טלוויזיה Sony KDL50W809 מצליח לקלוט רק ערוצים יוונים/טורקים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
טוסטר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

שלום רב

אני מתגורר בבניין חדש. יש על הגג אנטנה לקליטת שידורי עידן פלוס
הטלוויזיה מחוברת לאנטנה של הבניין. אבל הטלווזיה מוצאת רק כ8 ערוצים אף אחד מהם לא ישראלי

צריך לשנות הגדרה כלשהי?

תודה

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395

שליחה

כנראה צריך לשנות הגדרות לאיזור שמתאים לישראל

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098

שליחה

זה 809C אני מניח. יש לי את אותה הטלויזיה. מכשיר מעולה. שים לב, אתה בוחר לסרוק ANALOG במקום DIGITAL. אין סיכוי שבשידורי DBT תקלוט ערוץ מחול לפני שתקלוט מישראל. אצל שכננינו הלא מפותחים עדיין משדרים אנלוגית, כאן השידורים הללו הופסקו וזה מסביר את הבעיה שלך. תעבור לסריקת טיונר דיגיטאלי והכל יסתדר...

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

@Rekcuf

סתם שתדע שהשכנים הלא מפותחים מקפריסין עברו ל DVBT לפני כמעט עשור :)

danwol
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

שליחה

לי שי טלוויזיה סוני קצת ישנה kdl32r423a עם בעיה שהתדרים נסרקים כראוי אך רק אפיק אחד נשמר למועדפים (זאת אומרת שבסריקה אוטומטית תדרים 29 ו 32 ננעלים אבל רק אפיק 32 נשמר לזכרון, אפשר לסרוק ידנית את אפיק 29 ואז לשמור רק אותו).
מקריאה באינטרנט ראיתי שיש לא מעט תלונות עם מסכים קצת יותר ישנים של סוני עם בעיה דומה, במקרה שלי שידרוג תוכנה לא עזר,

לא בטוח שאצלך המקרה דומה, אבל אולי כדאי שתנסה לסרוק ידנית את אפיק 29 ו 32, בהצלחה.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4316

שליחה

Rekcuf כתב:זה 809C אני מניח. יש לי את אותה הטלויזיה. מכשיר מעולה. שים לב, אתה בוחר לסרוק ANALOG במקום DIGITAL. אין סיכוי שבשידורי DBT תקלוט ערוץ מחול לפני שתקלוט מישראל. אצל שכננינו הלא מפותחים עדיין משדרים אנלוגית, כאן השידורים הללו הופסקו וזה מסביר את הבעיה שלך. תעבור לסריקת טיונר דיגיטאלי והכל יסתדר...
...
·

אפילו בעזה שנים רבות שהשידור כבר הוא DVB-T2 והערוצים הם ב HD, מבלי כבר לדבר על מעצמות טכנולוגיות כמו ירדן ומצריים שגם שם השידור הקרקעי הוא סיפרתי ובכושר הפרדה גבוהה. כמובן שגם שהשידורים האלה נקלטים בהרבה אזורים בישראל. ויותר מזה, בתנאי מזג האוויר מסוימים, שידורים דיגיטליים מקפריסין הרחוקה גוברים על השידורים הישראליים שמשודרים מהגבעה הסמוכה ובישראל כמובן השכילו לבחור בדיוק את התדר שכבר תפוס על ידי שידורי DVB-T של מדינות שכנות.

טוסטר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

דבר ראשון תודה לעונים ואני אעשה קצת סדר.

הסריקה הייתה דיגיטלית בלבד וקלטתי ערוצים דיגיטלים בלבד.
בנוסף יש לי טלוויזיה נוספת של טושיבה שעשיתי בה גם סריקה וקיבלתי גם את אותם הערוצים.

האם יש הגדרה כלשהי שאני צריך לחפש?

yosbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160

שליחה

@sys_admin
·
בעזה חזרו אחורה כרגע יש רק 2 ערוצים בDVB-T ושידור SD באיכות מזעזעת.
אבל הם לא דוגמא טובה.

yosbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160

שליחה

טוסטר כתב:דבר ראשון תודה לעונים ואני אעשה קצת סדר.

הסריקה הייתה דיגיטלית בלבד וקלטתי ערוצים דיגיטלים בלבד.
בנוסף יש לי טלוויזיה נוספת של טושיבה שעשיתי בה גם סריקה וקיבלתי גם את אותם הערוצים.

האם יש הגדרה כלשהי שאני צריך לחפש?
...
·מאיפה אתה?
איזה ערוצים דיגיטלים קלטת?
לאן האנטנה מכוונת?
והאם החוט שבקיר באמת מגיע לאנטנה או להוט או יס?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”