אז לאחר כמעט 12 שנים של עושק שלא נפסק מצד יס, שכלל תשלום חודשי מאוד גבוהה ותמורה מאוד נמוכה, הגיעה הזמן להרפתקאה חדשה בשם פרטנר טיוי.
אנחנו משלמים לפרטנר 98שקל לחודש,(מי שמסתפק בממיר אחד אז יעלה לו 70שקל), בתמורה ל 2 ממירים שבתוכם יש נטפליקס לחצי שנה מתנה(לאחר מכן זה עוד 20ש"ח תוספת לחודש), כל ערוצי הספורט גם מתנה לחצי שנה- 5, 5+, 5 לייב HD, 5 sport hd וכ'ו..
ובנוסף יש את כל ערוצי הטלוויזיה ההכרחיים והשימושיים לשימושים יומיומיים, (לא כמו בהוט ויס שמשלמים הרבה על 100 ערוצים כאשר משתמשים רק ב 8 מהם).
לאחר מספר ימי שימוש זה הרושם -
דבר ראשון לאלה שחוששים שהממשק יתקע להם וכ'ו כי זה מבוסס על תשתית אינטרנט, אז לא.
לא קרה לי אפילו פעם אחת שזה נעצר או נתקע או אפילו האט אפילו לשנייה בכל הימים האלה. (ויש לי תשתית 40מגה)
בנוסף לזה יש לכם את נטפליקס שזו ספריית תוכן פשוט מדהימה ועצומה, שכולה כבר מתורגמת לעברית, וגם אם אתם לא בקטע של נטפליקס, יש לפרטנר VOD משלהם עם עולם תוכן עצום בפניי עצמו . ככה שתאמינו לי לא יחסר לכם לעולם מה לראות.
בנוסף לזה יש לכם את האופצייה של ה catch up שמה שזה עושה בעצם זה מקליט את כל הערוצים שבועיים אחורה, שזה דבר פשוט מדהים לפי דעתי. אין יותר לחץ לצפות בדברים לייב, או לפחד לשכוח להקליט תוכניות, יש לכם אשכרה שבועיים שלמים שאתם יכולים לחזור ולראות אותם.
כמו שציינתי בהתחלה יש את כל הערוצים שצריכים, ערוצי הספורט, ערוצי הטלוויזיה 10-11-12-13 20 , נשיונאל ג'יאוגראפיק ועוד, בקיצור הבנתם את הכיוון.
הדבר הרע היחיד בכל התהליך, הוא שבאזור המרכז אתם תחכו להתקנה בסביבות החודש.
מי שגר בשאר האיזורים זה תוך שבוע בדרך כלל.
- מאוד ממליץ לעבור אליהם חברה, פשוט פנטסטי השירות והצעד הצרכני הכי חכם שעשינו.
-(אני אציין שאני לקוח פרטי ולא מפרסם או קשור לפרטנר או כל צד שהוא בכל אופן.)
בהצלחה