משבר חריף בחברת YES
-
ROCE
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
טרם פורסם דו"ח בזק הכולל את תוצאות YES , אבל לפי הכותרות הבאה
הנהלת yes מתכננת קיצוצים על רקע החרפת התחרות בטלוויזיה
ל"כלכליסט" נודע כי מטה חברת הלוויין יציג לדירקטוריון תוכנית התייעלות עד סוף השנה. התוכנית תכלול קיצוצים בעלויות התוכן ובכוח האדם. ייתכן שייערכו פיטורים גם בהנהלה הבכירה..
500 עובדים כבר פוטרו
במהלך השנים ביצעה yes קיצוצים בכוח האדם. אם ב־2012 העסיקה החברה 2,200 עובדים, בסוף 2016 החברה העסיקה כבר 1,700 עובדים. תוכנית הקיצוצים הנוכחית לא צפויה לכלול פיטורים בלבד אלא גם הפחתת עלויות תוכן.
YES נמצאת בקשיים , היא רק מפסידה לאורך השנים כסף כ 200-400 מיליון שקל לשנה ....
אני היחיד שראה את זה גם פה בפורום חשבו שאני מטעם, עכשיו כולכם מבינים שאני צודק.
כולם הסתנוורו מ HBO והגב הכלכלי של בזק, אבל אף אחד לא חשב
על הניהול והוא היה כושל, מה גם ש HOT הייתה חברה מושמצת ברבים ואף על פי כן חברת YES
לא הצליחה .... זה משגע אותי איך כולם לא ראו את הנולד ........ הרי החברה מפסידה מאות מיליונים בשנה...
גם המוצר הזה STING בלי ערוצי ספורט 5 לאן זה יכול להתקדם ?
לדעתי השגעון של HBO גם פגע ב HOT ,היא שלמה המון כסף עבור מוצר שאין לו ביקוש רב !!!
גם באופן כללי לאנשים נמאס מטלווזיה , כלומר אנשים מסתפקים בערוצי עידן +
11-12-13-14-20-23-24-33-99 ואולי צריכים ספורט ערוצי 5 וצ'רלטון , אנשים עובדים עם משפחה
אין להם זמן ולכן הם רואים את מהדורת השבט בערוצים המרכזיים
הכתבה
https://www.calcalist.co.il/marketing/a ... f=ynetCube
הנהלת yes מתכננת קיצוצים על רקע החרפת התחרות בטלוויזיה
ל"כלכליסט" נודע כי מטה חברת הלוויין יציג לדירקטוריון תוכנית התייעלות עד סוף השנה. התוכנית תכלול קיצוצים בעלויות התוכן ובכוח האדם. ייתכן שייערכו פיטורים גם בהנהלה הבכירה..
500 עובדים כבר פוטרו
במהלך השנים ביצעה yes קיצוצים בכוח האדם. אם ב־2012 העסיקה החברה 2,200 עובדים, בסוף 2016 החברה העסיקה כבר 1,700 עובדים. תוכנית הקיצוצים הנוכחית לא צפויה לכלול פיטורים בלבד אלא גם הפחתת עלויות תוכן.
YES נמצאת בקשיים , היא רק מפסידה לאורך השנים כסף כ 200-400 מיליון שקל לשנה ....
אני היחיד שראה את זה גם פה בפורום חשבו שאני מטעם, עכשיו כולכם מבינים שאני צודק.
כולם הסתנוורו מ HBO והגב הכלכלי של בזק, אבל אף אחד לא חשב
על הניהול והוא היה כושל, מה גם ש HOT הייתה חברה מושמצת ברבים ואף על פי כן חברת YES
לא הצליחה .... זה משגע אותי איך כולם לא ראו את הנולד ........ הרי החברה מפסידה מאות מיליונים בשנה...
גם המוצר הזה STING בלי ערוצי ספורט 5 לאן זה יכול להתקדם ?
לדעתי השגעון של HBO גם פגע ב HOT ,היא שלמה המון כסף עבור מוצר שאין לו ביקוש רב !!!
גם באופן כללי לאנשים נמאס מטלווזיה , כלומר אנשים מסתפקים בערוצי עידן +
11-12-13-14-20-23-24-33-99 ואולי צריכים ספורט ערוצי 5 וצ'רלטון , אנשים עובדים עם משפחה
אין להם זמן ולכן הם רואים את מהדורת השבט בערוצים המרכזיים
הכתבה
https://www.calcalist.co.il/marketing/a ... f=ynetCube
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
טבעי מאוד שהדינוזאורים יכחדו, מוטב שישקיעו בסטינג, זה העתיד שלהם.
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
עברו 6 שנים מאז שהיה לנו בבית מנוי לטלוויזיה רב ערוצית ומסתדרים מצויין בלי זה.
(קצת עידן פלוס , קצת תכנים מהאינטרנט.. Youtube, נטפליקס).
רק ספורט זאת בעיה למי שחייב את הערוצים וצופה הרבה.
(קצת עידן פלוס , קצת תכנים מהאינטרנט.. Youtube, נטפליקס).
רק ספורט זאת בעיה למי שחייב את הערוצים וצופה הרבה.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
@גיל37
·
אז תיקח את החבילה של ה67 של צ'רלטון וזו העלות היחידה שתשלם.
·
אז תיקח את החבילה של ה67 של צ'רלטון וזו העלות היחידה שתשלם.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
אם להגיד את האמת זה קצת אבסורדי כי סטינג אמור להיות להם יותר יקר - הם צריכים לשדר את הוידאו לכל לקוח דרך האינטרנט. בשידור לווייני ככל שמדובר בערוצים לינאריים עלות ההולכה של ערוץ תמיד זהה לא משנה אם צופה בו אחד או מליון. נראה לי שאם יס היו פשוט נותנים את השידור הרגיל שלהם במחיר של סטינג היה יוצא להם רווח גדול יותר.ariesjer כתב:טבעי מאוד שהדינוזאורים יכחדו, מוטב שישקיעו בסטינג, זה העתיד שלהם....
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
לצערם\לצערנו הם לא יכולים להוזיל מחירים, רק להעלות... כלכלה בסיסית.
(קנו תוכן וזכויות בהמון כסף בהנחה שיש להם X לקוחות שמשלמים סכום גדול בערך 300 כל חודש, מהם יחזירו את ההשקעה, אבל התעלמו מנטישת הלקוחות והתחרות החדשה בשוק ה-TV, ולכן כדי לפצות על העזיבה ועדיין להצליח לשלם על התכנים הם יצרכו להעלות את המחירים ללקוחות שנשארו)
למעשה ככל שיותר עוזבים - המחירים רק יעלו - והסיכוי של יס לשרוד במודל הנוכחי קטן - ומכאן הפנייה שלהם ל"קניבליזם" ולמיזם StingTV כדי לנסות להציל את המצב ואת נהירת הלקוחות למתחרים
(קנו תוכן וזכויות בהמון כסף בהנחה שיש להם X לקוחות שמשלמים סכום גדול בערך 300 כל חודש, מהם יחזירו את ההשקעה, אבל התעלמו מנטישת הלקוחות והתחרות החדשה בשוק ה-TV, ולכן כדי לפצות על העזיבה ועדיין להצליח לשלם על התכנים הם יצרכו להעלות את המחירים ללקוחות שנשארו)
למעשה ככל שיותר עוזבים - המחירים רק יעלו - והסיכוי של יס לשרוד במודל הנוכחי קטן - ומכאן הפנייה שלהם ל"קניבליזם" ולמיזם StingTV כדי לנסות להציל את המצב ואת נהירת הלקוחות למתחרים
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
@YanivPL
·
עצוב? ממש לא.
שנים אנסו אותנו במחירים מופקעים.
כבר לפני 8 שנים, ביקשתי מודל כמו של היום, חבילה בסיסית וספורט.
לא הסכימו, אנסו אותי לקחת חבילות וערוצים שאיני צופה בהם.
עברתי ללווין פרטי בסופו של יום ובשנה האחרונה אני עם סלקום.
לא מרחם עליהם, הביאו את זה על עצמם.
לא לעולם חוסן.
·
עצוב? ממש לא.
שנים אנסו אותנו במחירים מופקעים.
כבר לפני 8 שנים, ביקשתי מודל כמו של היום, חבילה בסיסית וספורט.
לא הסכימו, אנסו אותי לקחת חבילות וערוצים שאיני צופה בהם.
עברתי ללווין פרטי בסופו של יום ובשנה האחרונה אני עם סלקום.
לא מרחם עליהם, הביאו את זה על עצמם.
לא לעולם חוסן.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
עלות תדר בלווין גבוהה מאוד, באופן לא פרופורצינאלי לעלות שידור על גבי האינטרנט. למעשה, שידור broadcast דרך לווין הופך להיות זול יותר מאשר שידור unicast לכל לקוח רק כאשר מדובר בשטחים גאוגרפים גדולים מאוד ובעשרות מליוני משתמשים (וגם אז זה גבולי למדי).NegativeIQ כתב:אם להגיד את האמת זה קצת אבסורדי כי סטינג אמור להיות להם יותר יקר - הם צריכים לשדר את הוידאו לכל לקוח דרך האינטרנט. בשידור לווייני ככל שמדובר בערוצים לינאריים עלות ההולכה של ערוץ תמיד זהה לא משנה אם צופה בו אחד או מליון. נראה לי שאם יס היו פשוט נותנים את השידור הרגיל שלהם במחיר של סטינג היה יוצא להם רווח גדול יותר..........
עבור יס, שמשדרת לשוק מוגבל מאוד בגודל שלו, ועל שטח סופר מצומצם, ה-OPEX של שידור דרך לווין גבוה פי כמה וכמה מאשר ה-OPEX של שידור OTT.
·
You are never fully dressed without a smile
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
לא לשכוח עלות הנזקים של צלחות 60 סנטימטר שהורכבו בהתחלה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
לפי ההגיון הזה יס צריכה לוותר לגמרי על השירות הלווייני ולהעביר את כל הלקוחות שלה לפלטפורמת סטינג.Shed כתב: עלות תדר בלווין גבוהה מאוד, באופן לא פרופורצינאלי לעלות שידור על גבי האינטרנט. למעשה, שידור broadcast דרך לווין הופך להיות זול יותר מאשר שידור unicast לכל לקוח רק כאשר מדובר בשטחים גאוגרפים גדולים מאוד ובעשרות מליוני משתמשים (וגם אז זה גבולי למדי).
עבור יס, שמשדרת לשוק מוגבל מאוד בגודל שלו, ועל שטח סופר מצומצם, ה-OPEX של שידור דרך לווין גבוה פי כמה וכמה מאשר ה-OPEX של שידור OTT....
שלפחות בבניין משותף זה לרוב לא רלוונטי כי כבר יש מישהו מחובר.tomer_1968 כתב:לא לשכוח עלות הנזקים של צלחות 60 סנטימטר שהורכבו בהתחלה...
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
הבעיה העיקרית בסטינג טיוי בגלל שהוא דרך האינטרנט
אז לא תמיד בעיקר לשידור לא חוזר זה מתאים לצפיה
קחו למשל את את התקלה שהייתה בבזק בינלאומי לפני בערך שבועיים בסביבות השעה 7 בערב בערך שעה שלמה כמעט כל לקוחות בזק בינלאומי לא יכלו לגלוש באינטרנט
היה רשום לי בהתחברות לאינטרנט שגיאת שרת DNS
כמובן שבזק בילנאומי ניסו והצליחו יחסית מהר לתקן את הבעיה
זכור לי שלפני בערך 3 שנים הייתה תקלה בבזק בשעות הערב ולהם לקח בערך 3 שעות לתקן את התקלה
כמובן שתקלות כאלה יכולות להיות בכל חברה של ספקית אינטרנט ושל תשתית אינטרנט
אבל עדיין הסיכוי לתקלה מחברת האינטרנט של נראה לי פעם בחצי שנה הוא יותר גדול מתקלה דרך מקור שידור אחר
נראה לי שהמחיר לצפיה דרך האינטרנט יותר זול זה גם כי באינטרנט יותר קל להגיע לתקלות
אז הצפיה באינטרנט יותר טובה למי שמעדיף פחות כסף לשלם לחברת השידור
אבל פחות טוב למי שרוצה שידור יציב למשך כמה שיותר זמן
אז אני לא בטוח שסגירת חברת יס היא תעזור
כי אז איך יהיו תכנים שצריך בסטינג טיוי?
אולי עדיף שחברת יש תשתנה לחברת כבלים אם זה יותר זול לשדר דרך כבלים
כי אני מבין שדרך לווין על עוד השכרת טרנספונדר משלמים הרבה יותר כסף כי זה תופס מקום ולוקח יותר מאמץ ומצריך יותר הוספה של תחזוקה ללווין
אז לא תמיד בעיקר לשידור לא חוזר זה מתאים לצפיה
קחו למשל את את התקלה שהייתה בבזק בינלאומי לפני בערך שבועיים בסביבות השעה 7 בערב בערך שעה שלמה כמעט כל לקוחות בזק בינלאומי לא יכלו לגלוש באינטרנט
היה רשום לי בהתחברות לאינטרנט שגיאת שרת DNS
כמובן שבזק בילנאומי ניסו והצליחו יחסית מהר לתקן את הבעיה
זכור לי שלפני בערך 3 שנים הייתה תקלה בבזק בשעות הערב ולהם לקח בערך 3 שעות לתקן את התקלה
כמובן שתקלות כאלה יכולות להיות בכל חברה של ספקית אינטרנט ושל תשתית אינטרנט
אבל עדיין הסיכוי לתקלה מחברת האינטרנט של נראה לי פעם בחצי שנה הוא יותר גדול מתקלה דרך מקור שידור אחר
נראה לי שהמחיר לצפיה דרך האינטרנט יותר זול זה גם כי באינטרנט יותר קל להגיע לתקלות
אז הצפיה באינטרנט יותר טובה למי שמעדיף פחות כסף לשלם לחברת השידור
אבל פחות טוב למי שרוצה שידור יציב למשך כמה שיותר זמן
אז אני לא בטוח שסגירת חברת יס היא תעזור
כי אז איך יהיו תכנים שצריך בסטינג טיוי?
אולי עדיף שחברת יש תשתנה לחברת כבלים אם זה יותר זול לשדר דרך כבלים
כי אני מבין שדרך לווין על עוד השכרת טרנספונדר משלמים הרבה יותר כסף כי זה תופס מקום ולוקח יותר מאמץ ומצריך יותר הוספה של תחזוקה ללווין
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

איך לדעתכם הוט לא מקצצת בתכני השידור שלה?
במה היא שונה מיס?
לי היה נראה שבגלל שיס שייכת לאלוביץ שמרוויח הרבה יותר כסף ושכתוצאה מזה המדינה מקשה על בזק לעשות ביטול הפרדה מבנית
שמי שתכריז על בעיה כספית זאת חברת הוט
אם יס תקצץ בכוח שלה אז זה עלול לעשות שהוט לא תמהר להשיק את הממיר פייבר של שידור 4K שלה כי אין תחרות בנושא שתעשה שהוט תעדיף לשלם עוד כסף לשידור תכנים של 4K בהוט
במה היא שונה מיס?
לי היה נראה שבגלל שיס שייכת לאלוביץ שמרוויח הרבה יותר כסף ושכתוצאה מזה המדינה מקשה על בזק לעשות ביטול הפרדה מבנית
שמי שתכריז על בעיה כספית זאת חברת הוט
אם יס תקצץ בכוח שלה אז זה עלול לעשות שהוט לא תמהר להשיק את הממיר פייבר של שידור 4K שלה כי אין תחרות בנושא שתעשה שהוט תעדיף לשלם עוד כסף לשידור תכנים של 4K בהוט
- Shed
-
- גורו HTPC

·זו לא הבעיה, זה היתרון.ran241 כתב:הבעיה העיקרית בסטינג טיוי בגלל שהוא דרך האינטרנט...
שידור טלוויזיה על גבי האינטרנט הוכח כלא פחות יציב מכל שיטת שידור אחרת, ובעל יכולות גבוהות יותר בעלות נמוכה יותר מכל שיטת שידור אחרת.
במילה אחת: נטפליקס הם מסוגלים לתת שירות באיכות פנומינלית (ולמעשה להוביל את כל התעשיה הזו קדימה, להיות הראשונים שמשדרים ב-4k, הראשונים שמשדרים בדולבי אטמוס וכו') ובו זמנית להקצות מליוני דולרים להפקות מקור איכותיות (בית הקלפים, כתום זה השחור החדש וכו') ולעשות את כל זה כאשר הם משדרים לכל העולם (כמעט) את התכנים שלהם מעל גבי האינטרנט.
כל עניין התקלות שתיארת לא באמת רלוונטי. תשתית אינטרנט לבית הפכה להיות לא פחות אמינה וקריטית מאשר כל שירות תשתית אחר.
- sss91
-
- חבר פעיל

- תגובות: 86
האסטרטגיה של החברה הייתה הפוכה מהמצופה בארץ הקודש,
אנחנו מדינה שבה אחוזי העוני ומעמד הביניים גדולים מאוד ו-yes נחשבה בעבר ונחשבת היום למוצר פרימיום ולכן קורסת ומאבדת בכל חודש לקוחות,
אנשים שפותחים את פירוט האשראי ורואים 300₪ לא חיים עם זה בשלום יותר והמודעות היא שצריך לשלם על טלוויזיה בין 69 ש״ח (פרטנר), 99 (סלקום) או מעל 200 ש״ח אבל אם באנגל איכותי (הוט - טלוויזיה, ספק, תשתית וטלפון ביתי), yes לא נותנים פרט לטלוויזיה כלום במחיר שלהם, אפילו ה-vod שלהם יקר ולא נכלל במחיר החבילה.
בלי שום ערך מוסף (שהם לא יכולים לתת בגלל רגולציה) או הורדת מחירים אגרסיבית אין לחברה עתיד בישראל.
אנחנו מדינה שבה אחוזי העוני ומעמד הביניים גדולים מאוד ו-yes נחשבה בעבר ונחשבת היום למוצר פרימיום ולכן קורסת ומאבדת בכל חודש לקוחות,
אנשים שפותחים את פירוט האשראי ורואים 300₪ לא חיים עם זה בשלום יותר והמודעות היא שצריך לשלם על טלוויזיה בין 69 ש״ח (פרטנר), 99 (סלקום) או מעל 200 ש״ח אבל אם באנגל איכותי (הוט - טלוויזיה, ספק, תשתית וטלפון ביתי), yes לא נותנים פרט לטלוויזיה כלום במחיר שלהם, אפילו ה-vod שלהם יקר ולא נכלל במחיר החבילה.
בלי שום ערך מוסף (שהם לא יכולים לתת בגלל רגולציה) או הורדת מחירים אגרסיבית אין לחברה עתיד בישראל.
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

·Shed כתב:·זו לא הבעיה, זה היתרון.......
שידור טלוויזיה על גבי האינטרנט הוכח כלא פחות יציב מכל שיטת שידור אחרת, ובעל יכולות גבוהות יותר בעלות נמוכה יותר מכל שיטת שידור אחרת.
במילה אחת: נטפליקס הם מסוגלים לתת שירות באיכות פנומינלית (ולמעשה להוביל את כל התעשיה הזו קדימה, להיות הראשונים שמשדרים ב-4k, הראשונים שמשדרים בדולבי אטמוס וכו') ובו זמנית להקצות מליוני דולרים להפקות מקור איכותיות (בית הקלפים, כתום זה השחור החדש וכו') ולעשות את כל זה כאשר הם משדרים לכל העולם (כמעט) את התכנים שלהם מעל גבי האינטרנט.
כל עניין התקלות שתיארת לא באמת רלוונטי. תשתית אינטרנט לבית הפכה להיות לא פחות אמינה וקריטית מאשר כל שירות תשתית אחר....
לפי הבדיקה שלי ואני הייתי גם בהוט וגם ביס
באינטרנט אני הרגשתי יותר תקלות
אם הייתה תקלה ביס או בהוט אז זה אני הרגשתי את זה רק פעם בשנה
באינטרנט בשנה אחת היו לי יותר תקלות התחברות לאינטרנט
ולא בגלל בעיה בנתב
- Shed
-
- גורו HTPC

·לא הבנתי את הטענה שלך: בגלל ש*אתה* הרגשת יותר תקלות בתשתית אינטרנט אתה מסיק מכך שכל שירות טלוויזיה שמבוסס על שידור על גבי תשתית אינטרנטית יהיה פחות טוב משירות טלווייזיה שעושה שימוש בלווין או כבלים?ran241 כתב:·......
לפי הבדיקה שלי ואני הייתי גם בהוט וגם ביס
באינטרנט אני הרגשתי יותר תקלות
אם הייתה תקלה ביס או בהוט אז זה אני הרגשתי את זה רק פעם בשנה
באינטרנט בשנה אחת היו לי יותר תקלות התחברות לאינטרנט
ולא בגלל בעיה בנתב...
משהו בלוגיקה לא מתחבר לי.
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

·Shed כתב:·לא הבנתי את הטענה שלך: בגלל ש*אתה* הרגשת יותר תקלות בתשתית אינטרנט אתה מסיק מכך שכל שירות טלוויזיה שמבוסס על שידור על גבי תשתית אינטרנטית יהיה פחות טוב משירות טלווייזיה שעושה שימוש בלווין או כבלים?......
משהו בלוגיקה לא מתחבר לי....
מבדיקה נוספת גם לאנשים אחרים היו את הבעיות האלה
אבל האנשים האלה מעדיפים דרך האינטרנט רק בגלל עניין הכספי
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
לפי דוח הבורסה, השידור בעמוס עולה 65,000,000 ש"ח לשנה, כלומר 5,416,666 ש"ח הוצאות שידור לחודש
600,000 לקוחות. נניח מחיר ממוצע 200 ש"ח ללקוח, כלומר 120,000,000 ש"ח הכנסות מדמי מנוי בחודש
1700 עובדים. נניח שמשכורת חודשית ממוצעת היא 10,000 ש"ח, כלומר 17,000,000 ש"ח הוצאות משכורות בחודש
כלומר
120,000,000 ש"ח הכנסות בחודש
22,416,666 ש"ח הוצאות על משכורות ושידור בלווין בחודש
כמובן שיש מיסים על ההכנסות ועוד הוצאות של הציוד אצל הלקוחות ואצליהם וכמובן שכירות המבנים וכו'.
נעריך אותן בעוד 20 מיליון בחודש.
זה עדיין משאיר להם כמעט 80 מיליון שקל הכנסות בחודש. כנראה שההוצאה על תכנים עצומה ביותר.
אחרת לא ברור איך 17 שנים יס עדיין בהפסד.
600,000 לקוחות. נניח מחיר ממוצע 200 ש"ח ללקוח, כלומר 120,000,000 ש"ח הכנסות מדמי מנוי בחודש
1700 עובדים. נניח שמשכורת חודשית ממוצעת היא 10,000 ש"ח, כלומר 17,000,000 ש"ח הוצאות משכורות בחודש
כלומר
120,000,000 ש"ח הכנסות בחודש
22,416,666 ש"ח הוצאות על משכורות ושידור בלווין בחודש
כמובן שיש מיסים על ההכנסות ועוד הוצאות של הציוד אצל הלקוחות ואצליהם וכמובן שכירות המבנים וכו'.
נעריך אותן בעוד 20 מיליון בחודש.
זה עדיין משאיר להם כמעט 80 מיליון שקל הכנסות בחודש. כנראה שההוצאה על תכנים עצומה ביותר.
אחרת לא ברור איך 17 שנים יס עדיין בהפסד.
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
התגובה לקיצוצים המתוכננים: עובדי yes הכריזו על סכסוך עבודה
תוכנית ההתייעלות של חברת הלוויין שנחשפה ב"כלכליסט" תכלול קיצוצים נרחבים במצבת כוח האדם שעלולים להגיע עד להנהלה הבכירה. יו"ר ועד העובדים: "לא ניתן לדברים לקרות לנו מעל הראש"
[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 52/1NL.jpg[/imgbig]
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3724800,00.html
[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 52/1NL.jpg[/imgbig]
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3724800,00.html