היי.
לאחרונה,לקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, שינתי\שידרגתי את כל המערכת שלי בסלון.
בכל אופן , תוך כדיי שידרוגים, עברה בפיי השאלה\תהייה.
כיום יש לי :
קדמיים פאראדיים מיני מוניטור , רביעייה.
אחוריים רביעייה פאראדיים אטום.
2 סנטרים פאראדיים 350.
סאב פאראדיים PW - הסאאב אצלי ממוקם בקידמת הסלון, מכוון על 40HZ רבע ווליום.
מה קורה לסאונד אם אני מוסיף סאאב נוסף מאחורי הספה,מכוון אותו על נמוך,במינימום תדר, רק להרגיש אותו ככה מאחור בסרטים וכו...
לא בשביל להוסיף באסים ,כי ממש לא חסר, אלה רק להוסיף מימד נוסף.
האם זה יוסיף או ייגרע באיכות הבאסים\סאונד\אפקטים וכו , אם ישנו סאב נוסף הממוקם ממול לסאב הראשי?
תודה.
סאב לאחוריים או מאחורי הספה....בנוסף - שאלה.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
תשמע זה יכול לתרום לפיזור יותר טוב של הנמוכים אבל יכול גם טיפה להאפיל על הגבוהים.
אני הייתי מחברת אותו מאחורה ומתאמת אותו עם הסאב הקידמי ואם יש אפשרות אז היחשבות גם בדיליי.
עוד רעיון שעולה לי אבל אין לי מושג איך ליישם אותו, זה חיבור הסאב במקביל לאחוריים
ועוד רעיון לחבר אותו כמו מעיין סנטר אחורי שיתן "בעיטות" לספה שיש צלילים אחוריים
אם יש לך כבר סאב נוסף, תעלה תמונה של החיבורים שלו ושל הרסיבר ונראה מה אפשר לעשות איתו.
ואם אתה מתכנן לקנות סאב אחורי אז אני לא יודעת כמה זה באמת נחוץ
אני הייתי מחברת אותו מאחורה ומתאמת אותו עם הסאב הקידמי ואם יש אפשרות אז היחשבות גם בדיליי.
עוד רעיון שעולה לי אבל אין לי מושג איך ליישם אותו, זה חיבור הסאב במקביל לאחוריים
ועוד רעיון לחבר אותו כמו מעיין סנטר אחורי שיתן "בעיטות" לספה שיש צלילים אחוריים
אם יש לך כבר סאב נוסף, תעלה תמונה של החיבורים שלו ושל הרסיבר ונראה מה אפשר לעשות איתו.
ואם אתה מתכנן לקנות סאב אחורי אז אני לא יודעת כמה זה באמת נחוץ
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- tzachi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
אן שום צורך בסב נוסף .
אורך גל של 40 הרץ הוא פי 3-4 מאורך של חדר ממוצע .
גל כזה פוגע 3 פעמים בקירות לפניי שכולו נוצר - צליל הבס אינו כיווני ואין משמעות למיקום הסב במקרה הזה .
2 סבים יכולים ליצור בעיות אקוסטיות מיותרות .
אורך גל של 40 הרץ הוא פי 3-4 מאורך של חדר ממוצע .
גל כזה פוגע 3 פעמים בקירות לפניי שכולו נוצר - צליל הבס אינו כיווני ואין משמעות למיקום הסב במקרה הזה .
2 סבים יכולים ליצור בעיות אקוסטיות מיותרות .