חוויה מוסיקלית מענגת ולא אודיופילית - יש חיה כזו !!
בעקבות המלצתו של מרטין קניתי את הדיסק המענג הזה : http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=14077
במהלך חופשת הפסח היינו בטיול ג'יפים ארבעה ימים בנגב כולל לינת שטח באוהלים.
מה אומר ומה אדבר - לשמוע את הדיסק הזה תוך כדי נסיעה במרחבי ונופי הנגב חוויה מעולם אחר..פשוט מצמרר מעונג. לא המערכת בג'יפ בהחלט אינה אודיופילית אבל השילוב של הנוף והדיסק פשוט מהמם.
אני מניח שרבים מכם חוו חוויה מוסיקלית מענגת ולא בהכרח אודיופילית - נא שתפו אותנו..
שלמה
במהלך חופשת הפסח היינו בטיול ג'יפים ארבעה ימים בנגב כולל לינת שטח באוהלים.
מה אומר ומה אדבר - לשמוע את הדיסק הזה תוך כדי נסיעה במרחבי ונופי הנגב חוויה מעולם אחר..פשוט מצמרר מעונג. לא המערכת בג'יפ בהחלט אינה אודיופילית אבל השילוב של הנוף והדיסק פשוט מהמם.
אני מניח שרבים מכם חוו חוויה מוסיקלית מענגת ולא בהכרח אודיופילית - נא שתפו אותנו..
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ramkol כתב:כשאני יוצא לטיול בנגב אז אני שם וטו על נגינת כל מוסיקה מכל סוג...החברה היתרגלו לשקט..
![]()
....
היו היו ימים שהיינו יוצאים עם רנו 4 חף מכל אביזרי נוחות ומשקלים מיותרים (לא להאמין איזו עבירות הייתה לו
היום החברה ספונים במכונות יפניות...(אני לא מכנה אותן ג'יפים בכוונה) מבודדות ומשוכחות עם מערכות שמע מדוגמות ודיסקים של מוסיקת עולם,,,הללוייה
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')מאחר ותחום התחביב הנוסף שלי הוא רכבי שטח וטיולי שטח אתייחס לקטע הזה.
עם כל הכבוד, ויש כבוד, לג'יפאים המסוקסים, אישית אני לא חייב לרסק לעצמי את עמוד השידרה ולאכול טונה של אבק כדי להתחבר לחוויית הנסיעה בשטח.
כן, הייתה לי סופה, יש לה את הקסם שלה אבל לא ספל התה שלי (באנגלית נשמע יותר טוב)
גם אני איני אוהב את היפניות ובשטח אני נוסע בדסקברי ישן - ונהנה משני העולמות הן חויית השטח ללא ריסוק אברים.
לגבי השקט - את השקט אני מקבל בעת החנייה ולא בזמן הנסיעה.
שלמה
עם כל הכבוד, ויש כבוד, לג'יפאים המסוקסים, אישית אני לא חייב לרסק לעצמי את עמוד השידרה ולאכול טונה של אבק כדי להתחבר לחוויית הנסיעה בשטח.
כן, הייתה לי סופה, יש לה את הקסם שלה אבל לא ספל התה שלי (באנגלית נשמע יותר טוב)
גם אני איני אוהב את היפניות ובשטח אני נוסע בדסקברי ישן - ונהנה משני העולמות הן חויית השטח ללא ריסוק אברים.
לגבי השקט - את השקט אני מקבל בעת החנייה ולא בזמן הנסיעה.
שלמה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני לא נהגתי על יותר מדיי ג'יפים.
אבל נהדתי על לאנד קרוזר בFRAISER ISLAND באוסטרליה והוא היה תענוג, ועדיין עם הרגשה מלאה של שטח.
בצבא נסעתי בסופות לא רגילות של צה"ל (לבנות למי שמבין) , היה נחמד מאוד גם בשטח , לא נשבר לי הגב והיה אפילו מזגן .
אבל נהדתי על לאנד קרוזר בFRAISER ISLAND באוסטרליה והוא היה תענוג, ועדיין עם הרגשה מלאה של שטח.
בצבא נסעתי בסופות לא רגילות של צה"ל (לבנות למי שמבין) , היה נחמד מאוד גם בשטח , לא נשבר לי הגב והיה אפילו מזגן .
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני מצטרף ל KOOKE.
אגב, בעקבות השרשור הזה קניתי את BAHAR (הראשון) - תודה לשלמה ולמרטין.
הוא מתחבר יופי לשעות שבהן כן מקשיבים למוזיקה בגיפ.
אין שום דבר מענג בנסיעה המנהלתית של שעתיים שלוש עד השטח (בהנחה של מרכז הנגב), ובדרך חזרה כולם חורפים לי.
וגם בשטח ישנם קטעים שהדבר הכי מתאים זה מוסיקה.
אני אישית נוסע לטייל עם הגיפ כדי להיות בשטח (זה מרגיע אותי), לא בכדי לנהוג בגיפ.
אני לא צריך גיפ מסוקס, אבל מאד נהנה שלא צריך לדאוג כל הזמן, ולכן לא מוטרד אם זה יפני, אנגלי או אחר.
אגב, בעקבות השרשור הזה קניתי את BAHAR (הראשון) - תודה לשלמה ולמרטין.
הוא מתחבר יופי לשעות שבהן כן מקשיבים למוזיקה בגיפ.
אין שום דבר מענג בנסיעה המנהלתית של שעתיים שלוש עד השטח (בהנחה של מרכז הנגב), ובדרך חזרה כולם חורפים לי.
וגם בשטח ישנם קטעים שהדבר הכי מתאים זה מוסיקה.
אני אישית נוסע לטייל עם הגיפ כדי להיות בשטח (זה מרגיע אותי), לא בכדי לנהוג בגיפ.
אני לא צריך גיפ מסוקס, אבל מאד נהנה שלא צריך לדאוג כל הזמן, ולכן לא מוטרד אם זה יפני, אנגלי או אחר.
להשכלה כללית, "ג'יפ" זה שם גנרי כמו "פריז'ידר" למקררים. בתכלס יש אכן רק "ג'יפ" אחד והוא מתוצרת קרייזלר. בעצם יש גם סופה שזו למעשה גירסה של רנגלר המורכבת בארץ על פי רשיון של חברת קרייזלר ומכספי הסיוע הבטחוני של ארה"ב.
אורי
לסופה או ל- CJ או לרנגלר דור קודם יש קפיצי עלים כך מה שלא יהיה נסיעה על קפיצי עלים זו נסיעה מרסקת עצמות ביחס לנסיעה ברכב בו יש קפיצי סליל. דרך אגב גם בצה"ל באותן יחידות שושו הבינו את זה ועושים שימוש גם ברכבים אחרים שלא כאן המקום לפרט מהם.
שלמה
אורי
לסופה או ל- CJ או לרנגלר דור קודם יש קפיצי עלים כך מה שלא יהיה נסיעה על קפיצי עלים זו נסיעה מרסקת עצמות ביחס לנסיעה ברכב בו יש קפיצי סליל. דרך אגב גם בצה"ל באותן יחידות שושו הבינו את זה ועושים שימוש גם ברכבים אחרים שלא כאן המקום לפרט מהם.
שלמה