האם בממיר אולטרה של יס יראו טוב יותר מאשר בממיר קוואטרו גם במסך 1080p?
-
dvdblue
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
האם שווה לי להתעקש להחליף לממיר החדש? או שחוץ מהשלט המשודרג לא יהיה לי שום יתרון? יש לי טלויזיה לא 4k אלא 1080p.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
מנסיון שלי - כן אבל לא הבדל משמעותי (בכל זאת זה שדרוג מ 1080i ל 1080p)
- haj9
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 547
כן
-
dvdblue
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
התקשרתי ל yes אתמול לברר לגבי שדרוג ל ultra.
הם רוצים עוד 25 שקל בחודש!!
הם רוצים עוד 25 שקל בחודש!!
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- שם מלא: daniel cohen
@oferlaor
·רציתי לשאול אותך, אם ידוע לך כמובן, האם NVIDIA SHILD החדש יכול לעשות אפסקייל ממשי לשידורי סרטים ותוכניות של יס סטינג ?
איך המעבד תמונה שלו ביחס למעבד תמונה של סוני X 1 EXTREME ?
תודה על תשובתך.
·רציתי לשאול אותך, אם ידוע לך כמובן, האם NVIDIA SHILD החדש יכול לעשות אפסקייל ממשי לשידורי סרטים ותוכניות של יס סטינג ?
תודה על תשובתך.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- user20
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
·ריימונד1930 כתב:@oferlaor
תודה על תשובתך....
לא בכיוון אפילו.
אין מה להשוות את המעבד במסך הסוני לבדיחה של הnvidia shild.
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

@user20
·קודם כל תודה על תגובתך. לפי דעתך למרות כל מה שכותבים על מעבד התמונה של NVIDIA, זה לא מתקרב ליכולות של מעבד התמונה של סוני. ראיתי הדגמה של טלוויזיה סוני החדשות עם המעבד החדש, ובאמת ניתן לראות איך המעבד עושה אפסקייל וגם מנקה רעש דיגיטלי בצורה מדהימה !! חבל שלפי דבריך NVIDIA לא מתקרבת ליכולות של המעבד של סוני.
אני רציתי לדעת על הנושא הזה, מאחר שמתארגנת קבוצת רכישה לטלוויזיות סוני באתר. אבל הדגם X 900 E, הוא דגם משנת 2014 עם מעבד תמונה חלש X PRO . לא כמו הסוני החדשים.
·קודם כל תודה על תגובתך. לפי דעתך למרות כל מה שכותבים על מעבד התמונה של NVIDIA, זה לא מתקרב ליכולות של מעבד התמונה של סוני. ראיתי הדגמה של טלוויזיה סוני החדשות עם המעבד החדש, ובאמת ניתן לראות איך המעבד עושה אפסקייל וגם מנקה רעש דיגיטלי בצורה מדהימה !! חבל שלפי דבריך NVIDIA לא מתקרבת ליכולות של המעבד של סוני.
אני רציתי לדעת על הנושא הזה, מאחר שמתארגנת קבוצת רכישה לטלוויזיות סוני באתר. אבל הדגם X 900 E, הוא דגם משנת 2014 עם מעבד תמונה חלש X PRO . לא כמו הסוני החדשים.
- user20
-
- חבר שרק התחיל

·ריימונד1930 כתב:@user20
אני רציתי לדעת על הנושא הזה, מאחר שמתארגנת קבוצת רכישה לטלוויזיות סוני באתר. אבל הדגם X 900 E, הוא דגם משנת 2014 עם מעבד תמונה חלש X PRO . לא כמו הסוני החדשים....
אני יכול להרגיע אותך שגם המעבד ה״חלש״ שבסוני 900 נחשב לאחד המתקדמים והטובים בעולם ושוב.. להשוות אותו לעיבוד של הסטרימר המדובר תהיה בדיחה. כמו כן לא יודע מאיפה הוצאת שה900 הוא דגם 2014...? מדובר על דגם 2017 לכל דבר ועניין.
יתרה מכך, אם אתה רוצה את הדגם מעבד הבכיר של סוני האופציות שלך די מוגבלות, 55 רק 930 עם לד היקפי, 65 רק zd9 או a1 שיקרים בטירוף, 75 לד רק 940.
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

