טוב נמאס לי להתרוצץ עוד באתרים , ללכת לראות הבדלים בLCD אני מתלבט בין LG לסמסונג וראיתי מספיק סוני .
גדלים 42" .
אשמח לקבל דגמים רלוונטים כמובן לכל בעלי הדעות.
תודה מראש.
אני אישית הייתי ממליץ לך על הטושיבה החדשה42WL68.
יש עליה בדיקה מקצועית באתר פה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=857
היא אומנם קצת מעבר לתקציב(בסביבות 13000 ש"ח,המחיר שמצויין
בסוף המאמר הוא לא נכון באמת) אבל היא שווה את זה.
ראיתי טושיבות ולמרות שאני חסיד של טושיבה יש ברשותי CRT 37" .
בחנויות שראיתי LCD של טושיבות מכל הדגמים ליד חברות אחרות נניח סמסונג או LG
הופתעתי לגלות שרואים לטעמי הרבה יותר טוב בדגמים אחרים אומנם יותר זולים חלקם .
ואז רצתי לאינטרנט והתחלתי לבחוש בדגמים ספציפים .
לא לפני לשבחנתי עוד 2 טלוויזיות מסדרת סוני ברוויה סידרה S החדשה יחסית (לא 2000).
וגם קיבלתי מחירים שקשה לסרב להם .
הדגמים שבחנתי 40 אינטש וה46 . אחרי שהבחנתי שהסלון שלי בסה"כ 3.5 מטר הבנתי ש42 אינטש יספק את צרכיי. (למרות שההבדל מבחינה כספית בין 40 אינטש ל46 היה 1500 ש"ח).
בסופו של עיניין חברים נהיה לי בילבול אחד גדול במוח ....וכנראה שאני אלך שוב לראות עוד מסכים בפעולה השבוע....אשמח לעוד המלצות בנושא ???
כרגע על הפרק : LG-RZ42LE2 ,LG-42LC2R, LG-42LB1R,.
סמסונג: LA40R71B .
וכמובן SONY -KDL40S2030.
עד כאן בנתיים .
josef_he כתב:באיזה חנות ראית פלזמות שצבען לא מצא חן בעיניך? על איזה דגמים אתה מדבר? אותו ענין גם לגבי LCD- ראית מכוילות כמו שצריך או לא?
...
לדעתי הקטע של המכויילות ממש לא רלוונטי !!!
לפחות חצי או יותר מהאנשים מהפורום הזה כולל אותי לא יוציאו כסף על מכשירי כיול, תוסיף לזה חוסר ידע ונסיון ותקבל שהמושג "מכויילת" אצל הרוב פה זה BRITNES CONTRAST ו COLOR שיהיה נעים בעיניים, אז מה זה עוזר לי אם המסך יכול להיות מכוייל ולהראות טוב אם אני לא יודע איך לעשות את זה ?
הייתה לנו 37wl68 טושיבה כמה ימים וראינו בה מצוין (פרט לשידור חומר ישן בערוץ 1).החיבורים פשוטים ביותר ליס. לאחר שהתרשמנו שכשמקור השידור הוא טוב רואים טוב גם מ-2 מטר החלפנו ל-42wl68 (מרחק צפיה 3.5 מ) ואנחנו מרוצים מאד.
נראה (...לנו !!! ) שנכון להיום,ההתלבטות היחידה היא בין שני הדגמים הנ"ל.
המחיר של ה-37 בסביבות ה 11 אלף הוא תמורה מצוינת.
(אגב,שווה להתרשם מהתצוגה של ניופאן בהוליווד סניף הרצליה ).
הבנתי ש42 זה באמת גדול עלי....וכנראה שאני אלך על 40 ואז האפשרויות יצטמצמו....
כל הטלויזיות שהיו שם אינם מכוילות בכלל וכאן הגיע הקושי הרב בכדי לדעת היכן לשגע את המוכר.
בקיצור כרגע נראה לי הסוני KDL40S2530 .