בסלון מתוכנן רמקולים בתצורת 5.1
אך יש מחשבה לעתיד לעוד זוג רמקולים שקועי תקרה בפינת אוכל (ממש מאחורי הסלון) ואולי אף זוג נוסף במטבח שגם מצא באותו איזור.
בחוץ מרפסת\חצר יש הכנה לעוד 4 רמקולים.
כמה מגברים רסיברים אני צריך וכמה איזורים לכל אחד מהם?
יש לי רסיבר ישן (2005 נדמה לי) של הרמן קרדון שהוא 7.1 (דגם AVR 340 7.1-Channel) שבזמנו היה לא זול אך הוא ללא HDMI כך שלסלון הוא לא יהיה טוב. האם אוכל להשתמש בו עבור חלק מהצרכים?
מה לגבי שליטה עליו , אני אהיה חייב להשתמש בשלט המקורי שלו בנוסף לשליטה על המערכת החדשה?
איזה רסיבר צריך עבור מספר איזורים
-
raoul
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1210
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2833
כרגע יש לך שני איזורים, תתמקד בהם. חבל להשקיע ברסיבר ליותר איזורים אם השימוש לא מידי. אלקטרוניקה מתיישנת מהר מאוד וחבל.
רסיבר כמו DENON X1400 יכול לתת לך מענה לשני איזורים אם הרמקולים בחוץ לא יהיו גדולים מדי.
אפשר גם לנצל את הרסיבר שלך אם תבחר רסיבר שיש לו אזור שלישי ביציאת PRE, והרסיבר הישן ישמש כמגבר כח בלבד.
לדעתי הסיכוי שתשתמש בשלושה איזורים שונים בו זמנית די קלושה, ולכן תוכל לאחד את האיזורים הנוספים למקור בודד, כשחלק יצא ישירות מהרסיבר, וחלק מהרסיבר הישן. ותהייה לך שליטה על עוצמה נפרדת בכל איזור.
לגבי שליטה, רסיברים חדשים נשלטים מאיזורים אחרים ע"י אפליקציה שזה קל ונוח. הישן שלך מן הסתם לא, אבל יתכן שאין צורך לשלט עליו אם הוא משמש כפאוור בלבד.
רסיבר כמו DENON X1400 יכול לתת לך מענה לשני איזורים אם הרמקולים בחוץ לא יהיו גדולים מדי.
אפשר גם לנצל את הרסיבר שלך אם תבחר רסיבר שיש לו אזור שלישי ביציאת PRE, והרסיבר הישן ישמש כמגבר כח בלבד.
לדעתי הסיכוי שתשתמש בשלושה איזורים שונים בו זמנית די קלושה, ולכן תוכל לאחד את האיזורים הנוספים למקור בודד, כשחלק יצא ישירות מהרסיבר, וחלק מהרסיבר הישן. ותהייה לך שליטה על עוצמה נפרדת בכל איזור.
לגבי שליטה, רסיברים חדשים נשלטים מאיזורים אחרים ע"י אפליקציה שזה קל ונוח. הישן שלך מן הסתם לא, אבל יתכן שאין צורך לשלט עליו אם הוא משמש כפאוור בלבד.
..