sting tv שינתה את כמות החיבורים לאפלקצייה
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
עד אתמול בערב בסטינג אפשרו חיבור של 3 ממירי סטינג ועוד 4 סטרימרים אחרים (גם טלויזיות חכמות טלפונים ניידים, וטאבלטים)
בעקבות כך החלטתי לרכוש דרך סטינג סטרימר רביעי שהגיע אתמול. בזמן שאני מחבר מופיע לי שהגעתי למכסה הנדרשת (כאמור היו מחוברים רק 3 סטרימרים של מי בוקס) ואת הרביעי שקיבלתי מהם ניסיתי לחבר. ניהלתי שיחה עם נציגת השירות באמצעות הצ'אט שהסבירה לי כי היא לא מבינה מה הבעיה ושהיא מבררת. ואף הפנתה אותי לאתר שם רשום בדיוק מה שהסברתי לה. כשהיא חזרה עם תשובה היא אמרה פתאום שמי בוקס נחשב בדיוק כמו הסטינג בוקס. ואחרי כמה שעות זה גם עודכן באתר האינטרנט שלהם.
יש למישהו במקרה צילום מסך של התשובה הקודמת לפני העדכון? אם הייתי יודע שזה יהיה כך לא הייתי רוכש את הסטרימר הנוסף כי אין לי בו שימוש.
בעקבות כך החלטתי לרכוש דרך סטינג סטרימר רביעי שהגיע אתמול. בזמן שאני מחבר מופיע לי שהגעתי למכסה הנדרשת (כאמור היו מחוברים רק 3 סטרימרים של מי בוקס) ואת הרביעי שקיבלתי מהם ניסיתי לחבר. ניהלתי שיחה עם נציגת השירות באמצעות הצ'אט שהסבירה לי כי היא לא מבינה מה הבעיה ושהיא מבררת. ואף הפנתה אותי לאתר שם רשום בדיוק מה שהסברתי לה. כשהיא חזרה עם תשובה היא אמרה פתאום שמי בוקס נחשב בדיוק כמו הסטינג בוקס. ואחרי כמה שעות זה גם עודכן באתר האינטרנט שלהם.
יש למישהו במקרה צילום מסך של התשובה הקודמת לפני העדכון? אם הייתי יודע שזה יהיה כך לא הייתי רוכש את הסטרימר הנוסף כי אין לי בו שימוש.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
@nir-vaknin
נדמה לי שלא הבנת את כוונתם. לא זכור לי מה הופיע באתר אבל השיטה בה הם מבחינים (ומגבילים) מס' חיבורים היא פשוטה בתכלית.
מכשיר שמריץ את גרסת סטינג ל Android TV נחשב "סטינג בוקס" (עד 3 מכשירים)
מכשיר שמריץ את גרסת סטינג ל Android / iOS נחשב "טלפון / טבלט" (עד 4 מכשירים כש 2 יכולים להיות מחוברים במקביל)
לצערי הם עדיין לא הוציאו את גרסת הטלויזיות (LG וכד') אבל אני מניח שטלויזיות SONY (שוב Android TV) נחשבות כ "סטינג בוקס".
חשבון פשוט יראה שלא תוכל להפעיל יותר מחמישה מסכים בו זמנית בכל קומבינציה.
הוגן או לא..? זו כמובן כבר שאלה אחרת
נדמה לי שלא הבנת את כוונתם. לא זכור לי מה הופיע באתר אבל השיטה בה הם מבחינים (ומגבילים) מס' חיבורים היא פשוטה בתכלית.
מכשיר שמריץ את גרסת סטינג ל Android TV נחשב "סטינג בוקס" (עד 3 מכשירים)
מכשיר שמריץ את גרסת סטינג ל Android / iOS נחשב "טלפון / טבלט" (עד 4 מכשירים כש 2 יכולים להיות מחוברים במקביל)
לצערי הם עדיין לא הוציאו את גרסת הטלויזיות (LG וכד') אבל אני מניח שטלויזיות SONY (שוב Android TV) נחשבות כ "סטינג בוקס".
חשבון פשוט יראה שלא תוכל להפעיל יותר מחמישה מסכים בו זמנית בכל קומבינציה.
הוגן או לא..? זו כמובן כבר שאלה אחרת
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@sigamore
·
זה לא מה שהיה רשום (עד אתמול בערב) היה רשום 3 סטינג בוקס "הממירים החתיכים שלנו" ועוד 4 מכשירים נוספים.
שאלתי גם מפורשות את הנציגה אמרתי לה האם המי בוקס שלי נחשבים כמו סטינג היא אמרה שלא ושזה מוזר לה התקלה ורק אחרי כמה דק' היא חזרה עם תשובה אחרת ולפתע גם זה התעדכן באתר.
·
זה לא מה שהיה רשום (עד אתמול בערב) היה רשום 3 סטינג בוקס "הממירים החתיכים שלנו" ועוד 4 מכשירים נוספים.
