StingTV ככל הנראה מתכננים להשיק ממיר נוסף התומך ב1080p בלבד ובמחיר מוזל
-
xph11
-
- חבר פעיל

- תגובות: 86
StingTV ככל הנראה מתכננים להשיק ממיר נוסף כמו הסטרימר הרגיל שלהם, אבל הממיר החדש יתמוך רק עד איכות HD 1080p, במקום 4K כמו בממיר הרגיל.
כמו כן, הממיר החדש יעלה גם פחות מהממיר הרגיל, ככל הנראה הבדל של לפחות 100 שקל פחות מהממיר הרגיל.
תמונה של הקופסא של הממיר החדש:
[img2=2160x1650]https://i.imgur.com/HJwSKDj.jpg[/img2]
כמו כן, הממיר החדש יעלה גם פחות מהממיר הרגיל, ככל הנראה הבדל של לפחות 100 שקל פחות מהממיר הרגיל.
תמונה של הקופסא של הממיר החדש:
[img2=2160x1650]https://i.imgur.com/HJwSKDj.jpg[/img2]
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
רק 1080P?
זה אומר שחברת יס לא רוצה להשקיע בעוד תכני 4K?
כי חברת הוט לא מתכוונת בקרוב להשיק את הממיר פייבר 4K?
אני מאמין שבשנת 2018 יהיו הרבה יותר תכני 4K בעולם המפותח
ואני מקווה שבנושא הזה שלא רק בתאגיד כאן אלא גם ביס והוט תהיה התקדמות משמעותית בנושא
פדיחה אם תאגיד כאן כמו שפורסם קודם שהוא ישדר את המונדיאל הבא באיכות 4K
כולל בהכנה לטלוויזיה
ושלא רק בעידן פלוס אלא בכל חברת ערוצי טלוויזיה רב ערוצית בישראל שלאף חברה לא תהיה יכולה ואו העדפה לשדר את השידור של כאן ב 4K
שאלתי קודם במחלקת פניות ציבור של יס אם הם מתכוונים לשדר את שידור 4K של המונידיאל מערוץ כאן 11
כולל קישור לדף הפייסבוק של תאגיד כאן 11 שהם יהיו בטוחים שזאת לא רק שמועה.
ענו לי שאני שבכלל לא בטוח שהם ישדרו ב 4K את המשחקים האלה בכאן 11, הם טוענים שלפי סקר לקוחות שהם עשו שרוב הלקוחות שלהם לא מתענינים באיכות 4K, ומסתפקים באיכות 1080P
ושזאת לא צריכה להיות סיבה להתנתק כי הם מעריכים שבערוץ היו טיוב של כאן 11 אפשר יהיה לראות את המשחקים האלה באיכות 4K למי שיש מהירות גלישה של לא פחות מ 40 מגה שלהערכתם לרוב האנשים במדינה שיש להם אינטרנט יש מהירות כזאת אם לא של 100 מגה, אני הופתעתי מהתשובה שלהם.
אני מאמין שאם זאת הייתה חברה בארצות הברית אז התשובה שלהם הייתה כן או רוב הסיכוים כן במקום לנסות להפנות אותי אל האינטרנט בערוץ היו טיוב של החברה המשדרת את המשחקים האלה בשידור הזה.
כרגע אני לא מאמין שגם בעידן פלוס שב2018 שכאן 11 ישדר גם ב 4K
חבל שישראל מבחינת טכנלוגית יותר טובה רק בנושא ביטחון ולא רק בנושא בידור.
זה אומר שחברת יס לא רוצה להשקיע בעוד תכני 4K?
כי חברת הוט לא מתכוונת בקרוב להשיק את הממיר פייבר 4K?
אני מאמין שבשנת 2018 יהיו הרבה יותר תכני 4K בעולם המפותח
ואני מקווה שבנושא הזה שלא רק בתאגיד כאן אלא גם ביס והוט תהיה התקדמות משמעותית בנושא
פדיחה אם תאגיד כאן כמו שפורסם קודם שהוא ישדר את המונדיאל הבא באיכות 4K
כולל בהכנה לטלוויזיה
ושלא רק בעידן פלוס אלא בכל חברת ערוצי טלוויזיה רב ערוצית בישראל שלאף חברה לא תהיה יכולה ואו העדפה לשדר את השידור של כאן ב 4K
שאלתי קודם במחלקת פניות ציבור של יס אם הם מתכוונים לשדר את שידור 4K של המונידיאל מערוץ כאן 11
כולל קישור לדף הפייסבוק של תאגיד כאן 11 שהם יהיו בטוחים שזאת לא רק שמועה.