@user20
שוב תודה על תשובתך. לשאלתך בקשר לשנת הדגם, את המידע לקחתי מאתר בחו"ל בשם : FLATPANELS HD. הקידומת של האותיות לפי האתר : Sony’s 2017 TVs will start shipping in March. The A1 OLED will be added to the line-up this summer. We will update the overview as we receive and confirm more specific details. You can tell 2017 TVs apart from previous years’ models by the letter “E" in the model name; for example X93E (in the US) and XE93 (in Europe). XE = 2017, XD = 2016, XC = 2015, XB = 2014, XA = 2013. לכן אם תבדוק את האותיות בדגם סוני 75 אינץ, שנמכר בישראל תראה XBR 900E יבואן מקביל, וחברי הקבוצה שנרשמו לקניית טלוויזיה סוני, רוצים ללכת על הדגם הזה פחות או יותר.
·
שוב תודה על תשובתך. לשאלתך בקשר לשנת הדגם, את המידע לקחתי מאתר בחו"ל בשם : FLATPANELS HD. הקידומת של האותיות לפי האתר : Sony’s 2017 TVs will start shipping in March. The A1 OLED will be added to the line-up this summer. We will update the overview as we receive and confirm more specific details. You can tell 2017 TVs apart from previous years’ models by the letter “E" in the model name; for example X93E (in the US) and XE93 (in Europe). XE = 2017, XD = 2016, XC = 2015, XB = 2014, XA = 2013. לכן אם תבדוק את האותיות בדגם סוני 75 אינץ, שנמכר בישראל תראה XBR 900E יבואן מקביל, וחברי הקבוצה שנרשמו לקניית טלוויזיה סוני, רוצים ללכת על הדגם הזה פחות או יותר.
·
- user20
-
- חבר שרק התחיל

·ריימונד1930 כתב:@user20
·...
אתה עושה סלט ירקות חבר...
הx900e נקרא גם בקיצור x90e הכל בסדר זה דגם 2017..
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
אתם מסיטים את נושא השירשור.
לגופו של עניין - איכות השידור של סטינג TV על השילד מצוינת
לגופו של עניין - איכות השידור של סטינג TV על השילד מצוינת
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

@oris74
·ראשית תודה שאתה כותב ומגיב לשאלתי. אני לא אמרתי שהצפיה היא לא טובה, אני רק שאלתי לגבי היכולת של מעבד תמונה של NVIDIA לעשות אפסקייל וניקוי רעש דיגיטלי. אם ידוע לך דבר בנושא אשמח לקבל את תגובתך.
·ראשית תודה שאתה כותב ומגיב לשאלתי. אני לא אמרתי שהצפיה היא לא טובה, אני רק שאלתי לגבי היכולת של מעבד תמונה של NVIDIA לעשות אפסקייל וניקוי רעש דיגיטלי. אם ידוע לך דבר בנושא אשמח לקבל את תגובתך.
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

@oferlaor
·בוקר טוב. בשנת 2012 עשית סקירה על מוצר לשיפור איכות התמונה בשם : DARBEE. בכל אופן לפי מה שהבנתי לפי חיפוש באינטרנט, הם עדיין מיצרים מוצרים גם עכשיו לשיפור שידורי טלוויזיה 4K. הייתי רוצה לדעת את דעתך המקצועית, לגבי מוצר זה DARBEE VISION, האם הוא משפר את השידורים של 1080P, עושה אפסקייל ומנקה רעשים דיגיטלים ואחרים בוידאו. לי כרגע יש סמסונג JS8000 SHUD, לא ממש עושה אפסקייל, לא מנקה רעשים דיגיטלים. ממתין לתושובתך המקצועית בנושא.
·בוקר טוב. בשנת 2012 עשית סקירה על מוצר לשיפור איכות התמונה בשם : DARBEE. בכל אופן לפי מה שהבנתי לפי חיפוש באינטרנט, הם עדיין מיצרים מוצרים גם עכשיו לשיפור שידורי טלוויזיה 4K. הייתי רוצה לדעת את דעתך המקצועית, לגבי מוצר זה DARBEE VISION, האם הוא משפר את השידורים של 1080P, עושה אפסקייל ומנקה רעשים דיגיטלים ואחרים בוידאו. לי כרגע יש סמסונג JS8000 SHUD, לא ממש עושה אפסקייל, לא מנקה רעשים דיגיטלים. ממתין לתושובתך המקצועית בנושא.
- user3
-
- טרול

- תגובות: 16
·ריימונד1930 כתב:@oferlaor
·בוקר טוב. בשנת 2012 עשית סקירה על מוצר לשיפור איכות התמונה בשם : DARBEE. בכל אופן לפי מה שהבנתי לפי חיפוש באינטרנט, הם עדיין מיצרים מוצרים גם עכשיו לשיפור שידורי טלוויזיה 4K. הייתי רוצה לדעת את דעתך המקצועית, לגבי מוצר זה DARBEE VISION, האם הוא משפר את השידורים של 1080P, עושה אפסקייל ומנקה רעשים דיגיטלים ואחרים בוידאו. לי כרגע יש סמסונג JS8000 SHUD, לא ממש עושה אפסקייל, לא מנקה רעשים דיגיטלים. ממתין לתושובתך המקצועית בנושא....
תגיד ריימונד,
נראה לי שיש לך איזה פטיש לרעשים דיגיטליים.. אני צודק?
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

@user3
·כן אני מבין שזה אולי מפריע לך. אז קח כדור הרגעה ולך לישון.
·כן אני מבין שזה אולי מפריע לך. אז קח כדור הרגעה ולך לישון.
- user3
-
- טרול

- תגובות: 16
·ריימונד1930 כתב:@user3
·כן אני מבין שזה אולי מפריע לך. אז קח כדור הרגעה ולך לישון....
קח כדור ציאניד זה יותר חזק.. גם תישן הרבה יותר.