קושי בהורדת תוכן בתשלום מהSTORE של PLAYSATION 3 NETWORK
אני לא מצליח להוריד תוכן בתשלום מהPS3 STORE
תוכן חינמי יורד ללא בעיות
הוא כותב על מס כרטיסי אשראי INVALID אפילו שהם בינלאומים
ניסיתי להכנס בתור משתמש ישראלי וזה לא מוכן להכניס אותי לSTORE בכלל ורושם שמדינה זו לא מורשית לקבל שרות זה
בתור משתמש "בריטי" אני נכנס ומוריד תוכן חינמי אבל כנראה שמערכת הסליקה מצליבה נתונים ורואה שכרטיס האשראי הבינלאומי מקורו בישראל ולכן מופיע INVALID
מישהו הצליח להוריד תוכן בתשלום עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי ? ואיך עושים את זה ?
האם צריך לפתוח חשבון בנק בבריטניה ולפתוח כרטיס אשראי בריטי כדי לזכות ביכולת להוריד משחקים בתשלום מPS3 STORE?
תוכן חינמי יורד ללא בעיות
הוא כותב על מס כרטיסי אשראי INVALID אפילו שהם בינלאומים
ניסיתי להכנס בתור משתמש ישראלי וזה לא מוכן להכניס אותי לSTORE בכלל ורושם שמדינה זו לא מורשית לקבל שרות זה
בתור משתמש "בריטי" אני נכנס ומוריד תוכן חינמי אבל כנראה שמערכת הסליקה מצליבה נתונים ורואה שכרטיס האשראי הבינלאומי מקורו בישראל ולכן מופיע INVALID
מישהו הצליח להוריד תוכן בתשלום עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי ? ואיך עושים את זה ?
האם צריך לפתוח חשבון בנק בבריטניה ולפתוח כרטיס אשראי בריטי כדי לזכות ביכולת להוריד משחקים בתשלום מPS3 STORE?
EMORDEKO למיטב הבנתי אנחנו לא חלק מהאיחוד האירופאי ולכן אנחנו לא פונקציה בעיני PS3 אירופה וספק אם אנחנו כח קניה משמעותי כדי להתעסק איתנו
לכן אם ישפר היבואן הרשמי לא ידאגו במהרה להכניס גם אותנו שווי זכויות בין חבר העמים -נמשיך להתחזות לבריטים ואמריקאים ולמצוא תכסיסים איך להצליח להוריד משחקים
לדעתי היבואן ישפר צריך בדחיפות להגיע להבנות עם PS3 אירופה ולצאת בהכרזה והנחיות ברורות איך ישראלי יכול להכנס לSTORE ולהוריד משחקים בתשלום
בינתים זה הפסד הכנסות של סוני אירופה שאין לנו אפשרות גם בתשלום להוריד משחקים
ואולי זה יאיץ בהם להסדיר את הנושא לשביעות רצונם של כולם
מהתמיכה של ישפר נמסר לי שהנושא בטיפול אלא שלעניות דעתי קצב ההתקדמות איטי מידי
וחבל שלא הסדירו את זה מלכתחילה טרם השקת PS3 בארץ
אני בטוח שהסדרת הנושא תקדם בהרבה את מכירת הPS3 בארץ -ותיצור עדיפות על פני קונסולות מחברות אחרות
חבל שמוצר פרמיום כמו PS3 שיצא עם כל כך הרבה השקעת מחשבה וטכנולוגיה הכי עדכנית יפול על הסכמים של חברות סליקה של כרטיסי אשראי
לכן אם ישפר היבואן הרשמי לא ידאגו במהרה להכניס גם אותנו שווי זכויות בין חבר העמים -נמשיך להתחזות לבריטים ואמריקאים ולמצוא תכסיסים איך להצליח להוריד משחקים
לדעתי היבואן ישפר צריך בדחיפות להגיע להבנות עם PS3 אירופה ולצאת בהכרזה והנחיות ברורות איך ישראלי יכול להכנס לSTORE ולהוריד משחקים בתשלום
בינתים זה הפסד הכנסות של סוני אירופה שאין לנו אפשרות גם בתשלום להוריד משחקים
ואולי זה יאיץ בהם להסדיר את הנושא לשביעות רצונם של כולם
מהתמיכה של ישפר נמסר לי שהנושא בטיפול אלא שלעניות דעתי קצב ההתקדמות איטי מידי
וחבל שלא הסדירו את זה מלכתחילה טרם השקת PS3 בארץ
אני בטוח שהסדרת הנושא תקדם בהרבה את מכירת הPS3 בארץ -ותיצור עדיפות על פני קונסולות מחברות אחרות
חבל שמוצר פרמיום כמו PS3 שיצא עם כל כך הרבה השקעת מחשבה וטכנולוגיה הכי עדכנית יפול על הסכמים של חברות סליקה של כרטיסי אשראי
לא נראה לי שיש קשר לכך שישראלים לא מורשים להכנס לחנות פשוט אתה צריך להכניס כתובת לחיוב כרטיס האשראי ובגלל שאתה נרשם באנגליה הם דורשים כתובת באנגליה. למרות שגם בארה"ב הם מבקשים כתובת מקומית הם לא מאמתים אם היא נכונה ולכן ניתן לרכוש שם.