ענו לי שאני שבכלל לא בטוח שהם ישדרו ב 4K את המשחקים האלה בכאן 11, הם טוענים שלפי סקר לקוחות שהם עשו שרוב הלקוחות שלהם לא מתענינים באיכות 4K, ומסתפקים באיכות 1080P
ושזאת לא צריכה להיות סיבה להתנתק כי הם מעריכים שבערוץ היו טיוב של כאן 11 אפשר יהיה לראות את המשחקים האלה באיכות 4K למי שיש מהירות גלישה של לא פחות מ 40 מגה שלהערכתם לרוב האנשים במדינה שיש להם אינטרנט יש מהירות כזאת אם לא של 100 מגה, אני הופתעתי מהתשובה שלהם.
אני מאמין שאם זאת הייתה חברה בארצות הברית אז התשובה שלהם הייתה כן או רוב הסיכוים כן במקום לנסות להפנות אותי אל האינטרנט בערוץ היו טיוב של החברה המשדרת את המשחקים האלה בשידור הזה.
כרגע אני לא מאמין שגם בעידן פלוס שב2018 שכאן 11 ישדר גם ב 4K
חבל שישראל מבחינת טכנלוגית יותר טובה רק בנושא ביטחון ולא רק בנושא בידור.
- pp55
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
מאיפה המידע ?
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
רמקולים, תשתדל לא לכתוב תגובות מעל 10 מילים כי לאף אחד לא יהיה כוח לקרוא.
ולא מבין מה אתה כותב על זה מגילה - זה "עוד" ממיר, לא תחליף לקודם - רוצה 4K תיקח את זה שתומך ב 4K , לא רוצה - תיקח את ה 1080 המוזל.
ולא מבין מה אתה כותב על זה מגילה - זה "עוד" ממיר, לא תחליף לקודם - רוצה 4K תיקח את זה שתומך ב 4K , לא רוצה - תיקח את ה 1080 המוזל.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
@tomer953
·
חח כן, האמת שלא הבנתי את ההתלהמות שלו
·
חח כן, האמת שלא הבנתי את ההתלהמות שלו
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

לפעמים זה מצריך לפרט אז יוצא שיש הרבה מילים במה שאני רושםtomer953 כתב:רמקולים, תשתדל לא לכתוב תגובות מעל 10 מילים כי לאף אחד לא יהיה כוח לקרוא.
ולא מבין מה אתה כותב על זה מגילה - זה "עוד" ממיר, לא תחליף לקודם - רוצה 4K תיקח את זה שתומך ב 4K , לא רוצה - תיקח את ה 1080 המוזל....
ולא מדויק
זה לא רק עוד ממיר זה העובדה שנותנים אפשרות של בלי 4K
מראה כי יש גם לא מעט ואולי גם הרבה אנשים שלא מתעניינים בשידור 4K אז יס משתמשת במצב הזה כדי שיהיה לה עוד לקוחות שמעדיפים גם לשלם פחות כסף לממיר שהוא בלי אפשרות של שידור של 4K ושכתוצאה מזה הוא גם יותר זול במחיר.
אז אני מאמין שלפי מה שענו לי במחלקת פניות ציבור של יס
שאם תוצאת הסגר ללקוחות שלהם הייתה שהרוב בעד שידור של 4K
שסטינג טיוי שעובדת עם יס לא הייתה ממהרת להראות שיש ללקוחות שלה גם גם ממיר בלי שידור שלו 4K.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
אולי הרוב בעד אבל כנראה שהם מצביעים ברגליים.
בכל מקרה, ל-Sting לא היה שום פיתרון 4K מבחינת תוכן. כרגע הממיר נטול Netflix וגם התוכן 4K של יס לא הועבר לשירות.
בכל מקרה, ל-Sting לא היה שום פיתרון 4K מבחינת תוכן. כרגע הממיר נטול Netflix וגם התוכן 4K של יס לא הועבר לשירות.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
נטפליקס יעלו ממש בקרוב לפי מה שאני מבין מהם בפייסבוק ובצאט.
