מה יספק תוצאות טובות יותר, מקרן או טלוויזיה.
לגביי הHD והפלייסטישן זאת תהיה חויה נעימה.
לגביי הDIVX חוויה מפוקפקת , לדעתי בכלל צריך לחוקק חוק שמגביל צפיית DIVX ל17".
או בכלל להוציא אותו מחוץ לחוק.
לגביי הטלויזיה אני מצטרף לדעה של נועם.
ובקיצור מקרן לא אמור להוות תחליף לטלויזיה.
לגביי הDIVX חוויה מפוקפקת , לדעתי בכלל צריך לחוקק חוק שמגביל צפיית DIVX ל17".
או בכלל להוציא אותו מחוץ לחוק.
לגביי הטלויזיה אני מצטרף לדעה של נועם.
ובקיצור מקרן לא אמור להוות תחליף לטלויזיה.
האיכות שתקבל ממקרן קדמי מאוד מושפעת מסביבת ההקרנה. המקרן הטוב ביותר לא יפיק תמונה מאוד מרשימה על מסך רגיל בחדר עם קירות לבנים, לפחות לא בהשוואה לחדר הקרנה ייעודי עם קירות כהים או לחלופין מסך מחומר שמפחית החזרות אור סביבתיות (לא זול). כמו כן יש צורך בהתקנה לא פשוטה ולא זולה, ולא כל מקרן מתאים לכל חדר. בגלל סיבות פרקטיות מקרן הוא בעיקר חיה לצפיה בסרטים, ולצורך העניין עדיף מקרן HD עם מקור HD. אם כל מה שנאמר עד כה מתאים לך אז מקרן טוב ייתן תמונה הרבה יותר מרשימה מפלזמה, לעניות דעתי. בתקציב שלך יש מקרנים טובים, במיוחד אם האופציה של יבוא אישי לא מרתיעה אותך.
תודה על כל התשובות.israeli2k כתב:האיכות שתקבל ממקרן קדמי מאוד מושפעת מסביבת ההקרנה. המקרן הטוב ביותר לא יפיק תמונה מאוד מרשימה על מסך רגיל בחדר עם קירות לבנים, לפחות לא בהשוואה לחדר הקרנה ייעודי עם קירות כהים או לחלופין מסך מחומר שמפחית החזרות אור סביבתיות (לא זול). כמו כן יש צורך בהתקנה לא פשוטה ולא זולה, ולא כל מקרן מתאים לכל חדר. בגלל סיבות פרקטיות מקרן הוא בעיקר חיה לצפיה בסרטים, ולצורך העניין עדיף מקרן HD עם מקור HD. אם כל מה שנאמר עד כה מתאים לך אז מקרן טוב ייתן תמונה הרבה יותר מרשימה מפלזמה, לעניות דעתי. בתקציב שלך יש מקרנים טובים, במיוחד אם האופציה של יבוא אישי לא מרתיעה אותך....
אין לי בעיה לצבוע את הקירות. צבע שחור הוא המועדף?
יש ברשותי מסך Da lite אני מתאר לעצמי שהוא מהפשוטים יותר בגודל של כ 100 אינצ' צריך משהו יותר טוב?
יבוא אישי לא מרתיע אותי וזוהי בהחלט אופציה טובה.
מהו סדר גודל של מחיר מסך טוב מחומר שמפחית החזרות אור בגודל המתאים לצפיה ממרחק של כ 4 מטר?
הכי טוב יהיה לצבוע את הקירות והתקרה בשחור ולהישאר עם המסך שלך אם הוא במצב טוב, או לקנות מסך סטנדרטי אם לא.
לגבי יבוא מחו"ל, שווה לך להעיף מבט כאן http://www.pricejapan.com כדי לקבל סדר גודל של מחירים לפני מיסוי. בכל מקרה ממליץ לך לדפדף בפורום - הנושא של יבוא אישי של מקרנים הוא לא לגמרי טריואלי (בעיקר נושא האחריות) ונדון פה בעבר באריכות.
לגבי יבוא מחו"ל, שווה לך להעיף מבט כאן http://www.pricejapan.com כדי לקבל סדר גודל של מחירים לפני מיסוי. בכל מקרה ממליץ לך לדפדף בפורום - הנושא של יבוא אישי של מקרנים הוא לא לגמרי טריואלי (בעיקר נושא האחריות) ונדון פה בעבר באריכות.