המלצה למממיר לווין חדש?
-
mbuhboot
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
מבקש המלצה בשביל ידידה: יש לה צלחת לווין (מכוונת עמוס) והממיר הישן שלה VISIONNET 3100 כבר לא עובד עם ערוצי ה-HD החדשים (הבנתי שהוא ממיר SD)
יש המלצה לממיר לווין תומך HD טוב וזול להזמנה מחו"ל?
אפשרות נוספת: ממיר לווין HD טוב שמריץ אנדרואיד ויכול גם להריץ KODI או NETFLIX? (כרגע היא מחפשת זול, אבל אשמח להמלית על האפשרות הפתוחה יותר)
ושאלה אחרונה: האם יש בעיה להזמין מחו"ל (אישור משרד התקשורת, מכון התקנים וכו'..)?
משה
יש המלצה לממיר לווין תומך HD טוב וזול להזמנה מחו"ל?
אפשרות נוספת: ממיר לווין HD טוב שמריץ אנדרואיד ויכול גם להריץ KODI או NETFLIX? (כרגע היא מחפשת זול, אבל אשמח להמלית על האפשרות הפתוחה יותר)
ושאלה אחרונה: האם יש בעיה להזמין מחו"ל (אישור משרד התקשורת, מכון התקנים וכו'..)?
משה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
אין בעיה להזמין מחול.
יש את הkii pro שעובד מצויין וניתן בקלות להתקין עליו קודי.
ניתן לרכוש בארץ ממירים כולל שיתוף שזאת גם אופציה.
יש ממירים בשם sunray שהם סוג של חיקוי של דרימבוקס שגם עובדים מצויין
יש את הkii pro שעובד מצויין וניתן בקלות להתקין עליו קודי.
ניתן לרכוש בארץ ממירים כולל שיתוף שזאת גם אופציה.
יש ממירים בשם sunray שהם סוג של חיקוי של דרימבוקס שגם עובדים מצויין
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
אין שידורים חופשיים ב-HD בלווין, וגם לא יהיו.
עם הממיר הישן שלה היא יכולה לקלוט את הערוצים החדשים (רשת, קשת ועשר) ע"י סריקה מחדש בתדר החדש בו הם משודרים. אין טעם לקנות ממיר לוויני חדש.
https://www.hometheater.co.il/vt286004.html
גם בעידן פלוס אין כרגע שידורים ב-HD של ערוצים אלו. רק ערוץ 11 משדר שם ב-HD.
בכל אופן, מומלץ לעזוב את הלווין ולעבור לקליטה דרך עידן פלוס.
עם הממיר הישן שלה היא יכולה לקלוט את הערוצים החדשים (רשת, קשת ועשר) ע"י סריקה מחדש בתדר החדש בו הם משודרים. אין טעם לקנות ממיר לוויני חדש.
https://www.hometheater.co.il/vt286004.html
גם בעידן פלוס אין כרגע שידורים ב-HD של ערוצים אלו. רק ערוץ 11 משדר שם ב-HD.
בכל אופן, מומלץ לעזוב את הלווין ולעבור לקליטה דרך עידן פלוס.
-
mbuhboot
-
- חבר שרק התחיל

מידע מאוד חשוב, תודה!
@nirzon
·
מעניין. בעצם, אתה אומר שהממיר הנוכחי אמור לעבוד. הצעתי לה שתבצע FACTORY RESET וחיפוש חדש של ערוצים והיא לא הצליחה למצוא שום ערוץ. היא גם ניסתה לקנפג את התדרים כפי שהיא מצאה בגוגל ועדיין לא מצאה שום דרך להגדיר את ה-VISIONNET 3100 לקלוט את הערוצים.
אתה מכיר את הממיר הזה ויודע אם ניתן לעבוד איתו עם המערך החדש של השידורים?
משה
·
מעניין. בעצם, אתה אומר שהממיר הנוכחי אמור לעבוד. הצעתי לה שתבצע FACTORY RESET וחיפוש חדש של ערוצים והיא לא הצליחה למצוא שום ערוץ. היא גם ניסתה לקנפג את התדרים כפי שהיא מצאה בגוגל ועדיין לא מצאה שום דרך להגדיר את ה-VISIONNET 3100 לקלוט את הערוצים.
אתה מכיר את הממיר הזה ויודע אם ניתן לעבוד איתו עם המערך החדש של השידורים?
משה
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
Re: מידע מאוד חשוב, תודה!
@mbuhboot
·
אני לא מכיר את הממיר הזה.
בקישור שנתתי יש את הפרמטרים הנחוצים לסריקת הערוצים החדשים. אם היא לא מצליחה, אולי נדרש כיוון עדין יותר של הצלחת. במידה והיא קולטת דרך עין צדדית, יכול להיות שאיכות הקליטה שלה לא אופטימלית. יש דיווחיים שהתדר הזה לא נקלט היטב בצלחות עם עין צידית.
חוץ מזה, כפי שאמרתי, אני ממליץ לעבור לעידן פלוס ולעזוב את הלווין.
·
אני לא מכיר את הממיר הזה.
בקישור שנתתי יש את הפרמטרים הנחוצים לסריקת הערוצים החדשים. אם היא לא מצליחה, אולי נדרש כיוון עדין יותר של הצלחת. במידה והיא קולטת דרך עין צדדית, יכול להיות שאיכות הקליטה שלה לא אופטימלית. יש דיווחיים שהתדר הזה לא נקלט היטב בצלחות עם עין צידית.
חוץ מזה, כפי שאמרתי, אני ממליץ לעבור לעידן פלוס ולעזוב את הלווין.
נערך לאחרונה על ידי nirzon ב 16/11/2017 17:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
mbuhboot
-
- חבר שרק התחיל

Re: מידע מאוד חשוב, תודה!
@nirzon
·תודה רבה. אין לי מושג מה יש לה על הגג ואני משוכנע שגם לה אין מושג. יש לה טכנאי שהציע לה תמורת 100 ש"ח לסדר את הקופסא כך שתתאים. מקווה שהוא יודע מה הוא מוכר..
·תודה רבה. אין לי מושג מה יש לה על הגג ואני משוכנע שגם לה אין מושג. יש לה טכנאי שהציע לה תמורת 100 ש"ח לסדר את הקופסא כך שתתאים. מקווה שהוא יודע מה הוא מוכר..
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
יש לה אנטנה של עידן פלוס על הגג?
אם יש לה טלוויזיה מהשנים האחרונות, ייתכן שיש בה ממיר פנימי מותאם לעידן פלוס, כך שכל מה שצריך לעשות זה לחבר את הממיר לאנטנה המרכזית בארון התקשורת הקומתי (בהנחה שמדובר בבניין).
אם יש לה טלוויזיה מהשנים האחרונות, ייתכן שיש בה ממיר פנימי מותאם לעידן פלוס, כך שכל מה שצריך לעשות זה לחבר את הממיר לאנטנה המרכזית בארון התקשורת הקומתי (בהנחה שמדובר בבניין).
-
mbuhboot
-
- חבר שרק התחיל