גם אפליקציה לאפל-טיוי, למסכים חכמים, והאפשרות לקאצאפ בטלויזיה זה משהו שאמור להיכנס בקרוב מאוד.
גם אפליקציה לאפל-טיוי, למסכים חכמים, והאפשרות לקאצאפ בטלויזיה זה משהו שאמור להיכנס בקרוב מאוד.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
מה המשמעות של ממיר יותר זול?
אני מניח שזה רלוונטי רק לממיר השני והשלישי, כי את הראשון הם נותנים במודל של חיוב-זיכוי. לא?
אני מניח שזה רלוונטי רק לממיר השני והשלישי, כי את הראשון הם נותנים במודל של חיוב-זיכוי. לא?
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
מוזר שהם הולכים אחורה במקום קדימה. נטפליקס כבר ב-4K ובסאונד מתקדם. ובסטינג יש רק סטריאו ורוצים למכור ממיר שתומך רק HD.
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

·oferlaor כתב:אולי הרוב בעד אבל כנראה שהם מצביעים ברגליים.
בכל מקרה, ל-Sting לא היה שום פיתרון 4K מבחינת תוכן. כרגע הממיר נטול Netflix וגם התוכן 4K של יס לא הועבר לשירות....
ואם כבר מדברים על 4K בישראל
אני קיבלתי לא מזמן גם מהרשות השניה הודעה מאכזבת
שאני לא אבנה על זה שב 2018 שעידן פלוס ישדר גם ב 4K את משחקי המונדיאל של כאן
הסיבה
עניין כספי שבקושי הם מסתדרים עם איכות HD רגילה במי שילשם על שידור כזה
והם ממליצים בענין המשחקים ב 4K לנסות את מזלי דרך שידורים באינטרנט
ושבינתים הם גם לא מאמינים שצריך לחייב ששידורי המשחקים של כאן יהיו ב 4K בחברות אחרת כמו הוט יס
אני מקווה שהבינתים שלהם זה זמני
כי לפי דעתי ועוד אנשים שנת 2018 מתאימה לשידורי 4K ולא רק דרך האינטרנט
ובקשר לזה שסטינג רשמו שיתנו את נטפליקס זה כולל תכני 4K?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
מניח שהם מכוונים לאותם חברים עם טלויזיה שניה שלישית וכד' בחדרי שינה / ילדים.
תקנו אותי אם אני טועה אבל רוב המסכים המשניים האלו עדיין לא הוחלפו ל 4K.
בקונטקסט הזה הצעד שלהם די הגיוני.
תקנו אותי אם אני טועה אבל רוב המסכים המשניים האלו עדיין לא הוחלפו ל 4K.
בקונטקסט הזה הצעד שלהם די הגיוני.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
כאן לא ישדרו ב-4K השנה.
לדעתי יהיה להם את הזכויות כך שרוב הסיכויים שאם זה ישודר בארץ זה יהיה בשת"פ עם יס בלבד.
לדעתי יהיה להם את הזכויות כך שרוב הסיכויים שאם זה ישודר בארץ זה יהיה בשת"פ עם יס בלבד.
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

·oferlaor כתב:כאן לא ישדרו ב-4K השנה.
לדעתי יהיה להם את הזכויות כך שרוב הסיכויים שאם זה ישודר בארץ זה יהיה בשת"פ עם יס בלבד....
אז מה הסיבה שרשמו פה שכאן רוצים לשדר את המונדיאל ב4K גם דרך הטלוויזיה?
בכאן אמורים לשדר בטלוויזיה 46 מתוך 64 המשחקים (בדיגיטל יועברו כל המשחקים וכולם אמורים להיות זמינים באיכות 4K), ועל פי הערכות, כעת נערכים שם כדי להעביר לפחות חלק מהמשחקים הללו באיכות הזאת גם לבתי הצופים, עניין שתלוי כמובן גם באופן שבו מקבלים הצופים את השידורים.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001210039
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
אולי כאן ישדרו ב-youtube live את המשחקים ב-4K. כמו שהם שידרו את משחקי גביע הקונפדרציות ב-youtube live ב-HD.