מנוי או משחקים על מדיה פיזית?
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שלום לגיימרים המנוסים,
אני "ירוק" לגמרי בעולם הגיימינג ואכנס עכשיו לתחום עם רכישת ה XBOX-X שביצעתי.
גירסאת ה Project Scorpio עדיין סגורה בקרטון בבית...
הוספתי לרכישה בקר נוסף ומשחק FORZA 7.
יש לציין שיענינו אותי רק משחקים ב 4K + HDR....עם עדיפות לסאונד דולבי אטמוס.
יש לי כוונה להשתמש בקונסולה גם כנגן 4K לסרטים (מקווה שמיקרוסופט ישחררו בקרוב עדכון קושחה לבאג הפוגע באיכות התמונה של הנגן בכותרי 4K HDR)
השאלה העקרונית היא מה ההבדל בין רכישת משחקים פיזיים לרכישת מנוי ממיקרוסופט?
ברור לי שרכישת/הורדת משחקים דרך המנוי תופסת הרבה מקום בדיסק הפנימי.
אך מה היתרונות והחסרות מלבד החסרון הנ"ל?
וכמובן איזה מנוי כדאי לרכוש.
תודה מראש לעונים.
אני "ירוק" לגמרי בעולם הגיימינג ואכנס עכשיו לתחום עם רכישת ה XBOX-X שביצעתי.
גירסאת ה Project Scorpio עדיין סגורה בקרטון בבית...
הוספתי לרכישה בקר נוסף ומשחק FORZA 7.
יש לציין שיענינו אותי רק משחקים ב 4K + HDR....עם עדיפות לסאונד דולבי אטמוס.
יש לי כוונה להשתמש בקונסולה גם כנגן 4K לסרטים (מקווה שמיקרוסופט ישחררו בקרוב עדכון קושחה לבאג הפוגע באיכות התמונה של הנגן בכותרי 4K HDR)
השאלה העקרונית היא מה ההבדל בין רכישת משחקים פיזיים לרכישת מנוי ממיקרוסופט?
ברור לי שרכישת/הורדת משחקים דרך המנוי תופסת הרבה מקום בדיסק הפנימי.
אך מה היתרונות והחסרות מלבד החסרון הנ"ל?
וכמובן איזה מנוי כדאי לרכוש.
תודה מראש לעונים.
גם אני בהתלבטות דומה. אני חושב שההבדל הגדול הוא שבמנוי אין לך שליטה על אילו משחקים תקבל וכמובן שבקניה של מדיה פיזית, או הורדה מהחנות של מייקרוספט, אתה כמובן מחליט מה. בנוסף מנוי נותן לפעמים הנחות בקניה של משחקים.
אגב, אם תסיים את המנוי, המשחקים שקיבלת דרכו לא יעבדו יותר, להבנתי.
אגב, אם תסיים את המנוי, המשחקים שקיבלת דרכו לא יעבדו יותר, להבנתי.
צודק.
אני כרגע כנראה אנצל רק את החודש מנוי ב 10 שקלים כדי לרכוש בהנחה (של 10 שקלים) את RAYMAN שאני רוצה לבן שלי.
העדפתי כרגע לקנות כמה משחקים ישנים יותר בזול שאני רוצה (שנים לא שיחקתי משחקים) במקום מנוי לשנה.
ככה הזמנתי כ 7-8 משחקים בקצת יותר ממנוי שנתי אבל דברים שאני מקווה שאכן יעניינו אותי מאשר משחקים אקראיים.
אני כרגע כנראה אנצל רק את החודש מנוי ב 10 שקלים כדי לרכוש בהנחה (של 10 שקלים) את RAYMAN שאני רוצה לבן שלי.
העדפתי כרגע לקנות כמה משחקים ישנים יותר בזול שאני רוצה (שנים לא שיחקתי משחקים) במקום מנוי לשנה.
ככה הזמנתי כ 7-8 משחקים בקצת יותר ממנוי שנתי אבל דברים שאני מקווה שאכן יעניינו אותי מאשר משחקים אקראיים.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
המלצה שלי:
משחקי ספורט ומשחקי מלחמה/אונליין כמו באטלפילד למשל - רק דיגיטלי, כך שזה זמין תמיד ולא צריך לטרוח עם דיסק.
חבר מגיע, רוצים מיד להפעיל פיפא, או באטלפילד או מה שזה לא יהיה, תיק תק בלי סחבת.
כל משחק אחר כמו סינגל פלייר למשל, אפשר על דיסק.
משחקי ספורט ומשחקי מלחמה/אונליין כמו באטלפילד למשל - רק דיגיטלי, כך שזה זמין תמיד ולא צריך לטרוח עם דיסק.
חבר מגיע, רוצים מיד להפעיל פיפא, או באטלפילד או מה שזה לא יהיה, תיק תק בלי סחבת.
כל משחק אחר כמו סינגל פלייר למשל, אפשר על דיסק.
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אין ממש קשר בין הדברים, ההתלבטות היא בין רכישת משחקים פיזיים לדיגיטליים, המנויים הדיגיטליים האפשריים זה משהו אחר. זו החלטה שלך - בסופו של דבר אתה יכול למכור משחקים פיזיים אם סיימת איתם, אבל השאלה היא כמה יהיה לך עצבים להיכנס לקבוצות מכירה בפייסבוק ולעשות את זה. למשחקים דיגיטליים יש את כל היתרונות האחרים: הם כמעט תמיד זולים משמעותית (במיוחד במבצעים), לא תצטרך להחליף דיסקים במעבר בין משחקים, ותוכל לקנות משחקים חדשים ולשחק בהם ברגע שהם יוצאים או באותו היום שקנית. אישית לא קניתי משחק פיזי בעשור האחרון כי אין לי למה.. אבל מבין את אלה שכן.