נכנסים לחנות האמריקאית ע"י פתיחת יוזר חדש ורישום בארה"ב בדיוק כפי שנרשמת באנגליה. במשחקים אין בעיה של PAL או NTSC. בחנות האמריקאית יש גם יותר דמואים וטריילרים. משום מה הדמו של DEF JAM לא עובד ב-PS3 ארופאי אז אל תוריד אותו.
אריאל אין טעם לשאול שאלה בפורום ולשלוח לי אותה גם בה"פ.
נכנסים לחנות האמריקאית ע"י פתיחת יוזר חדש ורישום בארה"ב בדיוק כפי שנרשמת באנגליה. במשחקים אין בעיה של PAL או NTSC. בחנות האמריקאית יש גם יותר דמואים וטריילרים. משום מה הדמו של DEF JAM לא עובד ב-PS3 ארופאי אז אל תוריד אותו.
אריאל אין טעם לשאול שאלה בפורום ולשלוח לי אותה גם בה"פ.
אתה טוען שאם אני מחליף את הכתובת של המשתמש שהגדרתי בבריטניה ורושם כתובת פיקטיבית למשל בלונדון (מאיפה אני אמצא מיקוד ?)אז הוא יסכים לקבל כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ולא יצליב נתונים ויגלה שכרטיס האשראי רשום בישראל וירשם INVALID
דרך אגב אין נכנסת לחנות בארהב עדין לא הבנתי
אם אתה רושם משתמש בארהב האם הDEFAULT של הPS3 האירופאי יכניס אותך אוטומטית לחנות בארצות הברית ?או שיש לך מכשיר שרכשת בארצות הברית
ואין בעיה עם שיטת השידור האמריאית שלא מתאימה לPAL האירופאי?
העברתי את המסר גם בה"פ כי היה דחוף לי לקבל תשובה ואני יודע שבה"פ זה מתזכר בתיבת EMAIL הפרטית באופן אקטיבי שהתקבלה הודעה חדשה כך שתדע שיש המשך לשרשור
אני נוהג לעשות את זה כשדחוף לי לתפוס תשומת לב ולקבל תגובה בהקדם
דרך אגב אין נכנסת לחנות בארהב עדין לא הבנתי
אם אתה רושם משתמש בארהב האם הDEFAULT של הPS3 האירופאי יכניס אותך אוטומטית לחנות בארצות הברית ?או שיש לך מכשיר שרכשת בארצות הברית
ואין בעיה עם שיטת השידור האמריאית שלא מתאימה לPAL האירופאי?
העברתי את המסר גם בה"פ כי היה דחוף לי לקבל תשובה ואני יודע שבה"פ זה מתזכר בתיבת EMAIL הפרטית באופן אקטיבי שהתקבלה הודעה חדשה כך שתדע שיש המשך לשרשור
אני נוהג לעשות את זה כשדחוף לי לתפוס תשומת לב ולקבל תגובה בהקדם
זו לא שיטה לשלוח ה"פ בכל פעם שזה דחוף לך, אני לפחות לא אוהב את זה.
יש לי מכשיר של ישפאר. אני מבין שנרשמת לאתר הארופאי עם כתובת ישראלית? ובכן אני לא ניסיתי את זה, נרשמתי עם כתובת באנגליה. במקרה היתה לי של בן דוד שלי אבל חבר שלי הכניס סתם כתובת (תעשה חיפוש קצר ברשת ותמצא סתם כתובת). עשיתי את זה כי חשבתי שככה זה יתן לי לרכוש את טקן 5 בדיוק כמו שחבר שלי רכש אותו בארה"ב עם כתובת פקטיבית בארה"ב. זה לא עבד כי כנראה הם מאמתים את הכתובת עם חברת האשראי.
פתחתי יוזר חדש ונרשמתי עם כתובת פקטיבית בארה"ב ושם זה כן נתן לי לרכוש (כי הם לא מאמתים את הכתובת).
לגבי ה-PAL כבר עניתי, אין שום בעיה.
יש לי מכשיר של ישפאר. אני מבין שנרשמת לאתר הארופאי עם כתובת ישראלית? ובכן אני לא ניסיתי את זה, נרשמתי עם כתובת באנגליה. במקרה היתה לי של בן דוד שלי אבל חבר שלי הכניס סתם כתובת (תעשה חיפוש קצר ברשת ותמצא סתם כתובת). עשיתי את זה כי חשבתי שככה זה יתן לי לרכוש את טקן 5 בדיוק כמו שחבר שלי רכש אותו בארה"ב עם כתובת פקטיבית בארה"ב. זה לא עבד כי כנראה הם מאמתים את הכתובת עם חברת האשראי.
פתחתי יוזר חדש ונרשמתי עם כתובת פקטיבית בארה"ב ושם זה כן נתן לי לרכוש (כי הם לא מאמתים את הכתובת).
לגבי ה-PAL כבר עניתי, אין שום בעיה.