שאלתי גם מפורשות את הנציגה אמרתי לה האם המי בוקס שלי נחשבים כמו סטינג היא אמרה שלא ושזה מוזר לה התקלה ורק אחרי כמה דק' היא חזרה עם תשובה אחרת ולפתע גם זה התעדכן באתר.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@nir-vaknin
אני ואתה באותו צד ידידי
כל מה שאני אומר הוא שכשהם אמרו/ים "STING-BOX" הכוונה היא למכשיר המריץ את גרסת האנדרואיד TV של אפליקציית STING.
אני מריץ את STING על Amazon Fire Stick... נחש איך הוא מזוהה באתר.. גם Sony Bravia לצורך העניין תחשב כ "STING-BOX".
לגבי אותה גברת בצ'אט --- אתה לא באמת מאמין שיש להן ידע טכני שחורג מעבר למשלוח instagram story .... כן ?
אני ואתה באותו צד ידידי
כל מה שאני אומר הוא שכשהם אמרו/ים "STING-BOX" הכוונה היא למכשיר המריץ את גרסת האנדרואיד TV של אפליקציית STING.
אני מריץ את STING על Amazon Fire Stick... נחש איך הוא מזוהה באתר.. גם Sony Bravia לצורך העניין תחשב כ "STING-BOX".
לגבי אותה גברת בצ'אט --- אתה לא באמת מאמין שיש להן ידע טכני שחורג מעבר למשלוח instagram story .... כן ?
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@sigamore
·
היא עוד אמרה "זה תקלה מאוד מוזרה זה לא אמור להיות ככה" ופתאום אני רואה שעדכנו את זה באתר בצורה ברורה יותר שיש הגבלה ל 3 אנדרואיד TV . ממש חוצפה. אין לי מה לעשות עם הסטרימר שלהם.
·
היא עוד אמרה "זה תקלה מאוד מוזרה זה לא אמור להיות ככה" ופתאום אני רואה שעדכנו את זה באתר בצורה ברורה יותר שיש הגבלה ל 3 אנדרואיד TV . ממש חוצפה. אין לי מה לעשות עם הסטרימר שלהם.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@nir-vaknin
טעות הבנה של בחורה בשירות לקוחות... זה הכל.
אבל לטובת תרגיל מחשבתי..... ---
נניח שיש 3 נגני Mi-Box מחוברים כרגע ,.. לשיטתך כמה נגני STING BOX נוספים תוכל לחבר עוד במקביל ??
אבל לטובת תרגיל מחשבתי..... ---
נניח שיש 3 נגני Mi-Box מחוברים כרגע ,.. לשיטתך כמה נגני STING BOX נוספים תוכל לחבר עוד במקביל ??
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@sigamore
·
מבחינתי אני חשבתי שיהיו לי 3 מי בוקס ועוד 1 (שרכשתי) של סטינג. ואם הייתי קונה עוד 2 אז
3 מי בוקס ו3 סטינגים.
·
מבחינתי אני חשבתי שיהיו לי 3 מי בוקס ועוד 1 (שרכשתי) של סטינג. ואם הייתי קונה עוד 2 אז
3 מי בוקס ו3 סטינגים.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

sigamore כתב:@nir-vaknin
לא מסכים, כי גם היה רשום 4 סטינגים ו - 3 ממירים נוספים. ועל כן גם קניתי 3 מי בוקס והוספתי 1 של סטינג...
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@nir-vaknin
כמו שציינתי --- אין בינינו ויכוח. אני לקוח בדיוק כמוך ! למעשה הייתי יותר משמח אם היו מאפשרים צפייה בעוד מסכים במקביל.
שים לב לעובדה שהסטנדרט המקובל לשירותים מהסוג הזה הוא בין 4 מסכים (נטפליקס פרימיום) ל 5 מסכים (סלקום, פרטנר, סטינג ...)
שים לב גם שאין הרבה תגובות של חברים ש"נפלו" באותו עניין.
אם אתה במסגרת חודש הנסיון, הסטינג בוקס ניתן להחזרה ללא כל עלות. אופציה נוספת היא למכור את אחד מנגני ה Mi Box -- בימים כאלו נראה לי שתעיף אותו ב 5 דקות
כמו שציינתי --- אין בינינו ויכוח. אני לקוח בדיוק כמוך ! למעשה הייתי יותר משמח אם היו מאפשרים צפייה בעוד מסכים במקביל.
שים לב לעובדה שהסטנדרט המקובל לשירותים מהסוג הזה הוא בין 4 מסכים (נטפליקס פרימיום) ל 5 מסכים (סלקום, פרטנר, סטינג ...)
שים לב גם שאין הרבה תגובות של חברים ש"נפלו" באותו עניין.
