:כותרת: כמה זמן ביום אתם מאזינים/צופים במוזיקה\סרטים?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3742
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 865 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
לכל המשקיעים והאוהבים ואני בניהם כמה שעות ביום אתם מאזינים צופים במוזיקה \סרטים?
חג שמח.
חג שמח.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סרטים - אחד ביום +בלי קשר פרק של אבודים\נמלטים\גיבורים\24 כשיש .
מוסיקה - שעתיים לפחות במהלך היום (או שיהיה יותר נכון להגיד לילה כי זה אחרי העבודה ) + שעה לפחות כשאני הולך לישון .
סופ"ש - שבת מנוחה
(אבל במוצ"ש כרגיל)

מוסיקה - שעתיים לפחות במהלך היום (או שיהיה יותר נכון להגיד לילה כי זה אחרי העבודה ) + שעה לפחות כשאני הולך לישון .
סופ"ש - שבת מנוחה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני אף פעם לא מדדתי
סרטים זה כשיש אז סרט טוב אז רואים בערך סרט אחד ביום ואם אין אז TV, חדשות ותוכניות שאחרי עד 1 בלילה בערך ואז עוברים ל מוסיקה... ולשאלתך המינון זו שאלה קשה זה נע בין 5-6 שעות לכמעט 10-15 שעות.
אני כמעט לא מוצאת את עצמי מכבה את הרסיבר כי גם שאני הולכת לישון אני מעבירה אותו לZONE 2 ואז אני נרדמת עם מוזיקה שקטה ושמתעוררים חייבים מוזיקה קיצבית יותר אז אני מפנקת אותי באיזה שיר טוב או טראק אלקטרוני ממריץ.
סרטים זה כשיש אז סרט טוב אז רואים בערך סרט אחד ביום ואם אין אז TV, חדשות ותוכניות שאחרי עד 1 בלילה בערך ואז עוברים ל מוסיקה... ולשאלתך המינון זו שאלה קשה זה נע בין 5-6 שעות לכמעט 10-15 שעות.
אני כמעט לא מוצאת את עצמי מכבה את הרסיבר כי גם שאני הולכת לישון אני מעבירה אותו לZONE 2 ואז אני נרדמת עם מוזיקה שקטה ושמתעוררים חייבים מוזיקה קיצבית יותר אז אני מפנקת אותי באיזה שיר טוב או טראק אלקטרוני ממריץ.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
12 שעות (כל היום) זה מוזיקה.. (טראקים בעיקר .. אבל גם הדג נחש וגם מוש בן הרי ברי סחרוף ממש פעם ב......)
לפעמים בלילה גם שם את האוזניות כדי להירגע עם הדג נחש או עם בודהה באר (זה סיגנון בפני עצמו ומה שאני יכול להגיד על הסיגנון הזה זה ואווווו אחד גדול)
סרטים? חחח לא!.. למרות שלאחי יש קולנוע בחדר עם יש סרט טוב אז רואים
Cheech and Chong's היה הסרט האחרון שראינו שזה היה אתמול
ראינו גם KILL BILL ואחים שלי ראו 300
וכל הסרטים האלה שעושים לרסיבר רק טוב
לפעמים בלילה גם שם את האוזניות כדי להירגע עם הדג נחש או עם בודהה באר (זה סיגנון בפני עצמו ומה שאני יכול להגיד על הסיגנון הזה זה ואווווו אחד גדול)
סרטים? חחח לא!.. למרות שלאחי יש קולנוע בחדר עם יש סרט טוב אז רואים
Cheech and Chong's היה הסרט האחרון שראינו שזה היה אתמול
ראינו גם KILL BILL ואחים שלי ראו 300
וכל הסרטים האלה שעושים לרסיבר רק טוב