הצגת סרטים בHD דרך מחשב נייד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648
שם מלא: מוטי
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני ממש חדש פה, ולכן אני אנסה להיות ספציפי.
המחשב הנייד שברשותי הינו של HP DV5105EU
הורדתי סרטון קצר בHD, חיברתי את המחשב לLCD בסלון שלי (טושיבה), ורציתי להציגו בשביל לראות את איכות הTV, האיכות קובץ היא מדהימה 1080 P (לא ממש הבנתי מה ההבדל בין זה לבין ה720P), בכל אופן המחשב הנייד לא הצליח להריץ את הסרט, וגמגם בהצגתו, מה גם שמשום מה הוא לא הצליח לפרוס את הסרט על כל המסך (האם צירך להורות למחשב/נגן (השתמשתי בנגן BSPLAYER) שאני מציג בHD, כי תאורטית אני לא עושה כלום, ז"א"א אני מחבר את המחשב הנייד לTV דרך כבל DVI אני חושב, ולוחץ על FCN F4, למי שמכיר, זה פשוט לוקח את מה שמציג במסך מחשב ומעביר את זה לTV וזהו. אני לא מבצע איזשהו שינוי. ) אני מעוניין לצרוב את הסרט ולהציגו דרך הDVD על כל המסך. אולי אתם יודעים איך עושים זאת? הנה מכאן הסרטון -
http://www.apple.com/trailers/touchstone/apocalypto/hd
בנוסף היכן ניתן להוריד סרטים/סדרות בHD ולא דרך אימול? ז"א"א בארץ לא משדרים באיכות כזאת, ויש לי LCD + מערכת קולנוע ביתית איכותית, ואני מחפש לראות סרטים ברמת איכות סאונד ותמונה של HD. באימיול זה יכול לקחת שנים להוריד סרט בפורמט כזה (ואז אני נתקע בלי תרגום), מכירים אתר שבו ניתן להוריד (בהורדה ישירה?) סרטים באיכות כזו (ואולי אתר שגם נותן תירגום בעברית לסרטים הללו?).
תודה מראש.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”