בסך הכל אני לקוח מרוצה, אין לי דרישות. מוחדות אפילו Vod אין לי. יש לי מחיר ממש טוב לחבילת טריפל.
במסגרת מבצע דרך העבודה עברתי לחבילה עוד יותר טובה, אינטרנט משודרג ל 200 מגה ממיר מקליט במקום אחד הממירים בבית ובנוסף הנחה משמעותית נוספת לשלוש שנים.
תאמתי התקנה לממיר המקליט שאמור להחליף ממיר hd רגיל שמחובר לפלזמה ישנה בקומפוננט (פלזמה ישנה טרום עידן ה hd ).
לדיסני ג׳וניור זה מספיק..
הגיע טכנאי (אחרי שבועיים ) ההתרשמות שלי היא שהעירו אותו מהשינה למרות שזה היה אמצע היום. הסברתי לו שלטלביזיה אין hdmi והחיבור הוא קומפוננט וכך מחובר ממיר ה hd שיש לי היום. התעקש שהממיר החדש לא יעבוד למרות שלהוט מג׳יק המקליט שהוא הביא יש יציאות קומפוננט. התעקשתי לחבר כי מה ההבדל ? ובאמת התמונה לא היתה ממורכזת. לא הסכים לנסות ולסדר. אמר שהוא 10 שנים בתחום, וזה לא יעבוד. רציתי להגיד לו שנתקין את הממיר בחדר קולנוע שם יש hd לא היה עם מי לדבר.
הבן אדם לקח את הממיר הסתובב והלך. הזוי. אחרי שעה מול המוקד הטכני הציעו לי מכשיר מקליט כתוספת לממיר שיש לי (מסתבר שיש כזה דבר למרות שעד שלא אראה את זה לא אאמין ), תאמו טכנאי שוב לעוד שבועיים. עכשיו אני מקבל מייל עם פירוט עסקה : התקנת ממיר 200 שקלים.
כאילו גם שלחתם טכנאי מנומנם שלא היה מוכן להשקיע 5 דקות בלנסות ולסדר את הממיר שהביא, גם אין לכם פתרון בקופסה אחת לטלביזיה שאין לה כניסת hdmi ואני צריך לסבול שתי קופסאות בסלון וגם אתם רוצים 200 שקלים ?
על זה נאמר פחחחחחחח, לכו חפשו מי ישלם לכם את זה.
טמבלים.
הוט מוציאים אותי מדעתי !!!
-
Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
@Lior_M
למה למען השם להמשיך עם הליצנים האלו ?
יש עוד טריפלים בשוק, אתה יודע …
למה למען השם להמשיך עם הליצנים האלו ?
יש עוד טריפלים בשוק, אתה יודע …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- miz5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
מה הבעיה לסדר את הגדרות יחס התמונה במסך עצמו ובממיר? זה לוקח בדיוק שניה וחצי ולא צריך להיות טכנאי בשביל זה. לא הבנתי, ברגע שהופיעה תמונה על המסך והיחס לא היה נכון הוא פשוט לקח את הדברים וברח? כנראה קבלן חיצוני שלא מבין מהחיים שלו.
יש להוט שירות שהם שולחים לך את הממיר על חשבונם עם שליח של פדקס ואתה מתקין לבד. בקש מהם את זה ותודיע להם שאתה מוותר על שירותי הטכנאים ה"מקצוענים" שלהם.
יש להוט שירות שהם שולחים לך את הממיר על חשבונם עם שליח של פדקס ואתה מתקין לבד. בקש מהם את זה ותודיע להם שאתה מוותר על שירותי הטכנאים ה"מקצוענים" שלהם.
- OhadSela
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
תלונה עצבנית בפייס שלהם והם יחזרו אלייך בשניות
וילקקו לך את הביצים אם צריך
וילקקו לך את הביצים אם צריך