האם גם לכם לפעמים נכבה ה TIVX 5000 בזמן עבודה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
לי זה קרה כאשר המחשב היה עמוס.
בנוסף, אולי הקובץ לא תקין, ניסית קבצי iso אחרים?
בנוסף, אולי הקובץ לא תקין, ניסית קבצי iso אחרים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בד"כ זה אומר שהוא CRASHED בגלל קובץ לא תקין או בעיה אחרת (קפיצה קדימה אחורה או משהו טיפה יותר מדי מתוחכם שניסית לעשות וכו').
לא עשיתי שום דבר מיוחד , ויותר מזה , הפעלתי את הקובץ שוב ונגנתי חזרה מאותו קטע (אפילו חצי דקה קודם). המכשיר נכבה לי פעמיים במהלך הקובץ...oferlaor כתב:בד"כ זה אומר שהוא CRASHED בגלל קובץ לא תקין או בעיה אחרת (קפיצה קדימה אחורה או משהו טיפה יותר מדי מתוחכם שניסית לעשות וכו')....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

alophind,
זה כבר תקלה בקובץ.
אם מישהו ממש רוצה, ניתן לשחזר בקלות את התקלה של כיבוי המכשיר - תעשו defrag לכונן הקשיח בצד של השרת ותנסו לגשת אליו עם ה TViX.
זה כבר תקלה בקובץ.
אם מישהו ממש רוצה, ניתן לשחזר בקלות את התקלה של כיבוי המכשיר - תעשו defrag לכונן הקשיח בצד של השרת ותנסו לגשת אליו עם ה TViX.
אני לא בטוח שזה תקלה בקובץ כי אני חוזר לקובץ לאותה נקודת זמן (דקה לפני אפילו) והוא ממשיך לנגן כרגיל...ziv_r כתב:alophind,
זה כבר תקלה בקובץ.
אם מישהו ממש רוצה, ניתן לשחזר בקלות את התקלה של כיבוי המכשיר - תעשו defrag לכונן הקשיח בצד של השרת ותנסו לגשת אליו עם ה TViX....
אולי צריך מחשב DEDICATED רק לסטרימינג (ובאותה הזמדנות להתקין עליו MCE בשביל ה XBOX 360) ומחשב אחר יעשה את ההורדות ו PAR N RAR....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רוב הבעיות שנתקלתי איתם עם הסטרימר כגון תקיעה\כיבוי\קפיצה לקובץ הבא נגרמו בגלל עומס בצד של השרת.
כמובן שהמצב האידיאלי זה מחשב יעודי לסטרימינג כמו שהצעת, אך בעולם מציאותי זה לא תמיד מתאפשר.
אם חזרת לאותה נקודה וזה התנגן בצורה תקינה - אז סביר להניח שהיה עומס רגעי בצד של השרת.
לפעמים הסטרימר סלחני לגבי בעיות מסויימות בקובץ ולפעמים על אותה בדיוק הוא מחליט להוציא תקלה, זה פשוט הדרך של הנגן להתמודד עם תכנים לא תקינים.
כמובן שהמצב האידיאלי זה מחשב יעודי לסטרימינג כמו שהצעת, אך בעולם מציאותי זה לא תמיד מתאפשר.
אם חזרת לאותה נקודה וזה התנגן בצורה תקינה - אז סביר להניח שהיה עומס רגעי בצד של השרת.
לפעמים הסטרימר סלחני לגבי בעיות מסויימות בקובץ ולפעמים על אותה בדיוק הוא מחליט להוציא תקלה, זה פשוט הדרך של הנגן להתמודד עם תכנים לא תקינים.
אני מאמין שהבעיה היא בשרת...ziv_r כתב:רוב הבעיות שנתקלתי איתם עם הסטרימר כגון תקיעה\כיבוי\קפיצה לקובץ הבא נגרמו בגלל עומס בצד של השרת.
לפעמים הסטרימר סלחני לגבי בעיות מסויימות בקובץ ולפעמים על אותה בדיוק הוא מחליט להוציא תקלה, זה פשוט הדרך של הנגן להתמודד עם תכנים לא תקינים....
מספיק שתעביר ISO שהורדת (4GB נגיד) מכונן לכונן... אז כל הפעולה הזו תטחן את ה IO והסטרימר יקרטע... אני באמת שוקל להעמיד את ה P4 הישן שלי בתור מחשב Media Server שבלילה אעביר אליו את כל התכנים שירדו , וביום אשתמש בו לצפיה..
אני מאמין שגם פנטיום 3 ישן יכול לעשות את זה בלי בעיה.. כולה להיות Storage...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag