היי,
קניתי hd6xx ואני צריך מגבר וdac.
יש לי בעבודה מגבר+dac של audio gd וחשבתי לקנות מגבר diy בשביל האוזניות האלו.
כרגע עלו בחכה האופציות הברורות, o2+odac, וbottlehead crack. אומרים שהבוטלהד הוא pairing טוב אבל ביחד עם הספידבול הוא כבר יקר ולא משאיר לי כסף לdac.
הo2 נכנס בקלות בתקציב אבל יותר כיוונתי למגבר נורות אם אני אצליח למצוא.
יש עוד אופציות שדילגתי עליהן?
מגבר diy לhd6xx?
-
zpeleg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- Roy.T
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1248
לא DIY אבל IFI IDSD MICRO זה שילוב מעולה עם ה-650 מניסיון. אם ה- o2+odac הם בערך ברמה של
השייט סטאק מודי2\מגני2 ה-IFI לא רואה את שניהם ממטר. יש לו דאק מצויין עם תמיכה נרחבת בהיי רז, ומגבר
עוצמתי של 4W לערוץ ב-16 אום שיכול להניע את ה-6XX בלי להניד עפעף אפילו על גיין 1 מתוך 3, ובצורה נקייה וצלולה.
השייט סטאק מודי2\מגני2 ה-IFI לא רואה את שניהם ממטר. יש לו דאק מצויין עם תמיכה נרחבת בהיי רז, ומגבר
עוצמתי של 4W לערוץ ב-16 אום שיכול להניע את ה-6XX בלי להניד עפעף אפילו על גיין 1 מתוך 3, ובצורה נקייה וצלולה.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
אני גם עומד להתחדש בhd6xx ולהיות במצב דומה. כבר יש לי o2 odac שעובדים טוב מאד עם k7xx אבל כשניסיתי לשדך אותם לhd650 של חבר הרגשתי שזה לא בדיוק סוחב. אולי כי הגרסה שלי עם גיין נמוך. לעומת זאת מגבר schitt מנורות של החבר נשמע פחות מפורט אבל יותר חי נעים ואפילו מרגש. לא זוכר אם זה היה Vali או valhalla. מסריקת פורומים הגעתי גם לתשובות כמו bottlehead, jottenheim, audio gd nfb 11 . הifi נראה נחמד מאד והבנתי שהוא עדיף על mojo, אבל אם אני לא זקוק לניידות ובטריה, זה נראה טיפה מיותר.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1248
לא יודע לומר אם הIFI עדיף על המוג'ו ובכמה,אין לי מספיק ניסיון מעשי איתו, אבל הifi זה מכשיר שולחני, מבחינת מימדים זה לא פרקטי נאמר לשימוש נייד
בשילוב מכשיר סלולרי או DAP כמו המוג'ו לדוגמה שאתה מצמיד בגומיות.
הוא פשוט גדול מידי.
זה שיש לו סוללה מובנית כך שהוא יכול לעבוד מחוץ לסט-אפ שולחני כמו בטיסה ארוכה או במהלך חופשה, אם סתם בזמן שאתה יושב בגינה ומאזין למוזיקה ללא תלות במקור חשמל או באופן מסורבל זה רק עוד פיצ'ר נהדר שהוא נותן, זה לא בא על חשבון שום דבר.
לא שמעתי את ה-Valhalla, אבל הוולי\מגני2\מודי2 נשמעים עלוב לעומתו, ונופלים ממנו בכל פרמטר מהשוואה ישירה שעשיתי.
בשילוב מכשיר סלולרי או DAP כמו המוג'ו לדוגמה שאתה מצמיד בגומיות.
הוא פשוט גדול מידי.
זה שיש לו סוללה מובנית כך שהוא יכול לעבוד מחוץ לסט-אפ שולחני כמו בטיסה ארוכה או במהלך חופשה, אם סתם בזמן שאתה יושב בגינה ומאזין למוזיקה ללא תלות במקור חשמל או באופן מסורבל זה רק עוד פיצ'ר נהדר שהוא נותן, זה לא בא על חשבון שום דבר.
לא שמעתי את ה-Valhalla, אבל הוולי\מגני2\מודי2 נשמעים עלוב לעומתו, ונופלים ממנו בכל פרמטר מהשוואה ישירה שעשיתי.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
ממליץ לך על aune x1s ממיר + ומגבר, יש לי את x7s שהוא רק מגבר והוא מעולה, תמיד תוכל בעתיד להוסיף אותו מעל ה x1s אם יהיה צורך, כי x1s דוחף את ה hd6xx ללא בעיה כמו שתראה בסרטון שהוא דוחף את ה hd800.