אם אתה במסגרת חודש הנסיון, הסטינג בוקס ניתן להחזרה ללא כל עלות. אופציה נוספת היא למכור את אחד מנגני ה Mi Box -- בימים כאלו נראה לי שתעיף אותו ב 5 דקות
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
למיטב זכרוני הם גם הסבירו את זה בהשקה ואני זוכר שדיברנו על זה ממש בסמיכות להשקה.
- Selkarat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- שם מלא: Elkarat
גם לי נאמר שניתן להשתמש ב 2 מכשירי סטינג + 2 מכשירי MIBOX
מצורף צילום מסך של השיחה שלי עם שירות הלקוחות שלהם.
מבחינתי אני אצטרך להתנתק מהם.
חבל מאוד.
מצורף צילום מסך של השיחה שלי עם שירות הלקוחות שלהם.
מבחינתי אני אצטרך להתנתק מהם.
חבל מאוד.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- niraviry
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
פניתי לסטינג בעניין כי התכולה ששונתה הייתה יומיים אחרי שהתחברתי.
התשובה המקוממת שקבלתי היא שלפי החוזה הם יכולים לשנות מה שבא להם.
מצד שני הם הגדילו את כמות המכשירים ל 4 אנדרואיד מעבר ל 3 ה AndroidTV.
הספירה כמובן ע״פ מערכת ההפעלה ולא ע״פ איזו אפליקציה מתקינים (בדקתי).
נראה לי טיפשי למדיי כי אם אין פתרון אנדרואיד רגיל זה אומר שצריך להחזיק בבית כמה טאבלטים.
לא מכיר אנשים כאלה.
הפנית את צומת ליבם אבל הם נשארו בשלהם.
בכול זאת יש אור בקצה המנהרה. לאחר שלהבנתי שודרגה הגרסה של AndroidTV לאחרונה, אצלי העניין רץ לא רע על Minix Neo U1 עם השלט שלהם מדגם Neo A2 lite. זה גם עובד עם השלט של סמסונג ושל LG אם מאפשרים CEC.
זה אומר שלט אחד להכול.
אפשר לנתק את Yes סוף סוף.
יש קצת השהיה בתפקוד השלט אבל לא נורא. שווה את ההפרש. נמתין בסבלנות ליציאת הגרסה לטלויזיות הנ״ל.
התשובה המקוממת שקבלתי היא שלפי החוזה הם יכולים לשנות מה שבא להם.
מצד שני הם הגדילו את כמות המכשירים ל 4 אנדרואיד מעבר ל 3 ה AndroidTV.
הספירה כמובן ע״פ מערכת ההפעלה ולא ע״פ איזו אפליקציה מתקינים (בדקתי).
נראה לי טיפשי למדיי כי אם אין פתרון אנדרואיד רגיל זה אומר שצריך להחזיק בבית כמה טאבלטים.
לא מכיר אנשים כאלה.
הפנית את צומת ליבם אבל הם נשארו בשלהם.
בכול זאת יש אור בקצה המנהרה. לאחר שלהבנתי שודרגה הגרסה של AndroidTV לאחרונה, אצלי העניין רץ לא רע על Minix Neo U1 עם השלט שלהם מדגם Neo A2 lite. זה גם עובד עם השלט של סמסונג ושל LG אם מאפשרים CEC.
זה אומר שלט אחד להכול.
אפשר לנתק את Yes סוף סוף.
יש קצת השהיה בתפקוד השלט אבל לא נורא. שווה את ההפרש. נמתין בסבלנות ליציאת הגרסה לטלויזיות הנ״ל.
- Gershon99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1111
טעות.
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
@niraviry
·נחמד לדעת שסטינג עובד סוף סוף עם ה U1.
באיחור אופנתי של שני שילדים אבל עדיין..
·נחמד לדעת שסטינג עובד סוף סוף עם ה U1.
באיחור אופנתי של שני שילדים אבל עדיין..
- kfirsad
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
אני שמעתי לא מזמן מבחור שיש לו 3 סטרימרים ועוד טלוויזיה חכמה עם אנדרואיד TV.
הוא הוריד את סטינג לאנדרואיד TV והתלונן שזה "כבר" לא עובד לא - הטלוויזיה נחשבת לסטינג בוקס באתר.
בסוף הוא הסביר שהתנתק והתחבר דרך הטלוויזיה והיא נחשבת עכשיו כמכשיר נוסף באתר ואז הוא יכול לצפות גם דרכה.
מישהו מעוניין לנסות?
הוא הוריד את סטינג לאנדרואיד TV והתלונן שזה "כבר" לא עובד לא - הטלוויזיה נחשבת לסטינג בוקס באתר.
בסוף הוא הסביר שהתנתק והתחבר דרך הטלוויזיה והיא נחשבת עכשיו כמכשיר נוסף באתר ואז הוא יכול לצפות גם דרכה.
מישהו מעוניין לנסות?
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
ככה זה אצלם, אתה מנתק מכשיר דרך האפליקציה ומתחבר מחדש.