איזה שלט למחשב אתם ממליצים לי לקנות?
-
ofirbl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
בשלט אני משתמש רק למחשב אז אין חובה שהוא יפעיל מוצרים אחרים, חשוב לי שיהיה משהו איכותי, ועם קליטה חזקה. כמוכן חובה שהשלט יתמוך ב-VISTA.
תודה
אופיר
תודה
אופיר
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
השלט של מיקרוסופט יענה על הדרישות שלך בקלות ובמחיר יחסית נמוך.
אורן.
אורן.
-
ofirbl
-
- חבר פעיל מאוד

- alon1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
במידה ואין לך צורך ב IR BLASTER ה imon הוא שלט מעולה.
- amirn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1067
האם ה-IMON נוח לשליטה על המחשב (XP רגיל *לא* מדיה סנטר) במקום עכבר אלחוטי? או רק בנוסף לעכבר לצורך הפעלת תוכנות אודיו/ווידאו ?
[לא כל כך הצלחתי לגרום ל HARMONY לתפקד כעכבר]
[לא כל כך הצלחתי לגרום ל HARMONY לתפקד כעכבר]
- GalBrill
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 265
ה iMone יכול, לא הדבר הכי מושלם אבל יכול להחליף עכבר. הבעיה היחידה איתו היא כאשר צריך לאשר פעולה (ההגנה של ויסטה שוב חוגגת) הוא לא מתפקד משום מה... זה אומר שאם אתה רוצה לעשות פעולות של התקנה איתו - לא תוכל, אבל שליטה פשוטה אין בעיה, יש לו לחץ START, עכבר ימין, עכבר שמאל, אפשר לגרור איתו דברים.
אם אתה צריך משהו כעבר, אני מאמין שהוא יעזור לך המקורי של MS לא יאפשר לך את אותם דברים)
אם אתה צריך משהו כעבר, אני מאמין שהוא יעזור לך המקורי של MS לא יאפשר לך את אותם דברים)
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
שלט מקורי של מייקרוסופט של יכול לתפקד שעכבר?????GalBrill כתב:ה iMone יכול, לא הדבר הכי מושלם אבל יכול להחליף עכבר. הבעיה היחידה איתו היא כאשר צריך לאשר פעולה (ההגנה של ויסטה שוב חוגגת) הוא לא מתפקד משום מה... זה אומר שאם אתה רוצה לעשות פעולות של התקנה איתו - לא תוכל, אבל שליטה פשוטה אין בעיה, יש לו לחץ START, עכבר ימין, עכבר שמאל, אפשר לגרור איתו דברים.
אם אתה צריך משהו כעבר, אני מאמין שהוא יעזור לך המקורי של MS לא יאפשר לך את אותם דברים)...
אם אפשר לקבל דגמים/חברות של שלטים שיכולים לתפקד כעכבר וגם בעלי שליטה על מימרים של הוט/יס
תןדה
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
לשלט שמשמש כעבר תוכל לראות את השלט של GYRATION שעשיתי עליו סקירה לא מזמן(תבצע חיפוש)
לא ניתן לשלוט באמצועות על הממיר
לא ניתן לשלוט באמצועות על הממיר
-
ofirbl
-
- חבר פעיל מאוד