המפורסמות בעולם ויכולות לשחק עם מישהי בדמותן, וכל מה שיש לך לומר להן זה שצריך לשים שם חומר נפץ ? זה קצת עצוב, ולדעתי אתה חסום מסיבה מאוד הגיונית....
התגובה שלך גרמה לי לחשוב שאולי נחסמתי בגלל חוסר הבנה של הבדיחה. ממש לא התכווני לרמוז שיש למלכד את הבובה (בצחוק) כדי לפוצץ ילדות מוסלמיות. התגבה הייתה צינית, כאילו אם הבובה "מוסלמית", אז מקווה שהיא לא אוטנתית עד כדי כך שתגיע עם חומר נפץ (שיפגע בכל ילדה בת להורים ליברליים שימהרו לרכוש בובה מוסלמית עבורה..).
אז אולי באמת, הבדיחה הובנה כאילו אני רומז שיש לפגוע במוסלמים... השאלה היא האם משהו בצד פייסבוק קורא כל פוסט שיש עליו דיווחים? או שהמערכת אוטומתית לחלוטין (ז"א יש הרבה דיווחים + מילים חשודות - במקרה זה המילה EXPLOSIVE) = מחיקה וחסימה מיידית. אני יודע על מקרה שרשמה "מתכון לעוגה פיצוץ" וערכו ניסוי של דיווח על תוכן פוגעני, והיא נחסמה.. מה שאומר שייתכן והכל אוטומטי לחלוטין...
בכל מקרה אני אהנה מהמנוחה מפייסבוק לחודש...